Annem

sen benim annemi falan mı anlattın canım ya?
Benim annemde çok boşboğaz. gerçi ben ona bişey anlatmam ama oda benim yaşadığım herşeyi gidip herkese anlatıyor. ay benim kızda şunu şöyle yaptı bunu böyle yaptı oda şunu yapmaz devamlı benim hakkımda konusur hatta bazende kafasında olayları çarpıtarak anlatır. annemle konusmam herşeyimi ama bazen bi kaç şey anlatırım. söylediğim an gider babama yetiştirir oda yetmez üst katta oturn dedem babaannem amcam felan duymayan kalmaz. gına geldi artık !!

anne kız arasıında bazen böyle şeyler olur bu kadar tepki verme o senin kötülüğünü istemez istededen anlatmıştır bence şimdi tatlı dille anlat annene tekrar söyle eminim seni anlayışla karşılayacaklar aile arasında olur böyle şeyler canını sıkma suçluda olsa annenden özür dile bence anne hakkı ödenmez anneler kırılmaz :71:

lütfen anneniz hakkında boşboğaz kelimesini kullanmayın hiç hoş değil eminim anneniz okusa çok kırılır kızlar sizi kınıyorum

allah sabır versin bende az çekmiyor değilim annemin boşboğazlığı yüzünden ne potlar kırıyo üstelik ne kadar uyarsanda anlamıyo sinir olduğumuzla kalıyoruz işte

aynen ben sinir olduğumla kalıyorum o huy edinmiş bunu gayet rahat...

benim annem de bu kadar olmasa da pek ağzında laf tutamaz.kendi hayatıyla ilgili herşeyi herkese anlatır.bu da iyi niyetinden herkesi kendi gibi sanıyor :31:bende tam tersiyim hiç sevmem evimin özelini herkes bilsin:20:
neyse ki şimdilerde daha iyi gibi.anne bunu kimseye söyleme dediğimde söylemiyor sanırım:9:bende herşeyimi anlatmıyorum.ben evliyim aynı evde değilim.senin için daha zor ama evlenene kadar ve evlendikten sonra da herşeyini anlatma bunun başka yolu yok:6:

evet tek çarem susmak herşeyi anlatmamak. Annem sonuçta çok zor olacak ama mecburum.

benım annemde tam tersı agzı cok sıkı hatta annem aılede olanları bıle bırımızden bırıne soylemez ya da bı akraba da bı sey olsa soylemez tamam guzel bı sey sır saklaması ama annem bıldıgı halde baskasından ogrenınce sınır olurum:26: ama senın annen nıye bu kadar her seyı soyluyo anlamadım canım sen onun kızısın senı yermemesı gerekır ama sunu bıl yasını almıs ınsanların huyundan vazgecmesı cok zor oluyo

sır tutmak iyidir ya ne kadar güvenilir bir insandır kim bilir... korkmadan herşeyi anlatabileceğin biri üstelik annen... çok şanslısın.

sen benim annemi falan mı anlattın canım ya?
Benim annemde çok boşboğaz. gerçi ben ona bişey anlatmam ama oda benim yaşadığım herşeyi gidip herkese anlatıyor. ay benim kızda şunu şöyle yaptı bunu böyle yaptı oda şunu yapmaz devamlı benim hakkımda konusur hatta bazende kafasında olayları çarpıtarak anlatır. annemle konusmam herşeyimi ama bazen bi kaç şey anlatırım. söylediğim an gider babama yetiştirir oda yetmez üst katta oturn dedem babaannem amcam felan duymayan kalmaz. gına geldi artık !!

yalnız olmadığımı görmek beni üzdü... ne oluyor annelere böyle :26:

anne kız arasıında bazen böyle şeyler olur bu kadar tepki verme o senin kötülüğünü istemez istededen anlatmıştır bence şimdi tatlı dille anlat annene tekrar söyle eminim seni anlayışla karşılayacaklar aile arasında olur böyle şeyler canını sıkma suçluda olsa annenden özür dile bence anne hakkı ödenmez anneler kırılmaz :71:

lütfen anneniz hakkında boşboğaz kelimesini kullanmayın hiç hoş değil eminim anneniz okusa çok kırılır kızlar sizi kınıyorum

Bu ara sıra olan bir durum olsa inanın bu kadar canımı sıkmazdı. Sürekli tekrar eden bir problem ve her seferinde tartışmamıza uyarmama rağmen devam etmesi bu durumu çıkmaza sokuyor. Boşboğaz kelimesini kullanan ben ve diğer arkadaşlarım da bunu annelerimize hakaret etmek için söylemedik kesinlikle ağzında laf tutamayan insanlara söylenen bir kelime olduğundan kulanıldı. Ne olursa olsun annemiz onlar bizim tırnağına taş değse biz üzülürüz hakaret etmek yada üzmek en son aklıma gelir. Sadece kırgınım anneme..

Back
X