Annem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Summer-girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2018
4.833
12.046
138
Gecenin bir yarisi uyku tutmadi ve en zor zamanlarimda tutundugum bu siteye attim kendimi.

Konu annem. Son birkac aydir bir degisik. Bunama, vs. gibi olasiliklar aklimiza geldi ve norologa goturduk onu. Norolog bir sorunun olmadigini soyleyip balik yagi, hindistan cevizi yagi, vitamin gibi destekleyici seyler kullanmasi gerektigini soyledi. Bir nebze daha iyi ama hep cani sikiliyor, korkulari var anlatmadigi. Dis kapiyi simsiki kilitliyor. Perdeler simsiki cekiliyor. Eve gec gitmemi kesinlikle istemiyor. Erken yatiyor cani sikildigindan.

Az duyuyor ve bu nedenle isitme cihazi kullaniyor ama bu bile bazen etkili olmuyor. Duymayinca da sohbetlere dahil olamiyor cogu zaman. Bir nevi kabuguna cekiliyor gun gectikce.

Ara ara yokluyorum hafizasini. Sorun gorunmuyor ama annem neden degisti? Korkulari oldugu cok asina ama paylasmiyor da bizimle. Agir depresyonda olabilir mi? Hal boyleyse psikiyatriste mi goturmek lazim?

Yardim eder misiniz bana? Sorun ne olabilir ve ne yapmak lazim?

Acaba sizin bilmediğiniz birşey mi yaşadı kapıları kilitleyip perdeleri kapatması birilerinden korkuyor gibi ama psikolojikte olabilir bir doktora götürün çok geçmeden.

Her gun duzenli olarak yuruyus yapiyor. Tek basina disari cok fazla cikmiyor. Bankaya gidiyor ara ara. Birlikte yemege cikiyoruz dik sik.
Neyseki tam kapatmamış kendini dışarıya , haberlerden falan etkileniyor olabilir gibi geldi bana , yani olanlar malum , belki o yüzden korkuyordur . Yaş ilerledikçe yalnızlıktan ve ölümden korkuyorlar sanki .

Neyseki tam kapatmamış kendini dışarıya , haberlerden falan etkileniyor olabilir gibi geldi bana , yani olanlar malum , belki o yüzden korkuyordur . Yaş ilerledikçe yalnızlıktan ve ölümden korkuyorlar sanki .

Hep der zaten ortamin artik cok kotu oldugunu falan.

Annem böyle depresyondan depresyona sürükleniyordu , zorla günlere soktuk ablamla onu , zorla yemeğe çağırdık ona yemeğe gittik falan , çocukları baksın diye bıraktık kafası dağılsın diye , piknik , sinema tiyatro falan derken atlattı bizimki . Ama korkuları yoktu bu kadar sadece kabuğuna çekilmişti diyebilirim bu açıdan . İnsan üzülüyor cidden .

Oyle tabii ama annemin elinden tutacagim simsiki. Hayatta sadece ailem var, baska hicbir seyim yok.

Kardesim yurt disinda. Biz ucumuz birlikte yasiyoruz. Babam destek oluyor, sag olsun.

Annem evlenmememize de cok uzuluyor. Onun yasindakiler torun severken annem yalnizlasiyor gitgide.
Yalnız değilmişsin ne güzel , zorlandığınız , başa çıkamadığınız yerde uzmandan destek alırsınız zaten .
Siparişle olmuyorki bu evlilik işleride , keşke herkes güzelce yuvasını kursa , herşeyin bi vakti zamanı var belkide .

Yola cikalim da bakalim artik. Guzel gelismeler olur umarim.

Siz yazınca aklıma şey geldi dışarda sözlü tacize ya da takip edilme gibi bir olaya maruz kalmış olabilir

Issiz oldugum bir donem annemi bir numara aradi. Anneme nerede oturdugunu, kac cocugunu oldugunu falan soruyor. Bizim tum bilgiler adamda var ama. Odamda duyuyorum her seyi. Baktim normal degil sorular, aldim telefonu. Emniyetten ariyormus guya. Bilmem ne teror orgutune uye olmakla bizi sucluyor. Amac, gozdagi verip para sizdirmak. Ben sert cikisinca da ekibi gonderecegini soyleyip telefonu kapatti.

Bence annem cok buyuk ihtimal bundan etkilendi ve belki de bu ilk aramalari degildi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…