Annem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet evet evet. Babam amcasıgili bilir , annemi ezdirmez ama böyle durumlarda da yorum yapmaz. Babamın evet görgüsüzler demesini bekledi sanırım babamda demedi. Çünkü zaten yılda bir ya da iki defa gidiyorlar. Ne var bunda abartma dedi. Ama babamın içten içe kırıldığını biliyorum o yüzden ben konuyu kapatmak istedim. Ama böyle oldu işte.

Ezdirmekle ilgisi yok ama. Annenizin istediği eşi tarafından anlaşılmak, onaylanmak 😬 Ve malesef yurdum erkeği bu konuda biraz pasif.
Azcık bizimle gıybet yapsalar nolur sanki 😂😂
Annenizi anlayın. Zaten birlikte yaşamıyormuşsunuz gönül almak zor iş değil 👍

Merhaba millet. Madem ben herkesin konusuna akıl veriyorum siz de bana biraz akıl verin şimdi lütfen.
Belirtmek istiyorum ki normalde ailem ile yaşamıyorum , onları ziyaret etmek , gönüllerini almak için geldim yanlarına.
Cumartesi günü bir sebepten dolayı amcamgili ziyaret etmeye gittiler annem ile babam. Ben de yardımcı olacağım bir durum olduğu için yanlarında gittim. Her neyse gittik geldik. Pazar günü oldu. Öğlen yemek hazırlıyoruz. Annem yaklaşık 20 dk boyunca orada içtiği çayın lafını yapmaya başladı. Yok orada küçük bardak ile ikram etmişler ama bize geldiklerinde büyük bardak ile içiyorlarmış falan filan...
Görgüsüzlükmüş bu. Ben de masayı kurdum oturdum , anne diyorum tamam onları öyle kabul et vırt zırt. Masanın bir yanında da babam oturuyor. Allah var o da karşılık vermez , ses çıkarmaz. En sonunda anne tamam uzatma artık yeter dedim. Zira annemin tarafta pek normal değildir ama babam kırk defa söylese sinirlenir. Allah'ım kıyameti koparttı , bağırmalar , ağlamalar... Şimdi dünden beri bana ve babama trip atıyor. 😶 Daha öncede benzer şeyleri yapardı ve ben uyarmıştım. Pireyi deve yapma , çabuk agresifleşiyorsun diye. Neymiş efendim önceden de ben ona agresif demişim. 🙄 Ne yapayım şimdi ben ? Kim haklı kim haksızdır bir durum değerlendirmesi yapın bana.

Ezdirmekle ilgisi yok ama. Annenizin istediği eşi tarafından anlaşılmak, onaylanmak 😬 Ve malesef yurdum erkeği bu konuda biraz pasif.
Azcık bizimle gıybet yapsalar nolur sanki 😂😂
Annenizi anlayın. Zaten birlikte yaşamıyormuşsunuz gönül almak zor iş değil 👍
Annemin onaylanmayı bekleme tavrı benim tuhafıma gidiyor işte. Babam evet onlar öyle dese yine rahatlamayacak. İstiyor ki babam evet bunlar görgüsüzler , Allah belalarını dese rahatlar belki. 😂😬 Yoksa annem ile babam gıybet yapar. Babamda onaylar genelde. Gönül alacağım sorun yok ama çocukluğumdan beri trip yiyince usandım artık.

Ben bardak boyutuna takıldım.Birbirine misafirliğe giden gelenlerin bardak boyutu denk olmayınca görgüsüzlük mu oluyor😁😁Evimde ajda bardak kullanırım ama gittiğim yerde ne ile verirlerse onunla içiyorum hiç bu açıdan bakmamıştım.Anneniz gerçekten birşey bulamamış bu na takmış 😆
Sorun bardak değil işte. Sorun amcanın varlığı. 😬😂 Bardak bahane azar şahane. 😂

Annemin onaylanmayı bekleme tavrı benim tuhafıma gidiyor işte. Babam evet onlar öyle dese yine rahatlamayacak. İstiyor ki babam evet bunlar görgüsüzler , Allah belalarını dese rahatlar belki. 😂😬 Yoksa annem ile babam gıybet yapar. Babamda onaylar genelde. Gönül alacağım sorun yok ama çocukluğumdan beri trip yiyince usandım artık.

Malesef seçemiyoruz ve değişmiyorlar 🤷‍♀️ Kabul etmekten başka çaremiz yok onlar aramızdan ayrılana kadar 😔

Merhaba millet. Madem ben herkesin konusuna akıl veriyorum siz de bana biraz akıl verin şimdi lütfen.
Belirtmek istiyorum ki normalde ailem ile yaşamıyorum , onları ziyaret etmek , gönüllerini almak için geldim yanlarına.
Cumartesi günü bir sebepten dolayı amcamgili ziyaret etmeye gittiler annem ile babam. Ben de yardımcı olacağım bir durum olduğu için yanlarında gittim. Her neyse gittik geldik. Pazar günü oldu. Öğlen yemek hazırlıyoruz. Annem yaklaşık 20 dk boyunca orada içtiği çayın lafını yapmaya başladı. Yok orada küçük bardak ile ikram etmişler ama bize geldiklerinde büyük bardak ile içiyorlarmış falan filan...
Görgüsüzlükmüş bu. Ben de masayı kurdum oturdum , anne diyorum tamam onları öyle kabul et vırt zırt. Masanın bir yanında da babam oturuyor. Allah var o da karşılık vermez , ses çıkarmaz. En sonunda anne tamam uzatma artık yeter dedim. Zira annemin tarafta pek normal değildir ama babam kırk defa söylese sinirlenir. Allah'ım kıyameti koparttı , bağırmalar , ağlamalar... Şimdi dünden beri bana ve babama trip atıyor. 😶 Daha öncede benzer şeyleri yapardı ve ben uyarmıştım. Pireyi deve yapma , çabuk agresifleşiyorsun diye. Neymiş efendim önceden de ben ona agresif demişim. 🙄 Ne yapayım şimdi ben ? Kim haklı kim haksızdır bir durum değerlendirmesi yapın bana.

Konuyu okuyunca keske annem hayatta olsaydi da bana 24 saat cay bardagi anlatsaydi dedim icimden. Zaten birlikte yasamiyormussunuz ve gonullerini almak icin gitmssiniz. Bu hayat cay bardagini mesele edemeyecek kadar kisa. Konuda hakli haksiz aramayin gidin annenize sarilin gonlu olsun derim. Herkes nazini niyazini en yakinina yapar o da kizina anlatiyor iste huyu buymus zaten hos gorun derim. Allah annenize, babaniza ve size saglikli uzun omurler versin tek derdiniz bu olsun.

Kmn hakli oldugunun cok onemi yok bu konuda bence. Cunku hakliliginiz size bisey kazandirmiyo. Boyle durumlarda annem soylenirse yok gibi davraniorum aliyorum tli elime o konussun konisabildigi kadar. Kavga edip.kendimi yipratmanin manasi yok cunku. Saglikli dusunebilse cay bardagina takar mi?

Konuyu okuyunca keske annem hayatta olsaydi da bana 24 saat cay bardagi anlatsaydi dedim icimden. Zaten birlikte yasamiyormussunuz ve gonullerini almak icin gitmssiniz. Bu hayat cay bardagini mesele edemeyecek kadar kisa. Konuda hakli haksiz aramayin gidin annenize sarilin gonlu olsun derim. Herkes nazini niyazini en yakinina yapar o da kizina anlatiyor iste huyu buymus zaten hos gorun derim. Allah annenize, babaniza ve size saglikli uzun omurler versin tek derdiniz bu olsun.
Annenizin mekanı cennet olsun. Aldım gönlünü kahvaltı hazırlayarak az önce. 🙂

Kmn hakli oldugunun cok onemi yok bu konuda bence. Cunku hakliliginiz size bisey kazandirmiyo. Boyle durumlarda annem soylenirse yok gibi davraniorum aliyorum tli elime o konussun konisabildigi kadar. Kavga edip.kendimi yipratmanin manasi yok cunku. Saglikli dusunebilse cay bardagina takar mi?
Normalde böyle yaparım ama tam yemek vakti olunca tadımız kaçmasın diye konuyu kapatmak istemiştim. 😶

Annenizin mekanı cennet olsun. Aldım gönlünü kahvaltı hazırlayarak az önce. 🙂

Cok tesekkur ederim. Iste bu. Ben bile su yazdiginiza mutlu olduysam kimbilir anneniz nasil mutlu olmustur. Inanin cok sevindim. Muhtemelen sayili gun kalacaksiniz anin tadini cikarin ve guzel yonlerine odaklanin derim. Boylece hem siz mutlu olursunuz hem onlar.

Cok tesekkur ederim. Iste bu. Ben bile su yazdiginiza mutlu olduysam kimbilir anneniz nasil mutlu olmustur. Inanin cok sevindim. Muhtemelen sayili gun kalacaksiniz anin tadini cikarin ve guzel yonlerine odaklanin derim. Boylece hem siz mutlu olursunuz hem onlar.
Asıl ben teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Ve haklısınız. Sonunda kıyamıyorum zaten. Şu an bana anlatıyor ben de evet diyorum. 😁

Ya bunu benim annemde yapıyor. Onları sevmediği için ufacık bir konuyu bile kendine dert edinip sürekli söyleniyor. Babam da susuyor susuyor sonunda patlıyor. Henüz bu olayın çaresini bulmuş değilim :(

Bence çay Bahanesi olmuş..
Birikmislik varmış,patlamış .
Genelde anne ve babalar üst akıl olarak görürler kendilerini..
Mantıklı söylediğiniz şeylere bile alınganlık yapabilirler.
"Elimizde büyüdü,şimdi de bize akıl ogretiyor" gibi değerlendirmelere yatkındırlar.Disariya 1 alınganlık yapıyorlarsa çocuklarına 10 yaparlar.
Ben bu şekilde cikismazdim.
Babamı beklerdim.
Yaptiginaza yanlis diyemem ama ben bu şekilde davranmazdim.
Gerçi bizde böyle bir şey yaşandığına da şahit olmadım.

Bence çay Bahanesi olmuş..
Birikmislik varmış,patlamış .
Genelde anne ve babalar üst akıl olarak görürler kendilerini..
Mantıklı söylediğiniz şeylere bile alınganlık yapabilirler.
"Elimizde büyüdü,şimdi de bize akıl ogretiyor" gibi değerlendirmelere yatkındırlar.Disariya 1 alınganlık yapıyorlarsa çocuklarına 10 yaparlar.
Ben bu şekilde cikismazdim.
Babamı beklerdim.
Yaptigina yanlis diyemem ama ben bu şekilde davranmazdim.
Gerçi bizde böyle bir şey yaşandığına da şahit olmadım.
Çıkışmadım aslında ya. Ses tonum baya yumuşaktı. Ortamı düzenleyeyim derken şaftım kaydı.😁 Ama haklısınız alınganlık durumu mevcut. İdare edeceğim artık elimden geldiğince. Babamda etmez işte laf. Eskiden beridir huyu.

Annen çok geçimsiz biri. Bir çayın bile lafını ediyor. Yazık babana.
Madem o kadar rahatsız amcanlardan, gitmeyi versin. Hem gidiyor, hem konuşuyor. Konuşmak için gidiyor heralde.

Annen çok geçimsiz biri. Bir çayın bile lafını ediyor. Yazık babana.
Madem o kadar rahatsız amcanlardan, gitmeyi versin. Hem gidiyor, hem konuşuyor. Konuşmak için gidiyor heralde.
Çok değil aslında Nihal ya. Ama bazı konularda böyle maalesef. Zaten sık gitmezler amcama. Hani yılda birkaç kez. Babam yalnız kalmasın diye gitmek istedi. Ama her gidip geldiğinde bir şeyleri böyle ağzına doluyor işte. :( Ben de arada babama acırım arada anneme acırım. İdare ediyorum böyle böyle. :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X