annem :(

sarvenaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
80
17
Slm arkadaşlar benimki sorun mu bilmiyorum ama hep aklıma takılıyor üzülüyorum. Kuruntu mu yapıyorum haklı muyum fikirlerinizi almak istedim. 4 yıllık evliyim çalışıyorum. Ailemle aynı şehirde hatta ilçede yaşıyoruz. Bize 20dk filan Mesafedeler. Annem biraz fazla kaprislidir. Her hafta onlara gidelim ister bi haftasonu gitmesek söylemediği laf kalmaz. Ha gidiyor muyum hayır. İlk yıllarda her çağrdığında gidiyorduk ama şimdi iki haftada bir. Onlar her hafta bi gün zaten geliyor. Ama gitmediğim haftasonu bir sürü laf işitiyorum. Eşim gelmiyor demeyi denedim. onunla kavga ettiler. Onu ne dinliyorsun sen al arabayı gel diyor. İnanın haftalarca temizlik yapamadığım işlerimi yetiştiremediğim zamanlar oluyor. Birde kendileri geldiği zaman hep akşamın bi vakti gelirler. işten gelip koştur koştur bir sürü yemek yapıp onlar gelene kadar aç aç bekleriz. Daha bir çorba pişirmişliği yok evimde. Tlf la arar şunu pişir Bunu pişir geliyoruz diye. Hastayım şu an çalışıyorum ben arıyorum dert yanıyorum geleyim bakayım demiyo. Kendi temizlik yapsa yardıma gitmesem arar ağzına geleni söyler. Benim evimde bi bardak yıkamamıştır. Yoruldum artık eşimden çok onunla yaşıyor gibiyim. Hiç evlenmemiş gibi hissediyorum hepsine yetemiyorum artık :-( kırsam da çok üzülüyorum hiç hayır diyemiyorum napıcamı şaşırdım :-(

Aileniz bu kadar nasıl düşüncesizce davranıyor şaşırdım doğrusu.
Güzel bir dille sınırlarınızı çizin, hayır demeyi sevin. Ben çok severim mesela hayır demeyi

annen anlayıssız bır ebeveynmıs benımkıler sız mutlu olunda bız gelmesekte olur tayfasından. ben hergun ararım,fırsat oldukca gıderım yada onlar gelır ama herkes onune ne konduysa yer, neresı verıldıyse kendıne orada yatar uyur,kımse kımsenın ev yasantısına karısmaz.

sonucta ınsanlar kendı evlerı duzenlerı olsun dıye evlenıyorlar sureklı annemle yasayacaksam saglık vb. özel durumlar dısında neden evleneyım kı demı ama ? :KK66:

anneniz değil mi söyleyin açık açık annemize nazımız sözümüz geçmeyecek de kime geçecek arkadaşım. kırılırsa alıverirsiniz gönlünü net olun açık olun düşünüp düşünüp yıpranmayın..

O degilde haftada bir 2 haftada bir hic mi bikmiyorsunuz oturmaya gitmekten ya bu ne sacma bisey ayrica ne kendi anneme ne kv giderim duEnli olarak kimsede bana esime cemkiremez nezaman istersem ozamn giderim bu nedir ya tabi evlo gibi hissetmessin boynundan tasma cikmamis ki .. ailede olsa herkesin bi duzeni hayati var illa aileyi silin demmiyorum ama saygi gostermeliler

Slm arkadaşlar benimki sorun mu bilmiyorum ama hep aklıma takılıyor üzülüyorum. Kuruntu mu yapıyorum haklı muyum fikirlerinizi almak istedim. 4 yıllık evliyim çalışıyorum. Ailemle aynı şehirde hatta ilçede yaşıyoruz. Bize 20dk filan Mesafedeler. Annem biraz fazla kaprislidir. Her hafta onlara gidelim ister bi haftasonu gitmesek söylemediği laf kalmaz. Ha gidiyor muyum hayır. İlk yıllarda her çağrdığında gidiyorduk ama şimdi iki haftada bir. Onlar her hafta bi gün zaten geliyor. Ama gitmediğim haftasonu bir sürü laf işitiyorum. Eşim gelmiyor demeyi denedim. onunla kavga ettiler. Onu ne dinliyorsun sen al arabayı gel diyor. İnanın haftalarca temizlik yapamadığım işlerimi yetiştiremediğim zamanlar oluyor. Birde kendileri geldiği zaman hep akşamın bi vakti gelirler. işten gelip koştur koştur bir sürü yemek yapıp onlar gelene kadar aç aç bekleriz. Daha bir çorba pişirmişliği yok evimde. Tlf la arar şunu pişir Bunu pişir geliyoruz diye. Hastayım şu an çalışıyorum ben arıyorum dert yanıyorum geleyim bakayım demiyo. Kendi temizlik yapsa yardıma gitmesem arar ağzına geleni söyler. Benim evimde bi bardak yıkamamıştır. Yoruldum artık eşimden çok onunla yaşıyor gibiyim. Hiç evlenmemiş gibi hissediyorum hepsine yetemiyorum artık :-( kırsam da çok üzülüyorum hiç hayır diyemiyorum napıcamı şaşırdım :-(

Uzağa taşının en iyisi, ne bu ya.

Annen nasil kiyabiliyor sana? Sasirdim buna acikcasi. Kendisi hasta/rahatsizda o yuzdenmi senden bukadar ilgi alaka bekliyor?
Bunca zamandir idare etmissin, bundan sonra etme be tatlim. Annedir sonucta, gec karsisina anlat. O anda anlamayabilir, daha sonra anlar. Baktin olmuyo, babani devreye sok.

artık sizinde eviniz ve sorumluluklarınız var anneniz bu yaşta bunu nasıl olurda anlamaz çok ilginç

uzak durun uzak olun rahat olun

bilmiyorum bende de sorun var kimseye kendimi ezdirmem ama anneme gelince nasıl daVranacağımı bilmiyorum. o öyle diyor diye hemen yapayım derdim eskiden şimdi o kadar değilim ama bişey dediği kızdığı söylendiği zaman içim içimi yiyor. oturup anlatamıyorum. başka bahaneler bulmaya çalışıyorum onlara da önemsizmiş gibi davranııyor. eşimle bi gittiğimizde yarın da gelin dedi. eşimde işim var dedi. sen gelme o zaman kızım gelir dedi eşim onu da göndermiyorum dedi birbirlerine girdiler. annem hiç lafını esirgemez tamam ben kızınım ama o sonuçta senin için bi yabancı. ben ağlıyorum bana diyor ki eve gidince kavga etcez diye mi korkuyorsun ondan laf işitme sakın gebertirim seni diyor. beni ağlatanın kendisi olduğunun farkında değil. tabi bununla bitmiyor ben annemi üzdüm diye günlerce huzur bulamıyorum artık. allahtan eşim anlayışlı bana hiç yansıtmıyor. sen tavrını koyamıyorsun diyor sadece. ama çağırınca yine benimle tıpış tıpış geliyor tabi :KK43: iyice bunaldım ufacık bişeye hayır desem kızıyor söyleniyor en kötüsü sonra küsüyor. o tlf larıma çıkmayınca konuşmayınca tavır yapınca da kahroluyorum :KK43:

anne bu ya kayınvalide değil 7 kat yabancı el değil ne vicdansızsınız koyun postayı diyeniniz bile var anne bu anne konuşarak halledilebilir hiç mi nazımız sözümüz geçmiyor tuhafsınız yahu ..

Anneler daha çok kızının evine gelip evinin işini gücünü yapar siz de tersi olmuş

Anneniz fazla kaprisliymiş.
Biraz düşüncesizlik bu.
Uzağa taşının.

Annen nasil kiyabiliyor sana? Sasirdim buna acikcasi. Kendisi hasta/rahatsizda o yuzdenmi senden bukadar ilgi alaka bekliyor?
Bunca zamandir idare etmissin, bundan sonra etme be tatlim. Annedir sonucta, gec karsisina anlat. O anda anlamayabilir, daha sonra anlar. Baktin olmuyo, babani devreye sok.
Hasta değil yaşı da genç. Gerçi burnu aksa ölüyorum aramadın der söylenir. Ki ben Gönlü olsun diye her gün arayan biriyim.

Anneler daha çok kızının evine gelip evinin işini gücünü yapar siz de tersi olmuş
Arkadaşlarım bugün annem geldi hazır yemeye gitcem deyince Çok üzülüyorum. Benimki bizde kalsa da yapmıyor. hayır kimseden bi beklentim yok ama sevilmediğimi korunup kollanmadığımı. Ne yapsam yaranamadığımı hissediyorum :-(

Kıskırtmak gibi olmasın ama çocuk olursa hic rahat bırakmaz
En iyisi uzaga tasınmak.Gerci kaprisli bir anne onada tepki gösterebilir ama mesafe lazım.Her anlamda

X