- 24 Kasım 2010
- 324
- 403
- 303
- Konu Sahibi kebabsever
-
adamin sizden nefret etmesi çok mu onemli o yaştan okadar cileden sonra anneme oyle davranacak adamin alnını karislarim
kim ne derse desin ne dusunurse dusunsun sizene yahu milletin ne dediginden milletin inanmasi icin annenizimi dovmesi kesmesi lazim
alsin altinlarinida ...
annenizi gondermeyin milletin lafina sozune kulaklarinizi tikayin
Maalesef annem polis cagirmaya korkuyor. Hem komsularindan utaniyor hem de polislerin ona inanmicagindan. Biz de dedik kac kere ama cagiramiyorKavga anında polis müdahil olsun, tutanak tutulsun. Ses kaydı yaparken, konuşmaların başında şuan ses kaydı yapıyorum denirse mahkemede delil olarak kullanılır. Öteki türlü malesef gözönünde bulundurulmuyor. Umarım anneniz kurtulur. Parasını kızına bırakacak kadar vicdanlı, keşke anneniz de o vicdandan payını alabilseymiş.
polis niye inanmasin kavga ediyolarsa komsularda duyuyordur sonucta polis komsularinda ifadesini alir sadece annenizle kocasiyla kalmaz o isMaalesef annem polis cagirmaya korkuyor. Hem komsularindan utaniyor hem de polislerin ona inanmicagindan. Biz de dedik kac kere ama cagiramiyor
Asla ve asla annenizi geri yollamayın lütfen !!!!!!!!En ufak bir kavgada bile bicak cekmeye baslamis
Bugun gelip alalim seni dedim biraz iyi simdi gelmeyin dedi. Adam bir daha evden gidersen hemen karakola gidip evi terketti nereye gittigi belli degil diye rapor tutturcam demis. Bu sekil yapsa annemi mi suclu cikarir .Şimdi anneniz bosanacak mi o kısmı anlayamadım ben?
Bu arada üzüldüm keşke güzel bir evliliğe denk gelse de rahatlasaydı .
Neden suçlu cikarsin? Bana eziyet ediyor evi terkettim diyecek anneniz .Bugun gelip alalim seni dedim biraz iyi simdi gelmeyin dedi. Adam bir daha evden gidersen hemen karakola gidip evi terketti nereye gittigi belli degil diye rapor tutturcam demis. Bu sekil yapsa annemi mi suclu cikarir .
Komsulari adamin kizlari ve akrabalaripolis niye inanmasin kavga ediyolarsa komsularda duyuyordur sonucta polis komsularinda ifadesini alir sadece annenizle kocasiyla kalmaz o is
annenizi almaktan baska careniz yokKomsulari adamin kizlari ve akrabalari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?