- 1 Ocak 2022
- 5.678
- 21.281
- 298
- Konu Sahibi isimsizbiri34
-
Evet hiç lafı dolandırmadan,ben öyle istiyorum demek yerine olayı iyice karıştırmış.Bu kafada giderse ayrılması yakındır,hem anneye yaranayım,hem anneme olan öfkemi başkasından çıkarayım dedikçe hayatta mutlu olamayacak....dümdüz kimsenin karışmasını istemiyorum ,seninle seçmek istiyorum da diyebilirdi
ah bu gençler
Sebebi de şu annem nişanlılık sürecimde bana hiç yardımcı olmadı ve beni hep yalnız bıraktı. Ne benimle ev bakmaya geldi ne eşya bakmaya geldi ne bir parça bir şey aldı koydu ben her şeyimi kendim yaptım. Tabii ki annemin bir şey yapmasına gerek yok ama insan kızının evini de mi merak etmez hangi koltuğu aldı diye de mi bakmaz. Nişanlım da bana dedi ki normalde kız tarafının annesi de gelir bu tarz işlere seninki biraz ilgisiz gibi. Nişanlım böyle diyince ben hemen başladım bağırmaya çağırmaya ağzıma ne gelirse söyledim hakaretler ettim küfürler ettim sen anneme nasıl ilgisiz dersin diye neredeyse olay nişan atmaya gitti.
Sakın ola benimle polemiğe girme hiç sevmiyorum.. önceki konuları da bi zahmet aç oku sonra yazarsın tatlım.Bu ne saçma bir mesaj zannedersin kız gitmiş herkese anlatmış biz kimiz ki bizi tanımıyor etmiyor anlatmasından ne var ki içine atacağını anlatsın tabii
Hem benimle polemiğe girmeni hiç sevmiyorum diyorsun hem de geriye dönük mesajıma beğenmedim atıyorsun sonradan sonradan. Bence polemiğe girmeyi seven sensinSakın ola benimle polemiğe girme hiç sevmiyorum.. önceki konuları da bi zahmet aç oku sonra yazarsın tatlım.
Tatlım başkasıyla kavga et. Hiç uğraşamam. LütfenHem benimle polemiğe girmeni hiç sevmiyorum diyorsun hem de geriye dönük mesajıma beğenmedim atıyorsun sonradan sonradan. Bence polemiğe girmeyi seven sensin
Anneniz ailenizin aklına girmedi, nişanlınız hakaret eden, öfkelenip sağı solu yumruklayan, küfür eden, kıskanç kısıtlayıcı bir adam, sizde bunları anneannenize teyzelerinize annenize anlattınız, onlar da ayrılmanızı söyledi ama siz ısrarla ayrılmıyorsunuz.annem şimdi nişanlıma da bilendi ondan da nefret ediyor hiç istemiyorum diyor. Anneannem teyzelerim babam herkesin aklına girdi herkes bana ayrıl diyor.
Merhaba biriyle mi karıştırdınız etrafı yumruklama gibi bir durum da küfür gibi bir şey de yok konumda da öyle bir şey yazmıyor. Öfke patlaması kısmı mı yanlış anlaşıldı acaba benim öfke patlaması dediğim kısım birbirimize hakaret ederek tartışmaktı aslında dediğiniz gibi küfür etrafı yumruklama vs söz konusu değil. Kıskançlık kısıtlama olarak belirttiğim şeyler de asla öyle kıyafetime karışma gittiğim yere karışma tarzında şeyler değil. Ben konumda kendimi yanlış anlattım sanırım. Ayrıca bahsettiğiniz annemin desteklememesi durumu 1 aydır var ben nişanlımla 5 yıldır görüşüyorum annem kendisini gayet de severdi.Anneniz ailenizin aklına girmedi, nişanlınız hakaret eden, öfkelenip sağı solu yumruklayan, küfür eden, kıskanç kısıtlayıcı bir adam, sizde bunları anneannenize teyzelerinize annenize anlattınız, onlar da ayrılmanızı söyledi ama siz ısrarla ayrılmıyorsunuz.
Kızlar merhaba. Benim 5 yıllık bir ilişkim var. Sevgilimle yaklaşık 4 ay önce nişanlandık 1.5 ay sonra da düğünümüz var. Bu süreçte özellikle son 1 ayda çok büyük problemler yaşadık nişanlımın kıskançlıkları, hakaretleri, öfke patlamaları, eşya seçme problemleri vs derken birbirimizi çok yıprattık. Benim ailem normalde nişanlımı çok seviyordu şimdiye kadar da aramızda çok problem oldu ama ben aileme pek yansıtmadım yansıtılmaması gerektiğini düşündüğüm için. Ama son olayları sürekli taşıdım aileme anlattım anneanneme teyzelerime herkese anlattım neden böyle bir şey yaptım bilmiyorum yani...
- isimsizbiri34
- Yorumlar: 51
- Forum: Bir derdim var
Kusura bakmayın benim de kızım kendisini bile bile ateşe atsa hevesle koşa koşa eşya seçmeye evine bakmaya gitmem.
Diğer konunuza da yazmıştım, buna da yazayım nişanlınız evlenince size yapmadığını bırakmayacak.
Ooooo benim yorum iptal ama olmaz böyle anne haklıymış siz ne biçim yazdınız ben cikiyorum konudan kesinlikle anne haklı kimse ilk yorumuma bakmasın okumayın kızlarAnneniz ailenizin aklına girmedi, nişanlınız hakaret eden, öfkelenip sağı solu yumruklayan, küfür eden, kıskanç kısıtlayıcı bir adam, sizde bunları anneannenize teyzelerinize annenize anlattınız, onlar da ayrılmanızı söyledi ama siz ısrarla ayrılmıyorsunuz.
Kızlar merhaba. Benim 5 yıllık bir ilişkim var. Sevgilimle yaklaşık 4 ay önce nişanlandık 1.5 ay sonra da düğünümüz var. Bu süreçte özellikle son 1 ayda çok büyük problemler yaşadık nişanlımın kıskançlıkları, hakaretleri, öfke patlamaları, eşya seçme problemleri vs derken birbirimizi çok yıprattık. Benim ailem normalde nişanlımı çok seviyordu şimdiye kadar da aramızda çok problem oldu ama ben aileme pek yansıtmadım yansıtılmaması gerektiğini düşündüğüm için. Ama son olayları sürekli taşıdım aileme anlattım anneanneme teyzelerime herkese anlattım neden böyle bir şey yaptım bilmiyorum yani...
- isimsizbiri34
- Yorumlar: 51
- Forum: Bir derdim var
Kusura bakmayın benim de kızım kendisini bile bile ateşe atsa hevesle koşa koşa eşya seçmeye evine bakmaya gitmem.
Diğer konunuza da yazmıştım, buna da yazayım nişanlınız evlenince size yapmadığını bırakmayacak.
Hanımefendi sakin olunValla Mune Hanım olmasa ben böyle nasıl yanıldım varya konu sahibi beni ters köşe yaptın eski konunuz ben şok Anne haklı Anne haklı Anne haklı
Ben sakinim sizde öyle olun lütfen birşey yazmayın iyi forumlar sizeHanım efendi sakin olun
Küfür yoksa hakaret var, kıskançlık var, öfke patlamaları var, öfke kıskançlık hakaret varsa şiddete eğilim de var, olmaması mümkün değil, canınızı acıtacak bir şeyler yapmıştır ama neyse bu sizi ilgilendirir.Merhaba biriyle mi karıştırdınız etrafı yumruklama gibi bir durum da küfür gibi bir şey de yok konumda da öyle bir şey yazmıyor. Öfke patlaması kısmı mı yanlış anlaşıldı acaba benim öfke patlaması dediğim kısım birbirimize hakaret ederek tartışmaktı aslında dediğiniz gibi küfür etrafı yumruklama vs söz konusu değil. Kıskançlık kısıtlama olarak belirttiğim şeyler de asla öyle kıyafetime karışma gittiğim yere karışma tarzında şeyler değil. Ben konumda kendimi yanlış anlattım sanırım. Ayrıca bahsettiğiniz annemin desteklememesi durumu 1 aydır var ben nişanlımla 5 yıldır görüşüyorum annem kendisini gayet de severdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?