- Konu Sahibi pinky_princess
Kızlar nasıl anlatacağımı bilemiyorum, uzun zamandır aklımda aslında bu sorunu paylaşmak ama nedense bir türlü yazamadım. Sorunum annem... Anne kız arasında konuşulmuş herhangi bir konudan tutun alelade söylediğim gereksiz bir söze kadar herşeyi herkese anlatıyor. Kesinlikle sır saklama gibi bir meziyeti yok, hayatta en nefret ettiğim insan türü bu ve annemde bunlardan biri. En son yaptığı ise bardağı taşırdı ağzıma gelen herşeyi söyledim ona. Nasıl bu kadar boş boğazlı davranabiliyorsun anne seninle hiçbirşey konuşamayacak mıyım yeter artık dedim. Olaya gelince, nişanlım izmirde ben ankaradayım. Annem ve babam dünürlerinin ziyaret için izmire gitti 1 gece kalıp döndüler ben burda yapmam gereken işler gereği ve kardeşimi yanlız bırakmamak için gidemedim. Nişanlımla herşeyimi paylaşırım ama bazı şeyleri çok detaylı anlatmam. Annem benim anlatmadığım bu şeylerden bazılarını nişanlıma anlatmış! üstelik annemede bahsederim bundan anne herşeyi detaylı anlatmıyorum ben nişanlıma bilmesi gerektiği kadarını bilse yeter derim. çok önemli konular değil ama bunu nişanlımdan duyunca canım sıkıldı . Geçenlerde annenle yemeğe gitmişsiniz alışveriş yapmışsınız birşeyler almışsın sonrada iade etmişsin diye sıraladı karşımda ben şok oldum! alışverişe gittiğimizi söylemiştim ama trençkot alıp sonra dolaşırken vazgeçip iade ettiğime kadar bilmesi beni utandırdı. Annem parasına kıyamıyo bizim kız falan demiş. Şimdi bana söyleyin bir insan annesine de güvenemeyecekse kime güvenecek. İyice soğuttu beni kendinden annem. Yüzünü görmeye tahamül edemiyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum....
Son düzenleme: