Peki okeyde yine birini bulursa? Evi terkedip buldugu adama gitse? Bunlar olabilecek seyler. Cevremde o kadar goruyorum ki bunlari. Bak bizim basimiza ne geldi. Benim yengem 4 cocugunu birakip baskasiyla kacti. Gorucu usulu evlendiler. Yengem istememis abimle evlenmeyi ama babasi zorla vermis. Yengem baskasini seviyormus. Bir ara bana anlatmisti. Uzulmustum onun adina. Abimi hicbir zaman sevmedi. Cocuklari hem sever, hem doverdi. Cok kotu oldu cocuklar. Hırçın, arsiz... Evde kavga dovus eksik olmazdi. Bir ara abimin patronundan hoslandigini hissettik. Hem kiziyordum, hem jzuluyordum ikisi icinde. Baya bir zaman sonra, abimi birakip babasinin evine dondu. Abim gidip getirmek istedi. Gitme dedik, bosanin dedik. Abim dinlemedi bizi. Gitti. Tabi babasi yine gonderdi yengemi. Sanirim yine mecbur kalip geldi. 1 hafta sonra dort cocugunu da birakip, baskasiyla kacti. Olacagi buydu yani. Kekse abim bizi dinleseydi de gidip geri getirmeseydi. O sekilde bosansalardi. En azindan cocuklarla gorusurdu. Simdi cocuklar kac tildir annesini gormuyor. Hepsi buyudu. Ama nasil buyuduler. Dordunun de psikolojisi cok bozuk. Anne babalaeinin bu durumu, en cok onlari etkiledi. Demem o ki, ya annenizde biriyle gitmeye kalkarsa ne olacak? Hem annenize, hem size, hem de babaniza cok yazik olur bu durumda. Annenizle konusun. Bosaniyorsa bosansin, bosanmiyorsa da kendine ceki duzen versin.