olmuyorhiç biri zipzip gibi tat vermiyor
Ben yeni uyeyimde dediklerinizi pek anlayamafim :)Bu aralar formdan düştü ama. Hemen yetişip soramıyor
Evin tek oglu annem yapardi hep simdi o hayatta yapamaz alismamis yani onun koyafetleriyle igtasmak zoruma gitmiyo abim sonucta ama annemin birakmasina üzülüyorumBenimkilerin hiç huyu değildir ama kötü birşey ya da ihmalkarlık değil bence yaptıkları. Belli bir yaşa gelmişsiniz, idare edemeyecek değilsiniz sonuçta tek başınıza. Daha iyi hatta size özgüven ve deneyim kazandırır evi çekip çevirmek yalnız başınıza. Ama siz de bu süreyi abinizi eğitmeye ayırın, işlerini kendi kendine yapmayı öğrensin, arkasını toplamayın, kıyafetlerini hazırlamayın. Yarın öbür gün aynı evi paylaştığı her dişiye hizmetçisi ya da annesi gibi davranmaya kalkmasın.
şöyle kiBen yeni uyeyimde dediklerinizi pek anlayamafim :)
19 yaşına gelmişsin izin verde annenle babanda biraz canlarının istediğini yapsın annen hizmetçin değil sonuçta dimi o yapmak istese senin izin vermiceğine,bir de dert yanmışsın.Ailenin sevgisini bir ay memlekette kalmalarıyla kıyaslayıp acaba sevmiyolar mı diye düşünmende ayrı bi garip.Merhabalar.aslinda boyle bi konu actigim icin yargiliyorumda kendimi.annem ve babam 10 gunlugune diye memlekete gittiler ama 1 ay oldu gelemediler bi turlu.yani icimden diyorumki ya hic dusunmuyomu bu cocuklarini.abim var is kiyafetleri falan surekli yikanmasi gerekiyo ev de baya buyuk yetisemiyorum.ne yerler ne icerler diye dusunmuyo uzattikca uzatiyolar .mesela kuzenimin annesine bakiyorum kizi disarda bile olsa arar kizim acikma yemegini ye useme falan diye.acaba diyorum sevmiyomu bizi.yani annem ve babamin evliligi ask evliligi degil ve 4 cocuk bikmista olabilir diyorum.cok seyde yasamis onada hakvermeye calisiyorum hakki cok var inkar edemem ama hic sevgi belirtisi yapmaz normaldede mesela 1 aydir yok evde ama hergun aramaz naptiniz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?