Annem...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kebabsever

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
324
403
303
Merhabalar kk nin guzel hanimlari. Biz 2 kardesiz . Babami cok kucuk yaşta kaybettik. Annem 25 yaşinda dul kaldi. Bizi okuttu evlendirdi. Bu dōnemde cektigi zorluklari tahmin edebilrsiniz.
Bundan 9 yil önce evlenmek istedigini sōyledi. Biz de babamla cok az evli kaldigi icin bir yuva kurmak istedigini dusunerek olumsuz bakmadik.
Tanidiklari bir adam buldu .Bu adam annemden 15 yas buyuk. Ama adam şu anda 80 yasinda ama annemden daha genc duruyor ve hala calisiyor. Bu adamla evlendi 9 yil ōnce. Ama adam kufurbaz yalanci huysuz .Ōfke kontrolu olmayan bir insan. En ufak bir seyde carsi pazar demeden ulu orta her yerde bagirip kufur ve hakaret eden bir insan. Ama onu disardan gorseniz melek gibi bir amca dersiniz. Yuz gulmeyi cok iyi bilir. Insanlarin icinden girer disindan cikar o derece.
Annemi zorla köye gōturuyor orada bahce tarla islerinde annemi calistiriyor sonra paralari ozellikle bankaya yatirmiyor annem hak iddia etmesin diye kuyumcu arkadasina altin olarak veriyor ve öldügünde sadece kizina vermesini soyluyor.
En ufak bir kavgada bile bicak cekmeye baslamis. Kişin annem kacti geldi bana. Butun akrabalarimizi aramiş .işte kizi bizi ayiriyor aslinda biz iyi anlasiyoruz demiş. Akrabalarimiz tabiiki bu kisiye inaniyor,dedim ya disardan melek gibi bir insan. Biz anneme sahip cikiyoruz diye benim ve esim icin onlarin yuvasi yikilsin diye beddualar etti.
O kíş geldigi zaman telefonda anneme kufurler hakaretler etti. biz bunlari ses kaydi aldik. Anneme diyorum kavga ettigi zaman polis cagir annem diyor ki polisler bana inanmaz ona inanir. Beni alip gotururler.
Anlattiklarim yuzde 1 i bile degil yaptiklarinin. Özellikle avukat arkadaslara danismak istiyorum. Sadece ses kaydi yeterli midir .Annem nasil bir yol izlesin. Ses kaydindan baska ispat edebilcegimiz hic bir kanit yok. Annem bosanmadan bu adamla ayri yasamaya kalksa nasil bir nafaka alinir . Ne yapicaz biz bu adamdan nasil kurtulcaz . Bugun yine anlatti annem hic yoktan yine kavga cikarmis 2 tava aldi diye. Lutfen yardim edin.Annem ayrilmaya kalkiyor basimiza yine musallat oluyor. Kendi telefonlarini acmiyoruz bu sefer akrabalari rahat birakmiyor. Annem mecbur kaliyor donmeye. Diger kardesim erkek ve kesinlikle anneme sahip cikmiyor . Evlenmeseydi diyor. Sadece ben ve esim sahip cikiyoruz . O yuzden adam bizden nefret ediyor.

adamin sizden nefret etmesi çok mu onemli o yaştan okadar cileden sonra anneme oyle davranacak adamin alnını karislarim
kim ne derse desin ne dusunurse dusunsun sizene yahu milletin ne dediginden milletin inanmasi icin annenizimi dovmesi kesmesi lazim
alsin altinlarinida ...
annenizi gondermeyin milletin lafina sozune kulaklarinizi tikayin

Kavga anında polis müdahil olsun, tutanak tutulsun. Ses kaydı yaparken, konuşmaların başında şuan ses kaydı yapıyorum denirse mahkemede delil olarak kullanılır. Öteki türlü malesef gözönünde bulundurulmuyor. Umarım anneniz kurtulur. Parasını kızına bırakacak kadar vicdanlı, keşke anneniz de o vicdandan payını alabilseymiş.

Maalesef annem polis cagirmaya korkuyor. Hem komsularindan utaniyor hem de polislerin ona inanmicagindan. Biz de dedik kac kere ama cagiramiyor

Maalesef annem polis cagirmaya korkuyor. Hem komsularindan utaniyor hem de polislerin ona inanmicagindan. Biz de dedik kac kere ama cagiramiyor
polis niye inanmasin kavga ediyolarsa komsularda duyuyordur sonucta polis komsularinda ifadesini alir sadece annenizle kocasiyla kalmaz o is

En ufak bir kavgada bile bicak cekmeye baslamis
Asla ve asla annenizi geri yollamayın lütfen !!!!!!!!
O ,bu , şu ne demiş kimin umurunda ya hu ?O ses kayıtlarını da alın , açın davanızı. Çatır çatır da alsın haklarını
.

Şimdi anneniz bosanacak mi o kısmı anlayamadım ben?
Bu arada üzüldüm keşke güzel bir evliliğe denk gelse de rahatlasaydı .
Bugun gelip alalim seni dedim biraz iyi simdi gelmeyin dedi. Adam bir daha evden gidersen hemen karakola gidip evi terketti nereye gittigi belli degil diye rapor tutturcam demis. Bu sekil yapsa annemi mi suclu cikarir .

Bugun gelip alalim seni dedim biraz iyi simdi gelmeyin dedi. Adam bir daha evden gidersen hemen karakola gidip evi terketti nereye gittigi belli degil diye rapor tutturcam demis. Bu sekil yapsa annemi mi suclu cikarir .
Neden suçlu cikarsin? Bana eziyet ediyor evi terkettim diyecek anneniz .
Suç nerede ?

Anneniz neden adamdan boşanmıyor ölünce maaşı mi kalacak? Mirası kızına bırakıyormuş gitsin kızıyla yaşasın. Anneniz tarlada çalışıp üvey kızına miras mi bırakacak? Boşansın kurtulsun

Şans işte arkadaşım. Tam gezip tozacagi, torun torba seveceği yaşta manyağın birine denk gelmiş. Sadece anneni kurtarmaya bak. Altınların da, paranın da canı cehenneme. Bu arada o herif geberince kuyumcu altınları kızına verir yaaa. (!)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…