- 29 Eylül 2014
- 48
- 29
- 8
- Konu Sahibi mariamaradona
Altın konusunda sıkıntı yok bilezik set vs. alınmış. Ama herşey altından ibaret değil ki. Gözüm altında da değil zaten. İnsanın huzuru olmadıktan sonra tonla altınım olsa ne fayda. Gelinlik de alındı ama nişanlım aldı. Zaten ev vs.herşey hazır. Ama başta da belirttim herşeyi biz kendimiz yaptık. Bi tek düğüne karışmadık ve inanın düğünle ilgili ne yapıldı bi şey yapıldı mı hiç bir fikrim yok. Biz somayınva söyleme zahmetinde bile bulunmadılar. Nikah ve kınayı ailem yapacağı için sağolsunlar bi şeyimi eksik etmeyecek şekilde hazırlandılar. Ama düğün konusunu hiç bilmiyorum hiç bi şey de beklemiyorum onlardan.nişanda bir set takılır nasıl hic birşey konuşulmadı düğünde ne takılacak? onuda o saf nilanlına aldırmışlardır kesinbukadar iyi niyetli olmayın derim.
Di mi yani ilk gece gerdek gecesidir ve ben onların olduğu evde nasıl rahat edebilirim ki. Bunu düşünemiyorlar.
Ben resti çektim nişanlıma. O da ailesine resti çekti ama inan onu bile şaka sanmışlar. İşlerin ciddiyetini anlayınca ne yapacaklarını merak ediyorum. Son olaylardan da anladığım üzre oğlan çocuğu düşkünü kadını pek önemsemeyen insanlar. Ailede çalışan kadın bir tek ben olucam. Diğer gelin lise mezunu babası vefat etmiş vs. (Küçümsemek adına söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. Kendisi çok iyi niyetli bi insandır severim onu) ona ne istiyorlarsa yaptırıyorlar ve beni de öyle biri olarak beklediler diye düşünüyorum.