Annem

dümdüz kimsenin karışmasını istemiyorum ,seninle seçmek istiyorum da diyebilirdi
ah bu gençler
Evet hiç lafı dolandırmadan,ben öyle istiyorum demek yerine olayı iyice karıştırmış.Bu kafada giderse ayrılması yakındır,hem anneye yaranayım,hem anneme olan öfkemi başkasından çıkarayım dedikçe hayatta mutlu olamayacak....

Bu olaylar o kadar saçma ki.
Annen seninle ev bakmak eşya bakmak zorında değil bence gerçekten yorucu işler.
Maddi gücü varsa ve istiyorsa yardımcı olur, istemezse olmaz.
Nişanlının söylediği ise tam bir zevzeklik. Ona ne kız anasının ne yapacağı ne yapmayacağından.
Onun söylediği üzerine küfürler etmen ise tam bir çiğlik, annene ilgisiz dese ne olacak, seni ilgilendirmez de geç.
Siz ne yaşıyorsunuz allah aşkına

Bu ne saçma bir mesaj zannedersin kız gitmiş herkese anlatmış biz kimiz ki bizi tanımıyor etmiyor anlatmasından ne var ki içine atacağını anlatsın tabii
Sakın ola benimle polemiğe girme hiç sevmiyorum.. önceki konuları da bi zahmet aç oku sonra yazarsın tatlım.

Sakın ola benimle polemiğe girme hiç sevmiyorum.. önceki konuları da bi zahmet aç oku sonra yazarsın tatlım.
Hem benimle polemiğe girmeni hiç sevmiyorum diyorsun hem de geriye dönük mesajıma beğenmedim atıyorsun sonradan sonradan. Bence polemiğe girmeyi seven sensin

annem şimdi nişanlıma da bilendi ondan da nefret ediyor hiç istemiyorum diyor. Anneannem teyzelerim babam herkesin aklına girdi herkes bana ayrıl diyor.
Anneniz ailenizin aklına girmedi, nişanlınız hakaret eden, öfkelenip sağı solu yumruklayan, küfür eden, kıskanç kısıtlayıcı bir adam, sizde bunları anneannenize teyzelerinize annenize anlattınız, onlar da ayrılmanızı söyledi ama siz ısrarla ayrılmıyorsunuz.

Kusura bakmayın benim de kızım kendisini bile bile ateşe atsa hevesle koşa koşa eşya seçmeye evine bakmaya gitmem.

Diğer konunuza da yazmıştım, buna da yazayım nişanlınız evlenince size yapmadığını bırakmayacak.

Merhaba biriyle mi karıştırdınız etrafı yumruklama gibi bir durum da küfür gibi bir şey de yok konumda da öyle bir şey yazmıyor. Öfke patlaması kısmı mı yanlış anlaşıldı acaba benim öfke patlaması dediğim kısım birbirimize hakaret ederek tartışmaktı aslında dediğiniz gibi küfür etrafı yumruklama vs söz konusu değil. Kıskançlık kısıtlama olarak belirttiğim şeyler de asla öyle kıyafetime karışma gittiğim yere karışma tarzında şeyler değil. Ben konumda kendimi yanlış anlattım sanırım. Ayrıca bahsettiğiniz annemin desteklememesi durumu 1 aydır var ben nişanlımla 5 yıldır görüşüyorum annem kendisini gayet de severdi.

Bilmem ne yapacaksınız anneniz erkek çi bir kadinsa boncuğu onda buluyorsa siz iş kurup nisanlanip yetiskin bir kadın olduğunuz halde bu annenin gözüne gitmeliyim cici kız modundan ne zaman cikacaksiniz onu bulursaniz sanırım herşey düzelir .Umarım buraya kadar kizdirmadim sizinle çok ilgilenmeyin baba kız ilişkisine bile söylenen annenizin sizinle ilgilenmediğini siz bilirken nisanlinizin doğru tepkisi acittimi yarayı.Dogru söylemiş niye küfür ediyorsunuz ve niye anneye anlatıyorsunuz biliyoruzki o sizle yeterince ilgilenmiyor ya hani.Kendi kararlarınızı alabildiğiniz ve annenizin hareketleri artık size etki etmediğinde evlenme izni tavsiye ederim başka fikrim yok .Anneniz toksik desem banada küfredemisiniz ama bunu yazan sizsiniz ben değilim yani bana söyleyeceklerinizi kendinize söyleyin.Ben bu tarz annem olsa onun muhakeme yeteneğine bırakmadım hayatımı . Hoş bana böyle davranamazdi bir şekilde bu sorunu çözmek cozemiyorsam ondan uzak durmak için gerekeni yapardım ben malesef vicdandan ziyade mantikseverim saygıdan çok hak etmeye inanırım o büyüktür den çok her insanın çocuğunda anne üzerinde hakkı vardır. a inanırım

Ooooo benim yorum iptal ama olmaz böyle anne haklıymış siz ne biçim yazdınız ben cikiyorum konudan kesinlikle anne haklı kimse ilk yorumuma bakmasın okumayın kızlar

Valla Mune Hanım olmasa ben böyle nasıl yanıldım varya konu sahibi beni ters köşe yaptın eski konunuz ben şok Anne haklı Anne haklı Anne haklı

Küfür yoksa hakaret var, kıskançlık var, öfke patlamaları var, öfke kıskançlık hakaret varsa şiddete eğilim de var, olmaması mümkün değil, canınızı acıtacak bir şeyler yapmıştır ama neyse bu sizi ilgilendirir.

Evet anneniz 1 aydır size ayrılmanızı söylüyor çünkü haklı, kızını hırpalayan bir adamı damat olarak istemiyor, keza nişanlınızın yaptıklarını anlattığınız teyzeleriniz anneanneniz de ayrılmanızı istiyor çünkü onlar da haklı.

Ben annenizi haklı buluyorum, benim çocuğumu üzen insanı istemem, çocuğumun kendini yakışını görmek istemediğim için de yüzümde sahte gülücüklerle eşya bakmaya gitmem, çocuğumun zindanı olacak evi de görmek istemem.

Bende bir kız annesiyim, çocuğuma elin adamı hakaret etse üzse ayrılmasını isterim ama kızım anne ben seviyorum illa evleneceğim, bu adamdan çekmeye razıyım diyorsa selametle kızım reşitsin seni zorla evde tutamam ama benden hiçbir destek bekleme, o adamla bir araya gelmem derim.

Yine de size mutluluklar dilerim, inşallah mutlu olursunuz da annenizin ciğerini yakmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…