• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem

Bosanmiyor da.. bosanirsam intihar ederim gidecek yerim de yok diyor :KK43: ona da üzülüyorum aslında. Bazen çok iyi davranıyor bazen çok kötü. Dengemizi bozdu. Ve herkese karşı çok iyi davranıyor. Herkese bizi kötü anlatıyor ve herkes üstümüze geliyor sürekli özür diliyoruz. Haklı olsak yada olmasak fark etmiyor
psikolojik yardım almasını sağlayın o zman başka yol yok gibi duruyo

Gitse keşke. Gitmiyor ki. Bir kaç defa götürdük. Tutturmuş psikolog bana akıllı dedi, siz gidin benlik bir şey yok diyor.
sanki psikolog zeka ölçüyo tövbe tövbe
böyle kaçarsa kendi nasıl mutlu olmayı planlıyo acaba Allah size kolalık versin işiniz çok zor olayları akışına bırakın takmamaya çalışın yapcak bişey yok düşünürseniz sürekli daha kötü he deyip geçin başka çare yok
hatta ayrılabiliyorsanız evden ayrılıp kendinize yeni bi düzen kurun kafa dinlersiniz en azından

sanki psikolog zeka ölçüyo tövbe tövbe
böyle kaçarsa kendi nasıl mutlu olmayı planlıyo acaba Allah size kolalık versin işiniz çok zor olayları akışına bırakın takmamaya çalışın yapcak bişey yok düşünürseniz sürekli daha kötü he deyip geçin başka çare yok
hatta ayrılabiliyorsanız evden ayrılıp kendinize yeni bi düzen kurun kafa dinlersiniz en azından

Evet başka çarem yok farkındayım :( Amin teşekkür ederim. Gerçekten öyle. Allah kimsenin başına vermesin. Aile huzursuzluğu çok kötü bir şey :(

Babanız ve kardeşlerinizle ayrı eve çıkın, annenizle de ara sıra görüşmeye devam edin.

Back
X