Annem

BenPucca

mühürlükaderiiim
Kayıtlı Üye
26 Mart 2011
990
3
66
İstanbul
Annemle hiç ama hiç anlaşamıyorum sürekli kavga sürekli kavga her şeyime her işime burnunu sokuyor sürekli laf sokuyor yok gözlerin ayı kadar , yye ye patla ,yedin yedin pumba oldun , keşke seni doğuracağıma taş doğursaydım diye laflar ediyor annem hep kardeşime bir şeyler alır alıncada gizler hep babama kötüler beni diyelim durum 1 se onu 25 yapar ve durmadan dedikodu yapar insanların arkasından telefonu alır eline 50 dk felan konuşur ne cene varsa artık :( !! babama bu kızı şımatın sen artık bu kıza hiçbir şey alma yok bu kız bana bağrıyor , annem geçende puding yapmıştı 3 tane işte bir tanesine çok koymuş kardeşime özel torpil (ne ayrıcalığı varsa :@) bende yedim durmadan konuştu ne yiyon onu sanamı yapıon birde utanmadan nasıl yersin sürekli diyor yok kapansana yok bilmem ne arkadaşlarımı çekiyor bir kenara elifin yaramazlığı varmı olsa hemen babama yetiştircek artık içime fenalık geldi arkadaşlarımı kenara çekiyor sorguluyor yaa bi suçum olsa hemen babama yetiştirmek için can atıyor ya allahm annemi hiç sevmiyorm annemin artık bana böyle davranırsa evde kaçıcam lütffen bişey diyin

lise dönemlerinde genelde olur anne ile kız arasında anlaşmazlıklar.bunu avantaja çevirebilirsin belki de derslerine asılıp başka bir şehirde üniversite kazanmak gibi mesela.hiç bir annenin çocuğuna düşmanlığı yoktur olamaz.belki sıkıntıları vardır kafası bişeyle meşguldür.ne olursa olsun anne o.yaptıkları doğru ya da yanlış.evden kaçmak çözüm değil,dediğim gibi yap bence,derslerine asıl ve kazanıp gitmeye bak

Yaptıklarını teyzenlere anlat onun hakkından gelirler!

oluyor gerçekten ayrırıyor hatta sürekli gehirik atıyor çok acayip tiksiniyorum yemekte yerken bile atıyor diyorum yemekten sonra at başkasının yanında atmak ayıp sanene sen benim büyüğümmüsün felan diyor sürekli aşağılıyor babama kötülüyor beni :(((((((((:43::43::43::43:

Güzelim aman ha,evden kacman cok kötü olur!!!
annenle sakin bir sekilde konusmaya calis,ona bu durumun seni üzdügünü tatli bir dille anlatmaya calis,ama tekrarliyorum,kacma evinden bu nedenden!!!:45:

tatlım bence yukarda bir arkadaş üniversiteyi kazanıp başka bir şehre gitmeni önermiş bunu düşünebilirsin bence de kaç yaşındasın bilmiyorum ama:53:

cnm her anne kiz arasinda bu tür durumlar olur. annenin söylediklerini duymamazliktan gelebilirsin ya da gec karsisina güzel güzel anlat aman ha evden kacma kactigin yer cok mu iyi olcak

Güzelim aman ha,evden kacman cok kötü olur!!!
annenle sakin bir sekilde konusmaya calis,ona bu durumun seni üzdügünü tatli bir dille anlatmaya calis,ama tekrarliyorum,kacma evinden bu nedenden!!!:45:

annemle konuşmak imkanssızın imkansızı konuşmamızda bile sürekli afkurma der (Trapzonlu Kendisi ) ve saçmalama böyle entel şeyleri nerden öğrendin felan der o aptl kafanı böyle şeylere kur felan der :(

benim de karadenizli bir arkadaşım vardı, annesi aynı böyleydi. idare ediceksin işte elifcim. sanki sen annesin, o çocukmuş gibi davranacaksın ve en güzeli üniversite için başka şehre gideceksin.

sitemlerinde de haklısın ama işte cevap verme, kavga etme ki büyüklük sende kalsın.

benim annemde oflu 9 yaşımdan beri bunu çekiyorum içim içime girmiyor anne sevgisizliği ne demek bilir misiniz siz diğer kızlar anneleriyle iyi geçinirken geçinmemek annenizin hiç bir zaman yanında olmaması ne kadar kötü bir şey asla tahnmin bile edemzsniniz :(

daha çok küçüksün hayatta neler var bilmiyosun, sakın sakın sakınnnnn evden kaçma!! çok pişman olursun.ailen iyi de olsa kötü de olsa ailendir, sen şimdi annenle anlaşamıyosun ama evden kaçarsan hem annen, hem baban, hem kardeşin hem de yakının olarak gördüğün herkes seni dışlar, kimse yardım etmez zorda kalırsan. televizyonlarda gazetelerde ne hikayeler görüyoruz, gözünü aç güzelim.şimdi annen kötü davransa da baban var, kardeşin var diğer akrabaların var, değil mi güzelim?

annen olgunlukla davranamıyor olabilir, benimkiler de yaşlandıkça çocuklaşmaya başladılar. artık biz olgunluk edip onları idare edicez. bi de karadenizli ailelerde erkekler daha çok el üstünde tutulur, kardeşin erkekse ondan da böyle yapıyodur. senin kadar eğitimli değil annen, kardeşine daha düşkün davranınca senin alındığını anlamayabilir, bak zaten sana da entel entel konuşma diyomuş:)

derslerini iyi tut, güzelce üniversiteyi kazan, öyle okumaya gidersin evden. ya da okul bitince çalışmaya başlarsın üniversite olmazsa, evde çok olmayınca çok da takmazsın. zaten bu çağların da geçici, şimdi küçüksün annenin söylediklerine alınıyosun ama sonradan büyüyünce insan o kadar da takmaz.. babanla aranı iyi tut, ona işin doğrusunu anlat için rahat etmiyorsa.

Anneniz üvey falan değil eminsniz dimi?

Annenizle ciddi ve tatlı bir ses tonuyla vakit ayırıp konuşmanızı teklif etseniz ve sıkıntınızı dilegetirseniz. Annecim problem ne,neden seninle hep tartışma halindeyiz. Beni yargılamadan-hatalarımı söylemeden önce lütfen sakin bir tonla ve güzel bir şekilde nasihat vererek bana yardımcı ol. Mutsuzum annecim bu şekilde olmak istmeiyorum, seninle iyi bir dialog kurmak dertlerimi paylaşmak,senin de dertlerin varsa onlara ortak olmak istiyorum.. şeklinde başlayın.Hala olmuyorsa uzman yardımı şart.Çünkü annenizin de sizin bilmediğiniz sıkıntıları olabilir..

benim annemde oflu 9 yaşımdan beri bunu çekiyorum içim içime girmiyor anne sevgisizliği ne demek bilir misiniz siz diğer kızlar anneleriyle iyi geçinirken geçinmemek annenizin hiç bir zaman yanında olmaması ne kadar kötü bir şey asla tahnmin bile edemzsniniz :(

canım sakın evden kaçma düşüncesi bile kötü bide annenin istediği gibi davranmayı dene 1-2gün baktın yine aynı oturun ailece konuşun sorun ne neleri düzeltirseniz anlaşacaksınız neden birbirinize hep negatif siniz babanda durumu değerlendirsin belki düzelirsiniz kardeşin kaç yaşında

eğer dediğin gibi konuşursam ya afkurma ne istiyon gene der kız kardeşim var erkek değil ikizi bir oluyor beni çığrından çıkarıyor

anne sevgisizliği ilgisizliği ne demek çok iyi bilirim bu yaşıma kadar (21) annemin beni bir kere öptüğünü, bir kere sarıldığını, "kızım" dediğini bilmem. hakkımda bir kere iyi bir laf ettiğini, bana kızı olduğunu hissettirdiğini de bilmem. ama yapıcak bir şey yok işte. susuyorum. bu evden gideceğim günler için gün sayıyorum. insanları değiştiremeyiz sonuçta hele o yaşına gelmiş olan kadınları. arkadaşların da dediği gibi üniversiteye gidip o ortamdan uzaklaşmak senin için çok iyi olur. yok o olmuyo dersen de bi iş bul çalış uzaklaş ortamdan en azından gündüzleri. zaten akşama dönersin yemekti yorgunluktu derken uyursun geçer böyle günlerin. hem paran olur, bunun sana getirileri olur. sonrada evlenir gidersin zaten :77:

öncelikle evden kaçma düşüncesini kafandan at canım..emin ol şuanki durumundan bin kat daha kotu hallere düşersin Allah korusun..inş duzelır aranız ne denır bılmıyorum ..bır anne evladına neden boyle davranır nıcın boyle yapar..:50:

Back
X