annem

denizmavisi123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
1.292
598
bugun buraya annemle ilgili konu acmak istiyorum ama onun sevdigim yonleri hakkinda annem cok fedakar bazen dusunuyorum da ben onun gibi iyi bir anne olabilirmiyim acaba. bazen benim icin oyle seyler yapiyor ki onun bu yaptigi iyilikler karsisinda gozlerim yasariyor. ben onsuz ne yaparim bilmiyorum.

bazen dua ediyorum allah onun olumunu bana gostermesin ondan once benim canimi alsin diyorum. biliyorum hepiniz bana sacmalama diyeceksiniz. ama o benim her seyim.

Siz de onun gibi iyi bir anne olacaksınız. Ne mutlu çocuklarınıza. Çocuklarınız olduğunda onlardan önce ölmekten korkacaksıniz. Allah hiçbir evladı annesiz birakmasin

herkes annesine baglidir her kes annesini sever elvette ama benim yasama sebebim o hayat kaynagim. bazen icimi bir korku sariyor ona ya bir sey olursa diye. biliyorun benim ki bagimlilik ama yapacak bir sey yok. esimde annemi cok sever ama bazen o bile kiziyor

Bazen düşünüyorum da o kadar evlat acisindan sonra beni dogurmus buyutmus bir dünya emek vermis..
Bir de kendime bakiyorum, acimasiz, merhametsiz.. Yine de bana olan sevgisi gözlerinden okunuyor..

Allah hayırlı, sağlıklı, uzun omurler nasip etsin annelerimize, yoklugunu yasatmasin.

Bir gün hepimiz öleceğiz :) doğanın kanunu bu. Belki onlardan önce, belki sonra.

Yapabilecegimiz en güzel sey degerlerini bilerek yaşamak, kirmamak fakat bir gün gideceklerini bilerek buna kendimizi alistirmak olacaktir.

Bizlerde onlar kadar fedakar, sevgi dolu anneler oluruz umarım..

Annelerımızın yasarken kıymetini bılmemız lazım ne güzel Allah sıze ve annenıze ,hayırlı mutlu ömür versın amın.

Anne demek benim hic kapanmamis sizlayan yaram denwk
Onbes yil oldu annem gideli bu dunyadan hala kabullenebilnis degilim
Bazen o yok diye tekrarliyorum kendi kendime kafayi yiyecek gibi oluyorum
Unutmuyorda insan alisiyor yokluguna zamanla
Annesizligimi anneligimle unuttur allahim diye olmustur dualarim simdi bende anneyim ustelik 2. Bebegim istemedende olsa yolda belki mukafatimdir diyorum annesiz gecen yillarimin
On aylik oglumun bana her anne deyisinde gozlerim doluyor
Annesiz buyumek cok zor
rabbim hicbir evlada
yasatmasin
Allah annelerinize saglik versin guzel omur
Opuyorum tum annelerin ellerinden

X