annem

fanaa95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
155
83
53
Merhabalar.aslinda boyle bi konu actigim icin yargiliyorumda kendimi.annem ve babam 10 gunlugune diye memlekete gittiler ama 1 ay oldu gelemediler bi turlu.yani icimden diyorumki ya hic dusunmuyomu bu cocuklarini.abim var is kiyafetleri falan surekli yikanmasi gerekiyo ev de baya buyuk yetisemiyorum.ne yerler ne icerler diye dusunmuyo uzattikca uzatiyolar .mesela kuzenimin annesine bakiyorum kizi disarda bile olsa arar kizim acikma yemegini ye useme falan diye.acaba diyorum sevmiyomu bizi.yani annem ve babamin evliligi ask evliligi degil ve 4 cocuk bikmista olabilir diyorum.cok seyde yasamis onada hakvermeye calisiyorum hakki cok var inkar edemem ama hic sevgi belirtisi yapmaz normaldede mesela 1 aydir yok evde ama hergun aramaz naptiniz diye

Her anne bir değil demek ki benimki olsa günde 10 kere arar 3 gün yalnız bırakamaz.

haklısın böyle düşünmekte 1 ay oldukça uzun bir süre.

Kaç yasindasin?Yaşına göre olgunsan belki annen ondan rahattir.

kaç yaşındasınız size böyle sorumluluk verdiklerine göre?

O anne,baba dört çocuğa nasıl baktı yıllarca?
Birzahmet bir ayda kendilerine ayırsınlar.Yaşlarınız küçükte değil.

Anneniz aramıyorsa siz arayın.

19 yasindayim.20 yasinda bi ablam var ama laylaylom o biraz :)
yani benden bekler herseyi annemde bunu biliyo ama uzun zamandirda gitmiyo diye sesimi fazla cikaramiyorum

Mecburen yapiyoruz ama aklima acaba biktikar mi diye sorukar geliyo

Daha neler? Neden biksinlar ki? Hiç böyle düşünme. Ayrica benim annem bir yere gittiginde biz onu arariz. O bizi aramaz. Belki de onlar sizin aramanizi bekliyorlar. Her gun arayin siz de...

Hatta ağabeyi kendi çamaşırını kendi yıkasın bence

Kaç yaşında adam, annesine kardeşine mi bakıyor kıyafeti
Yani tabi Kadıncağız alıştırmışsa bişey diyemiceğim. Üniversiteye gitmediniz mi? Orada da anneniz mi vardı?

Hep annenizin aramasını beklemeniz bence yanlış. Ben kendimi bildim bileli ben annemi ararım. Hem hergün konuşacaksınız diye bir kural da yok, şartlara göre davranılır (ben annemi hergün aramaya çalışırım ). Ayrıca yaşınız da çok küçük sayılmaz, saydığınız işleri siz de yapabilirsiniz. Annem beni 1997 de memlekette bırakıp istanbula geldiğinde( 2 buçuk ay kalmıştı, keyfi değil zorunluydu) ben daha 12 yaşındaydım. Hem kardeşime baktım hem de babama. Bence müsade edin anneniz de dinlensin. Kimbilir 4 çocuğu büyütürken ne kadar da çok yorulmuştur. Canınızı sıkmayın ve annenize kavuşacağınız günü düşünün. İş falan bunlar yapılır sıkıntı değil, Allah anneleri başımızdan eksik etmesin.

Bendede siz arayın eskiden telefon olmadığı için anneler babalar sürekli telefon ellerinde olmuyor. Siz arayın bencede.

Ben aramasina ararimda annem kardeslerjne cok duskundur onlari goeunce dunyayi unutur .universiteyide ilk yil akzanamadim evde kendim hazirlaniyodum ama calisamiyorum pek evle ilgilenmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…