- 10 Aralık 2014
- 439
- 108
kızlar uzun olcak biraz kusura bakmayın ama acaip sinirlyim...benm bi babam var iki yüzlü eskiden çok sevdgim adamdan sogudum yani babamdan.babanın olayı şu ki anneme her türlü eziyeti yapıyo konu şu ki babannemle ayrı evlerde yaşıyolar ve babannem nasıl bi insan anlayamıyorum babamn market dükkanı var sabahları annem açıyo ve dükkanda duruyo babannem annemi görünce girmiyo dükkana yada canı isterse dükkana girdiginde selam sabah yok anneme işi düştügünde geliyo annemde zaten koşturmaca yogun bi günü oldugu için gitmek istemiyo ve babannem hepimize taş çıkarır her işi yapar neyse bugün dedeme mevlüt yapıyolarmış annem daha dün ögrenmiş (ögrenmiş dedgim kardeşim ameliyat oldu ve onu ziyarete gelcek demişler megerse mevlüt yapcakalrmış) ve annemi davet etmemiş haliyle annemde gitmemiş halamlar annemin evine gelip annemi evden kovmuşlar vs..hadi bunu geçtim babama ne demeli anneme seni boşıcam diyip küfür etmiş şuan annem evde tek ve elimden hiç bişey gelmiyo babam bana msj attı al anneni başına çal boşıcam onu vs kısa kesiyorum daha neler nler ben annemi alsam yanıma durmaz bende neticede 8 aylık evliyim ve istemiyo kardeşim okuyo annemn ne annesi ne babası var dayımlar hiç bi zmn annemi aramadılar sormadılar şimdi ben ne yapcam kara kara düşünüyorum kafayı yicem