Annem....

Summe

Şarkıya , türküye lanet olsun. Anlayamadın ya !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
2.444
1.382
178
Annemle anlasamiyorum her yıl yaz tatilleri bir öncekinden daha kötü hale geliyor . Dayanamiyorum eve gerçekten .
Annem her şeye karışıyor alacağım ayakkabı , oynadığım oyun , çalışıp uğraştığım şeyler , hatta yeri gelse erkek arkadaş secimime kadar karisir. Biliyorum yapmışlar var ... Begendigimi begenmiyor a desem z der
Şimdi bir de Çeyiz de Çeyiz diye tutturdu . Çok sevgili yeğeni evleniyor . Yüzüne bakmayan bayramda bile aramamis yeğeni .
Durum şu ki hiç sevmem o kuzenimi gitmek istemiyorum dünden beri bunun tantanasi dönüyor evde . Mecbur muyum . Bir de 21 yaşında kizsin diyor . Utanmiyorsun diyor . Bunda utanılacak ne var ? Sevmiyorum ordaki insanları zaten bu sicakta 4 5 saat Çeyiz için neden gideyim ..?
Bir de inatlasiyor benimle çok sevdiğim bir meyve var ondan almamış eve Çeyiz gelirsem alacakmis ..

Nasıl uzlasicam annemle bilmiyorum bana akıl verin . Baş edemiyorum .

Amannnn hepside klasik Anne tavirlari,valla ben Boyle durumlarda annemle konusmuyorum,odamda takiliyorum.

Amannnn hepside klasik Anne tavirlari,valla ben Boyle durumlarda annemle konusmuyorum,odamda takiliyorum.
E nerdeyse yaz başından beri odamdaym yeter artık catladim sıkıntıdan. Bir gün bile demediler ki kızımız geldi bi yerlere gidelim . Koca yaz tatili bir kere bile bi pikniktir ne biliym bir şeydir yok . Ben yokken gidilir ama , ben öğrenci olduğum şehre doniym de.
Her şey benim burnumdan gelmeli zaten bu kız yabani derler cekemiyo derler bilmem ne böyle şeyler diyip duruyor .
Ya niye insanlar benim için bi'şeyler desinler . O kuzenim var olup olmamami fark bile etmez .

evlenince tatlanırsınız o zamana dek; tarkandan ''sabrettttt sabret inci taneeemmmmm'' i dinlemeye devam
He bi de o var .
Ben seni dogurdugumda 22 yasindaydim 1 yılın kaldı evlen artık . Bilmem ne .
Kız kardesim de aynı kendisinin kafa evlen git diyor . Her gün klasik .
Yani zaten hala içimde bir şeylerin acısı var tuz basiyorlar haberleri bile yok

Annen anlaşılan çok dominant hep benim dediğim olsun istiyor.

mecbur değilsin her dediğini yapmaya.

Annen anlaşılan çok dominant hep benim dediğim olsun istiyor.

mecbur değilsin her dediğini yapmaya.
Annem enteresan bi şekildeiçindeki dominant Himalaya kaplaninı bir tek bana saklıyor. Sevmediğim telefon numarasini bile bilmediğim , face den bile eklesmedigimiz kuzenim için beni darliyor

Evlen gene aynı olcak değişmiyorlar.
Grne onun düğünü bunun ceyizi ev ziyareti onlar geldi ayıp bizimde gitmemiz lazım gitmicem de gene aynı tantana bla bla bla

İşin özü annedir baktım baş edemiyorum kurulu robot gibi ne derse o bizimki fazlasıyla alıngan küsüyor. Sanki kankimm

Ne evlenmesi zaten .. Değil evlenecek bende bir gün çıkıp gezecek bi adam bile yok ..
Benimkide muhtemelen bana küs olacak bir kaç gün ...

Hasta numarasi yap gitme bi yere

Dünden beri istemiyorum diyorum çatır çatır , şimdi hastayım desem hayatta yemez
Istifra etme (kusma) nr si yap yedigim dokundu de. Bu bende ise yaramis bi numaradir mideni tut uzan eline yuzune azcik su serp soguk islak islak hasta görünürsün

Benim annem var ya ...
Dayıma arattı beni , diğer dayıma .
Tutturmuş gelmen lazım da gelmen lazım .
Anasını satıym kendi annem dahil herkes diğer kuzenlerimi daha çok seviyor.
Kendimi mal emir eli gibi hissediyorum.

Aynı model anneden bi tanede bende var canım

Kuzenim hep en iyisidir en mükemmelidir herşeyi en iyi o yapabilir. Yakın tarihten bir örnek vermek gerekirse ablamın düğün cd sini izliyoruz nişanlım da var yanımızda. Annem başladı şu kızıma bakın ne güzel oldu o gün(kızı ben değilim bu arada kuzenim) işte şöyle güzel böyle iyi anlattı anlattı sonra nişanlıma diyoki "X baksana hiç ayşeden(kuzenim) güzeli var mı şurda?" O da anne benim sevgilim hepsinden güzel dedi. Yani söylediği cd de bem de varım düşün artık bu aklıma gelen minnak bi örnek işte bundan sonra tuvalete gidip ağlamıştım mesela.

Yalnız değilsin yani bilmeni isterim . Gitmek zorunda değilsin ama gitmezsen de bir çok kişiyle inatlaşmış olacaksın ve bu konu açıldıkca itimayla sana hatırlatılacak o yüzden git ki bişey söyleyemesinler bence.

Gitmedim . Oturup dersimi çalıştım . Şimdi hiç odamdan da çıkmadım kesin benimle konusmuyordur .
Her ailede böyle Kuzenler içinde dışlanan mı desem artık ne desem bilmiyorum . Biz de De o benim . Sizde de sanırım sizmissiniz.
Annem benim buyuttugum kız diyip duruyor . Anneleri terk etmişti dayımı onlar küçükken . Annem de bizden çok onlarla ilgilendi . İnkar bile etmiyo bunu .

Son düzenleme:
Hicbir anne, evladinin kotulugunu istemez. Annenin duasini al, kalp kirma. Gun gelir annen parmaklarinin arasindan kayip gider, sonra benim gibi mezar tasinda aglarsin.

Annenle jenerasyon farki var. Senin dusuncelerini dusunemez, sende onunkini. Olsun, onun gonlunu yap. Birşey kaybetmezsin. Birgun anneni dusundugunde keske dememek icin.

Ancak mesafe olarak uzaklaşırsın.ya evlendiğinde ya da başka Şehirde çalışırsan...ancak ruhen uzaklaşamazsın.bu başlığı görünce yazmak istedim.çünkü yaram var bu konuda.hamile halimle üzülmekten helak oldum.bugün migrenim tuttu ve ilaç da alamıyorum.tatilden dönüp evimize gireceğiz derken yolda babamın içkili sesiyle gecemiz altüst oldu.annem kendince söylenir gibi Görünür ama sağlam doldurmuş.eşimle neye uğradığımızı şaşırdık.bebeğimi bile düşünmüyor annem.egosu Gözlerini kör ediyor.kardeşim desen o da senin yasında ama sadece dedikodu dinliyor vasıfsızca.yani diyeceğim o ki uzaklaşmak kafayla oluyor canım.kendi hayatına sahip çık.her anne fedakarlık yapar.biz onlara ait mallar değiliz.bu fedakarlıklar gönülden yapılır yüze çarpmak için veya hayatına müdehale etmek için değil.her bireyin sınırları olmalı.annesine bile.şimdiden bunu ayarla.bak benim evim 2 saat uzakta ama huzur bırakmadılar.

Çok tatlı annen :) meyveyle kandırmaya çalışıyo seni. tamamen iyi niyetinden amaa.

Evlenince bu tartışmaları bile arayacaksin
Iyi gecinip tadını çıkarmaya bak baba evinin
Sevdiğin meyve ney merak ettim

Muhtemelen anneniz de bu kızla nasıl basedecegim diye düşünüyordur. Sizi hayatta en çok seven kişi o. Bunu unutmadan orta yolu bulmaya çalışın. 32 yaşındayım o kadar çok keşke diyorum ki. 20li yaşlarımda anneme ne kadar kötü davranmisim meğer. Meğer ne çok çekmiş beni. Tabi o zaman sorsanız ne şikayetler ederdim nasıl da haklıydım kavgamda. Beni istemediğim yere götürmeye çalışıyor yerine beni kızını yanında istiyor diye düşünseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…