annem :(

benim annemde bi zamanlar biraz soguktu bana canım çok şükür şimdi iyi ama ergenlikte falan yanımda olmadı sevgilim olsa kızar diye söylemezdim bile ama zamanla düzeldi kardeşim olunca aslında sende duyma çok takma zamanla belki torunu olunca degişir:2:

bence de tekrar konuyu acmaya luzum yok.
ayrıca eşinize hem diger kisi icin hem babanız icin hem de onun dusebilecegi hatalar icin genel bir cevap vermissiniz zaten.
olur da birgun babanıza olan sevginizle alakalı tekrar laf edecek olursa yanıtınızı hazırlayın ama. ya da dikkate bile almayın sert bir dille bu sekilde bir daha konusmaması gerektigini soyleyip kestirin atın.

evladınız var mı bilmiyorum ama onu cok sevecek bir annesi olacagı icin şanslı... dilerim hep hakettiginiz gibi güzel seyler yasarsınız...

Cok tesekkur ederim. .bu konuyu burada kapatacagim ama dediginiz gibi bi daha bu konu acilirsa esime konusmamasi gerektigini soyleyip kestirip atacagim...
Cocugum henuz yok ama bi gun Allah nasip ederse ona bu dunyadaki en iyi anne olmaya calisacagim.. annemin bana yasatamadigi sevgiyi ona ben verecegim.. yalniz biseyi gercktn merak ettm cocugumu cok sevmek istegimi siz nasil anladiniZ:)

annenizden beklentileriniz karsıyalamadıgınız yazmıstınız,
dolayısıyla birgun cocugunuzun boyle hissetmemesin icin elinizden gelen herseyi yapmaya calısacagınız cok belli.

umarım isteklerinize de kavusursunuz....

Çocuk sahibi olan her kadın anne olamıyor maalesef. Bu insanı hayatına bu kadar dahil etmen hata. Mesafeni koy, boş yere sinirlerini bozma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…