Annemle hiç ama hiç anlaşamıyorum sürekli kavga sürekli kavga her şeyime her işime burnunu sokuyor sürekli laf sokuyor yok gözlerin ayı kadar , yye ye patla ,yedin yedin pumba oldun , keşke seni doğuracağıma taş doğursaydım diye laflar ediyor annem hep kardeşime bir şeyler alır alıncada gizler hep babama kötüler beni diyelim durum 1 se onu 25 yapar ve durmadan dedikodu yapar insanların arkasından telefonu alır eline 50 dk felan konuşur ne cene varsa artık
!! babama bu kızı şımatın sen artık bu kıza hiçbir şey alma yok bu kız bana bağrıyor , annem geçende puding yapmıştı 3 tane işte bir tanesine çok koymuş kardeşime özel torpil (ne ayrıcalığı varsa
) bende yedim durmadan konuştu ne yiyon onu sanamı yapıon birde utanmadan nasıl yersin sürekli diyor yok kapansana yok bilmem ne arkadaşlarımı çekiyor bir kenara elifin yaramazlığı varmı olsa hemen babama yetiştircek artık içime fenalık geldi arkadaşlarımı kenara çekiyor sorguluyor yaa bi suçum olsa hemen babama yetiştirmek için can atıyor ya allahm annemi hiç sevmiyorm annemin artık bana böyle davranırsa evde kaçıcam lütffen bişey diyin