slm kızlar
Annemle alakalı bir derdim var bilemedim ben mi yanlış düşünüyorum şimdi sizlerle paylaşayım da bi akıl verin :)
ben yeni mesleğime başladım tabi bazı aileler de olduğu maddi beklenti oluştu ailemde en çokta annemde bu yüzden de hemen evlenmemi pek istemedi ama ben aşık oldum ve evlendim. evlenmeden önce ki süreçte aileme elimden gelen desteği verdim kardeşim üni okuyor ona her ay belli bir miktar gönderdim anneme bişeyler aldım vs tabi bunları canım ailemi çok sevdiğim için yaptım elimde olsa yine yaparım hemde daha fazla ama şimdi evliyim ve herşeyimizi kendimiz yaptık ailelerimiz pek fazla karışmadı çok fazla borç oldu haliyle ikimizin maaşıda borçlara gidiyor. ama son bi kaç aydır eşimede bana da 300 tl civarı bi para kalıyor onunla istediğimizi yapma hakkına sahibiz eşim kendisine kıyafet ayakkabı vs gibi şeyler aldı bende 250 sini kardeşime dersane parası olarak gönderiyorum bana da 50 tl kalıyor aylık :) ben elimde olsa daha fazlasını yaparım ama ancak bu kadar olabiliyor ama geçenlerde annem kardeşimin dersane ücretinin 350 olduğunu gönderdiğim paranın yetmediğini daha fazla göndermen lazımdı gibi şeyler söyledi ama kardeşim bana abla yeter de dedi hatta onuda zorla alıyor kardeşim ama annemin o tavrı sürekli bişeyler beklemesi beni çok rahatsız etmeye başladı bilemiyorum ben mi yanlış düşünüyorumannemi çok seviyorum ama beni böyle bazen kar elde edeceği kişi olarak görmesi canımı sıkıyor ki babamın işi gücü yerinde. benim için çok hassas bir konu fikirlerinize ihtiyacım var teşekkürler ...
gerçekten annenizin bu tavrına anlam veremedim evet herkes evlenmeden önce belli bir yardımda bulunuyo elden geldiğince ama bu tavrı yanlış ki sizin eşiniz ile olan ilişkininiz arasını bile açabilir bu şekilde duyulur ise .nedemek ya bu anlamdım gönlünden gelir annenin yanına gidersin anneciğim al bunun ile ihtiyaçlarını gör dersin harca ama bunu seni bir bankamatik haline çevirmesine gerek yok seninde bir evin sorumlulukların var artık durumlarının da iyi olduğundan bahsediyorsun takındığı tavır yanlış gerekirse kardeşiniz anneiz ile konuşsun yaptığının yanlış olduğunu hatırlatsın.