- 13 Mart 2015
- 80
- 17
Slm arkadaşlar benimki sorun mu bilmiyorum ama hep aklıma takılıyor üzülüyorum. Kuruntu mu yapıyorum haklı muyum fikirlerinizi almak istedim. 4 yıllık evliyim çalışıyorum. Ailemle aynı şehirde hatta ilçede yaşıyoruz. Bize 20dk filan Mesafedeler. Annem biraz fazla kaprislidir. Her hafta onlara gidelim ister bi haftasonu gitmesek söylemediği laf kalmaz. Ha gidiyor muyum hayır. İlk yıllarda her çağrdığında gidiyorduk ama şimdi iki haftada bir. Onlar her hafta bi gün zaten geliyor. Ama gitmediğim haftasonu bir sürü laf işitiyorum. Eşim gelmiyor demeyi denedim. onunla kavga ettiler. Onu ne dinliyorsun sen al arabayı gel diyor. İnanın haftalarca temizlik yapamadığım işlerimi yetiştiremediğim zamanlar oluyor. Birde kendileri geldiği zaman hep akşamın bi vakti gelirler. işten gelip koştur koştur bir sürü yemek yapıp onlar gelene kadar aç aç bekleriz. Daha bir çorba pişirmişliği yok evimde. Tlf la arar şunu pişir Bunu pişir geliyoruz diye. Hastayım şu an çalışıyorum ben arıyorum dert yanıyorum geleyim bakayım demiyo. Kendi temizlik yapsa yardıma gitmesem arar ağzına geleni söyler. Benim evimde bi bardak yıkamamıştır. Yoruldum artık eşimden çok onunla yaşıyor gibiyim. Hiç evlenmemiş gibi hissediyorum hepsine yetemiyorum artık :-( kırsam da çok üzülüyorum hiç hayır diyemiyorum napıcamı şaşırdım :-(