Annem....

Bu konuyu ben açmış olabilir miyim acep anneme çok benziyor annen çok iyi anlıyorum darlıyor anlamıyor sıkıyor ama anne sonuçta yapacak bir şey yok katlanacağız her zaman negatif düşünme iyi yönlerini görmeye çalış annenin o zaman daha kolay oluyor anlaşmak azcık sabır

Şu şartlar altında uzlaşabilmem mümkün değilki benim annemle .
Kendi kararlarımı vermeme hiç bir konuda izin vermiyor .
Ya dediğni yapacam yada böyle olacak .

Çok üzüldüm.
Ama sen üzülmemelisin ne olursa olsun bebeğin var senin...
Ben demiyorum ki fedakarlık yapmıyor ama evet aynen öyle malıymışım gibi davranıyor.
Zevkimi bile aşağılıyor

Ama ben oraya gitseydim hem dersimi çalışamamış
Hem sevmediğim insanların içinde güneşin tepesinde mal mal durmuş olacaktım.
Annemin kuyruğu gibi her gittiği yerde peşinde olamam ki

evlenince tatlanırsınız o zamana dek; tarkandan ''sabrettttt sabret inci taneeemmmmm'' i dinlemeye devam
aynen öyle valla yasa. Benim annemde kaybetme korkusu mu derler ne psikolonisiyse artık o düğüne bir ay hala herşei burnumdan get\rdi. Düğünden sonra kadın melek oldu. Bir de tek çocuğum ben. Valla tek çocuk,şımarık olur derler ya ben evlenene kadar hiç,şımartılmamıştım,annem tarafından.
böyle düğün çeyiz akraba konularında annem de çok zıtlaşırdıd benim isteklerimden,çok elalemin istekleri elalemin ne dediği önemliydi. Tartışmalarımız hep bundan olurdu bence her anne kız bu dönemden geçiyiyor. Umarım ben de kızıma yapmam ilerde.

maşallah yazım hatasından da okunmuyor yazdoğım affola :)

Benim valideciğim de bana karışır sağolsun. Mesela bir yere gitmiyor muyum? "Gelmezsen gelme, söyleyeceğim ne yapıcam orda dediğini herkese rezil ol amaaaenn" der. Mesela şarkı mı dinliyorum "o şarkı ne öyle kızım sözü yok anlamsız!" der. Mesela ev işine yardım mı etmiyorum "geleceğim ilerde evini pisletipp de gideceğimmm!" der. Anne bu, der der der. Evlat bu çeker, çeker, çeker! Hepsini sinirden ya da dalgasına söylüyorlar. Gitmek zorunda değilsin tabi. O bir şekil bahane bulur seni idare eder merak etme evde söylenir öyle..

Bence annen hayatta olduğu icin sukret, annesiz meyve de zehrolur dugun de ictigin su bile....
Sana bagirdigi o sesi ozleyeceksin

Aynısından bende De var . Bendeki kuzeni değil ablamı kayırırdı hatta Açıkça söylerdi ilk göz ağrım ayrı diye hem de defalarca . Evlendim şimdi Gör o evlenmeden önce her kurusun Hesabını yapan kadın hergün kavga ettiğim kadın al kızım al yanında bulunsun diye elime para sıkıştırıp durur şimdi ben yokum ablama yapıyor aynısını canıma değsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…