Annem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son yaşanan olaylardan etkilenmiş olabilir malum bir haber kanalı açıyoruz tüm facia bizler bile cok etkileniyoruz
yaşlı insanları dolandirma evine zorla girip şiddet uygulayıp parasını çalma haberleri olmuştu geçen yıl onlar falan da cok etkilemiş olabilir evde bazı güvenlik tedbirleri alın ve annenize bundan bahsedin korkulari bunlardan kaynakliysa belki bir nebze korkusu gecer gecmis olsun

bence de psikolojik olabilir tabi bunlari en iyi hekimler bilir

Bence psikiyatra götürün

Geriatriye götürmelisiniz 60 yaş üstü psikiyatri servisi,yaşlı kişilerde bunlar olabiliyor ,sosyal yapı haberler kaynaklı sorunlar

Büyük olasılıkla bu telefon görüşmesinden sonra kadıncağız etkilendi ve şayet karakter yapısı da evhamlılığa yatkınsa bunu kafasında kurup büyütüyor diye düşünüyorum.

Valla artık bu dolandırıcı şebekeler öyle profesyonel yalan söyleyip öyle ikna edici konuşuyorlar ki; proföserleri, savcıları bile kandırabiliyorlar. Nitekim en son Canan Karatay bu şebekeye kanıp yüklü bir miktar parasını kaptırmıştı.

O yüzden şaşırmıyorum ben insanların psikolojisinin etkilenmesine. Zaman gerçekten çok kötü çünkü.. annenizle bir konuşun bakalım bu olay yüzünden bu kadar evham yaptı ise korkulacak bir şey olmadığı konusunda telkin edin onu. Eğer başka bir şey de varsa sizinle paylaşmasını, ancak bu şekilde kendisine yardım edebileceğinizi söyleyin. Kabul ederse bir uzmana görünmesi de daha iyi olacaktır tabii.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…