annem

Benimkilerin hiç huyu değildir ama kötü birşey ya da ihmalkarlık değil bence yaptıkları. Belli bir yaşa gelmişsiniz, idare edemeyecek değilsiniz sonuçta tek başınıza. Daha iyi hatta size özgüven ve deneyim kazandırır evi çekip çevirmek yalnız başınıza. Ama siz de bu süreyi abinizi eğitmeye ayırın, işlerini kendi kendine yapmayı öğrensin, arkasını toplamayın, kıyafetlerini hazırlamayın. Yarın öbür gün aynı evi paylaştığı her dişiye hizmetçisi ya da annesi gibi davranmaya kalkmasın.

Evin tek oglu
Evin tek oglu annem yapardi hep simdi o hayatta yapamaz alismamis yani onun koyafetleriyle igtasmak zoruma gitmiyo abim sonucta ama annemin birakmasina üzülüyorum

95lisin sanırım..
memlekette bir durum mu var, keyfi mi kalıyorlar..
yani bilmiyorum bizimkiler asla bırakmazdı...

bazı ınsanlar anne baba olsalarda rahatlar yanı fazla dusunmezler herseyı sznkılerde oyle sanırım abıne yardımcı ol tabı bazı erkeklerın elınden camasır utu gbı seyler gelmez ama ablan konusunda aynı seyı dusunmuyorum bırak basının caresıne baksın

10 gün diye gidip 1 aydır yoklarsa kafalarını dinlemek istemişlerdir biraz bence. 19-20 yaş kendi başınızı rahatlıkla kurtarabileceğiniz yaşlar olduğundan size güvenerek almışlardır bu kararı. her gün aramasalar da bir kaç günde bir aramaları yeterli. arada da siz ararsanız zaten görüşmüş olursunuz sıklıkla. o kadar dert etmeyin bence bunu. insanın bazen nefes alması gerekiyor.

19 yaşına gelmişsin izin verde annenle babanda biraz canlarının istediğini yapsın annen hizmetçin değil sonuçta dimi o yapmak istese senin izin vermiceğine,bir de dert yanmışsın.Ailenin sevgisini bir ay memlekette kalmalarıyla kıyaslayıp acaba sevmiyolar mı diye düşünmende ayrı bi garip.
Sen askerde çok dayak yersin haa..

Annen ve baban gitmisler menlekete. Ama konunun basligi sadece "annem". Babana neden kizmiyosun.
Oncelikle annen hizmetci degil. Annemi ozledim vs desen neyse. Anlattigin ve sikayet ettigin kisim utu camasir vs. Cok yanlis dusunuyosun.
19 20 yaslarinda genclersiniz bi zahmet kendi isinizi kendiniz yapiverin.

kadınların tek görevi "annelik" mi şu hayatta?? kadın daha ne yapsın ,büyütmüş yetiştirmiş,hala da arkanızı topluyor.
siz de konu açıp,annem bencil,bizi hiç düşünmüyor,temizlik,ütü çamaşır çok zor diyosunuz..bir de milletin annesi....diye cümleler kuruyosunuz..
asıl siz bencilsiniz..ya da hayattki amacınız ilerde çocuk sahibi olup,ölene kadar çocuklarınıza köle olmak????kendi hayatınızı benliğinizi unutmak...
bu arada siz de evlenince anneniz ne yapsın istersiniz,gelip sizin evişlerini de yapsın mı?? ama yok o zaman da torun bakılacak değilk mi??

Annenin yokluğundahem siz hem anne rahat etsin sende kküçük değilsin birazcikta sen kosturuver.nasılsa gelicem annen dimi.bunun için sıkıntı edilirmi?

Sevgiye gelince bazıları göstermez katidirlar yine annen yapicam bir şey yok

evlenseniz kendi evinizin işini yapacak yaştasınız.. bu kadar bağımlı olmayın ailenize, abiniz de, siz de, ablanız da yetişkin insanlarsınız.. hastalık yok, sıkıntı yok sonuçta..

Yaşınız küçük olsa bırakmazlar illa ki bir neden için gitmişledir 1 ay tatil yapacak halleri yok ama o nedeni söylemek yerine bizi bırakıp gittiler diyorsunuz mutsuz olsalar kocaman olmuşsunuz ayrılırlar beraber gitmişler zaten bu yaşa getirdikten sonra mı bıkacaklar Allah aşkına size ev işleri koymuş bu kadar basit. Çamaşırı sanki elinizde yıkıyorsunuz ne olacak ağabeyinizin birkaç parça giysisini ütülesiniz iki kişiniz alt tarafı ev ne kadar kirlenecek ağabeyiniz de işte ama evde sorumluluk almak işinize gelmemiş anneniz yaparken iyi tabii bir yapan var nasıl olsa.

Hayir tabiki hizmet etmesi icin gelsin demiyorum. Biliyo ablamin bana hic yardil etmiyecegini tek basima yapicagimibherseyin yinede bukadar uzatmasini anlamiyorum

Annenizin size ettiği hizmet dönemi geçmiş.Aslında tam sizin anne ve babanıza hizmet etme döneminizken hala nıyelerle sorguluyorsun aileni.
ortaokul yıllarımda hatırlıyorumda iki ablam ve ben sabahın 6 kalkıp birimiz kahvaltı,diğerimiz yatakları toplayıp,üçüncüde ortalığı toparlıyordu kı biz okula gittiğimizde annemize iş kalmasın diye.

Canım annem ve babam şuan yanımda olsada ayaklarının altlarını öpsem.şuan kendimle gurur duydum
küçük yaşta her işimi kendim yaptım ütü başta olmak üzere.
siz gelmişsiniz 19 yaşına hala annenden sana hizmet etmesini bekliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…