• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem :(

Kıskırtmak gibi olmasın ama çocuk olursa hic rahat bırakmaz
En iyisi uzaga tasınmak.Gerci kaprisli bir anne onada tepki gösterebilir ama mesafe lazım.Her anlamda
Benim de asıl sıkıntım bu. Çocuk olsun Ben bakıcam diye bekliyor. Eşimde bakıcı buluruz yoksa sen daha çok üzülürsün diyor.gerçi daha çoluk çocuk olduğu yok ama. Evet o da sorun olacak

Uzağa taşınma tayin isteme şansımız var ama küslüğü bir seneden önce geçmez biliyorum :KK43: o arada Ben dertten ölürüm herhalde

Burdan da anlıyoruz ki sizin anneniz kayınvalide olsa gelini s.çtı :KK53:
Demek ki bu tip kv ler bize düşüyor bizde dert yanıyoruz. Kız anneleri böyle olunca tuhaf geliyor bana.:KK57:
Tam kvlik konu bu aslında :KK53:

Ayni benim annem

Hatta daha beter Benim annem. Ben bir care bulamadim catir catir soylerim kizarim ama yok. Degisiklik yok

Ayni benim annem

Hatta daha beter Benim annem. Ben bir care bulamadim catir catir soylerim kizarim ama yok. Degisiklik yok
E küsmüyor mu cnm söyleyince. O zaman napıyorsun. Kv olsa söylerim aramam sormam canı isterse kızsın ama anne olunca napıcanı bilemiyorsun. Bu arada allah bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip etsin cnm :-)

E küsmüyor mu cnm söyleyince. O zaman napıyorsun. Kv olsa söylerim aramam sormam canı isterse kızsın ama anne olunca napıcanı bilemiyorsun. Bu arada allah bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip etsin cnm :-)

Küsmüyor: -) hakli olduğumu biliyor. Gerci onun basi skissa hemen gelecegimi biliyor. Kendide diyor sen merhametli cok duygusalsin diye. Yani ne yapsamda desem de kirilmiyor cunku hakliyim o cok vurdum duymaz.

Saol canim :)

bahane uydurmayin dogrulari söyleyin..yoruluyorum anne desenize sizde
birde esinizi niye karistiriyorsunuz..sonra onu kötü bilecek bos yere

bahane uydurmayin dogrulari söyleyin..yoruluyorum anne desenize sizde
birde esinizi niye karistiriyorsunuz..sonra onu kötü bilecek bos yere
Söylediğim konuştuğum çok oldu ama beni anlamıyor hatta dinlemiyor ne desem aman sende diyor. ne il yapıyorsun sanki diyor. Beni ciddiye almıyor belki eşimden çekinir diye düşündüğüm için öyle yapmıştım ama eşimi daha çok takmıyor

Okurken ben bile sinir oldum annen senln evlendiğini daha idrak edememiş , halen çocuk gözüyle bakıyor , bence artık bir ayar ver ona kırılırsada kırılsın, bayağı egoist ve düşüncesiz

anne bile olsa hak edene hak ettigi gibi davranmali.
anneniz sizin iyi niyetinizi suistimal ederken ,zor zamaninizda uzak olup yemege v.s gibi durumlarda tesrif ederken sizi hic dusundu mu ? boyle anne evlat iliskisi olmaz . biraz uzak olun. yanlislarini anlamasina firsat verin. her dedigine tamm derseniz hatasini anlama payi olmaz

Ta
Slm arkadaşlar benimki sorun mu bilmiyorum ama hep aklıma takılıyor üzülüyorum. Kuruntu mu yapıyorum haklı muyum fikirlerinizi almak istedim. 4 yıllık evliyim çalışıyorum. Ailemle aynı şehirde hatta ilçede yaşıyoruz. Bize 20dk filan Mesafedeler. Annem biraz fazla kaprislidir. Her hafta onlara gidelim ister bi haftasonu gitmesek söylemediği laf kalmaz. Ha gidiyor muyum hayır. İlk yıllarda her çağrdığında gidiyorduk ama şimdi iki haftada bir. Onlar her hafta bi gün zaten geliyor. Ama gitmediğim haftasonu bir sürü laf işitiyorum. Eşim gelmiyor demeyi denedim. onunla kavga ettiler. Onu ne dinliyorsun sen al arabayı gel diyor. İnanın haftalarca temizlik yapamadığım işlerimi yetiştiremediğim zamanlar oluyor. Birde kendileri geldiği zaman hep akşamın bi vakti gelirler. işten gelip koştur koştur bir sürü yemek yapıp onlar gelene kadar aç aç bekleriz. Daha bir çorba pişirmişliği yok evimde. Tlf la arar şunu pişir Bunu pişir geliyoruz diye. Hastayım şu an çalışıyorum ben arıyorum dert yanıyorum geleyim bakayım demiyo. Kendi temizlik yapsa yardıma gitmesem arar ağzına geleni söyler. Benim evimde bi bardak yıkamamıştır. Yoruldum artık eşimden çok onunla yaşıyor gibiyim. Hiç evlenmemiş gibi hissediyorum hepsine yetemiyorum artık :-( kırsam da çok üzülüyorum hiç hayır diyemiyorum napıcamı şaşırdım :-(
Tatlim bence herkzdn sessizce uzaklaşır derim seni çok iyi anlıyorum kocanlada aran bozulur boyle giderse hem

Ta

Tatlim bence herkzdn sessizce uzaklaşır derim seni çok iyi anlıyorum kocanlada aran bozulur boyle giderse hem

Ta

Ah cnm sessizliğe fırsat yokki. Gelirken bile önceden değil yolun yarısında arıyor. Eşim bana bişey demiyor sağolsun ama korkuyorum bi gün patlayacak diye. Sürekli mahcup hissediyorum ona karşı :-(

Evlendikten sonra düşüncesiz oluyorlar aileler.. Hafta sonu eşinizle size özel olmalı ailenize kabul günü değil..Açık bir şekilde söyleyin anne hafta içi gelin hafta sonu işim oluyor yorgun oluyoruz diye..

Evlendikten sonra düşüncesiz oluyorlar aileler.. Hafta sonu eşinizle size özel olmalı ailenize kabul günü değil..Açık bir şekilde söyleyin anne hafta içi gelin hafta sonu işim oluyor yorgun oluyoruz diye..
Cnm öyle değil. Hafta ortası bi akşam onlar geliyor haftasonu da bizi çağırıyorlar.

Ah cnm sessizliğe fırsat yokki. Gelirken bile önceden değil yolun yarısında arıyor. Eşim bana bişey demiyor sağolsun ama korkuyorum bi gün patlayacak diye. Sürekli mahcup hissediyorum ona karşı :-(
Tatlm o zaman ya evini degistrcen ya da araya mesafe koycan sonuçta seninde bi ailenin var anneler kıymetli ama yapacak birşey yok anlıyorum seni ben yazk uzuldum sana yada al kaRsna bi guzel konus

Senin annen benim eşimin ailesi aynı durumdayız kim olursa olsun biraz mesafe koumak iyi oluyo yoksa çok fazla müdahale edildimi bi noktadan sonra esinle sorun yasamaya baslıycaksın

Sarvenaz anlattıklarınız inanılır gibi değil. Ve bu durum ,sizin tavrınızı değiştirmediğiniz sürece devam edecek sanırım. Hayat, anne yüzünden bile olsa, böyle eziyet çekmek için çok kısa. Tepkinizi koymalısınız.Siz de annenizden taleplerde bulunun."Bana geleceksen, dolma, börek vb istiyorum." Ya da annenize gitmeden önce, 1 haftalık deepfreez'e koyulabilecek yemekler hazırlamasını isteyin. Yorulduğunuzu, neler hissettiğinizi anlatın. Anlamıyorsa mesafe koyun. Görüşmeyin. Bence hiçbir eş , kayınvaldesinin bu tür yaklaşımlarına uzun yıllar boyun eymez.Bu hayat sizin, ipleri ellerinize almanın vakti gelmedi mi?

Annenin seni üzmesini kabul etme, bırak kendisi üzülsün

Zoraki biseyleri yapmaktan nefret ederim
hic gidesim gelmez
Ben evlendim ve eviminde sorumlulugu var deyin
Hic evlendirmeseymis sizi

Back
X