Annem

Emeri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
205
89
28
36
Gecenin bu saati ve ben düşünüyorum hepmi bu kadar ilgisizdin bana karşı yoksa neden hep sahipsiz ve yalnız hissediyordum kendimi Annem??? Sen hep böylemiydin yoksa sevgini böle böle paylaştırırken benim payıma düşen kırıntılarıymıydı başkalarından ..Neden adımlarımı atarken geri geri koşuyorum senden , bu kırgınlıkmı bilemedim ??Ben sensiz hiç birşeyi bilemiyorum üç yanlışım yaptıgım bir doğruyuda götürüyor güçsüzüm bu dünyanın yükünü evlatlarının omzuna yükleme Annem ...Daha çok erken değilmiydi yada bunun bir Zaman'ı varmı Annem ...İnsan kaç yaşında olursa olsun bir Anneye her zaman ihtiyacı vardır .Beni varken yoklukla sınama nolur gerçekten varsa sevgin bunu ulaşılması zor bır yerlere gizleme Annem

Sanki ben yazmışım gibi..
Çok büyük kavgalar ettik çok kırdım bu yuzden onu Allah affetsin sonra evlendim biraz daha hafifledi bu durum evler ayrilinca görmezden gelmeler arttı
Kayinvalidemle günde enaz birkere konuşurken annemle konuşmadığım günler oluyor eksikligimi hissetmiyor bile
Benimde bu hayatta tek kıskandığım anne gibi annesi olanlar işte..

Uzun zaman oldu görmeyelim bana bir adım gelecegini bilsem on defa olsa yine giderim ..Ama olmuyor neden bilmiyorum annem beni özlemiyor

O gelmese de siz gidin. içinizden gelen ne ise onu yapın bu konuda. İleride pişman olmamak keşke dememek için.

Ah ah benimde içimde hep uktedir anne sevgisi vallahi içimdekileri yazmışsın. Korkma yalnız değilsin bir çok kişinin annesi yada babası böyledir eminim. Şükür olsun ki eşim dünyanın en iyi, sevgisini muhteşem bi şekilde gösteren Ada'm, bi anne gibi olmuyor ama iyi ki yanımda.

Yalnız değilsin bir çok insan aynı duyguyu yaşıyor anne var ama yok ne yapalım bizede bu kaderi yaşamak düşüyor.

Ben de aynı duygulara sahibim evlendiğim için çok huzurlu kendisi ama bana pek annelik yaptığını söyleyemem . Çocukluğum ergenliğim hep sancılı geçti onun yüzünden şimdi arıyor soruyor beni ama ne kadar inandırıcı geliyor bana orası da ayrı muamma kardeşimle aramı açmaya mı çalışmadı bana neler yapmadı ama bazen düşünüyorum yokluğunu üzülüyorum içim acıyor. Çünkü anne kız ilişkisini doğru düzgün yaşayamadık bu bana dokunuyor

Back
X