• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANNEM

barla08

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
158
173
23
36
Arkadaşlar çok zor durumdayım kucuklugumden beri annemin bana takıntısı var seni istemeyerek dogurdum seni sevemiyorum vs gibi sozleriyle davranışlarıyla bunu ispatliyor zaten. Daha birçok sorun yaşadık fakat hepsinin üstüne sünger çekiyorum. Gelelim şimdiki konuya ben zor bir süreçten sonra hamile kaldım ve zor bir hamilelik geçiriyorum fakat annem hamile kalmamı bile tebrik etmedi. 2 ay önce aniden kalp krizi geçirdi ben gece yarısı apar topar geldim aydından izmire hastaneye. Bir hafta git gel yaptım yanında da kaldım. Ameliyat günü ise doktorlar benim evime gitmemi çok agladigim için dayanamayacagimi soylediler zaten aynı gün goremiyorsunuz yoğun bakımda kalacak dediler. Biz eşimle eve gittik ben sürekli tlfla ablami arıyorum bilgi alıyorum. Ablam ameliyattan çıktı dedikten sonra ben ağlama krizine girdim ve sonrası bende baş dönmesi başladı üstüne kusma birde vs. Defalarca kustum artık halim kalmadı hastanede serum verip eve yolluyorlar. En sonunda üni hastanesinde yatırdilar ve bir hafta hastanede yattım. Prof dr a gittik ve meniere yada kristal oynaması arasında kaldılar teşhis koyamadilar ve 1 aydan önce tam olarak gecmeyecegini söylediler. 4 doz almam gereken ilacı gebelik dolayısıyla iki doz aldım günde ve henüz geçen hafta iyileşmeye başladım. Bu süreçte anneme gelemedim fakat tlfla arıyordum devamlı. Eveli gün anneme geldim baş dönmem ara ara olsa da zorladim ve geldim. Ama annem buzdolabı gibi hiç sarilmadi opmedi bile. Ve iki gündür soylemedigi laf etmediği beddua kalmadı. Eşimi kayinvalidemleri kotuluyor devamli bana. Ben ise onlarla çok iyi anlasiyorum ve annem bunu kiskaniyor. Resmen zulüm ediyor bana. Eşimle ayrilmami ona muhtaç olmami istiyor bencilce. Bende buna müsaade etmiyorum fakat anneme yinede haketmedigi değeri veriyorum. Maddi ve manevi anlamda destek oluyorum. Ama dün söylediği bir söz çok zoruma gitti dedi ki çocuğun benim torunum değil onların torunu diyor sakın benden bir iğne bekleme diyor. İçimde ona karşı zerre sevgi yok diyor. En çok bu sözleri koydu artık dayanacak gücüm kalmadı ne yapacağım bilemiyorum arkadaşlarım mesafe koy gitme diyorlar son çare olarak bende bunu düşünmeye başladım ama kararsızım yinede lütfen bana bir akıl verin..

kendinizi üzmeyın
baş dönmelerı cok fenadır ben de yasamıstım aynı hastalıgı
gecmıs olsun
siz bır de hamılesınıs
en azından bu surecte bıraz uzak tutun annenızden kendınızı

Canım sen kendinide bebeğini de tehlikeye atıyorsun ne gerek var ?
Annenın problemleri var ve bunları aşamıyor.
Sen ne kadar annenin üstüne düşersen o okadra iticek seni.
Bırak kendi haline sende bi annesin, bebeğine acı çektirme.

böyle bir kadın için kendinizi hasta etmişsiniz, en çok ona üzüldüm:( ama anne işte insanın yüreği dayanmıyor. kafanıza takmamaya söylediklerini dinlememeye çalışın hiç umursamayın o kıskançlığından yapıyor.

Arkadaşlar çok zor durumdayım kucuklugumden beri annemin bana takıntısı var seni istemeyerek dogurdum seni sevemiyorum vs gibi sozleriyle davranışlarıyla bunu ispatliyor zaten. Daha birçok sorun yaşadık fakat hepsinin üstüne sünger çekiyorum. Gelelim şimdiki konuya ben zor bir süreçten sonra hamile kaldım ve zor bir hamilelik geçiriyorum fakat annem hamile kalmamı bile tebrik etmedi. 2 ay önce aniden kalp krizi geçirdi ben gece yarısı apar topar geldim aydından izmire hastaneye. Bir hafta git gel yaptım yanında da kaldım. Ameliyat günü ise doktorlar benim evime gitmemi çok agladigim için dayanamayacagimi soylediler zaten aynı gün goremiyorsunuz yoğun bakımda kalacak dediler. Biz eşimle eve gittik ben sürekli tlfla ablami arıyorum bilgi alıyorum. Ablam ameliyattan çıktı dedikten sonra ben ağlama krizine girdim ve sonrası bende baş dönmesi başladı üstüne kusma birde vs. Defalarca kustum artık halim kalmadı hastanede serum verip eve yolluyorlar. En sonunda üni hastanesinde yatırdilar ve bir hafta hastanede yattım. Prof dr a gittik ve meniere yada kristal oynaması arasında kaldılar teşhis koyamadilar ve 1 aydan önce tam olarak gecmeyecegini söylediler. 4 doz almam gereken ilacı gebelik dolayısıyla iki doz aldım günde ve henüz geçen hafta iyileşmeye başladım. Bu süreçte anneme gelemedim fakat tlfla arıyordum devamlı. Eveli gün anneme geldim baş dönmem ara ara olsa da zorladim ve geldim. Ama annem buzdolabı gibi hiç sarilmadi opmedi bile. Ve iki gündür soylemedigi laf etmediği beddua kalmadı. Eşimi kayinvalidemleri kotuluyor devamli bana. Ben ise onlarla çok iyi anlasiyorum ve annem bunu kiskaniyor. Resmen zulüm ediyor bana. Eşimle ayrilmami ona muhtaç olmami istiyor bencilce. Bende buna müsaade etmiyorum fakat anneme yinede haketmedigi değeri veriyorum. Maddi ve manevi anlamda destek oluyorum. Ama dün söylediği bir söz çok zoruma gitti dedi ki çocuğun benim torunum değil onların torunu diyor sakın benden bir iğne bekleme diyor. İçimde ona karşı zerre sevgi yok diyor. En çok bu sözleri koydu artık dayanacak gücüm kalmadı ne yapacağım bilemiyorum arkadaşlarım mesafe koy gitme diyorlar son çare olarak bende bunu düşünmeye başladım ama kararsızım yinede lütfen bana bir akıl verin..
yazdıkalrına bakarak kendini hiç üzme derim cahillik baki hiç ugrasma

Geçmiş olsun.bende yaşamıştım aynı rahatsızlığı çok berbat birşey olduğunu iyi bilirim.
Annenizle mesafeli olun.Herkes ANNE olamıyor ve maalesef burada bütün anneler kutsaldır klasiğini savunamayacagim.
Uzak durun kafanız rahat olsun.

Kendin mutluysan bosver zorlama annen naparsa yapsin. Sen de arama.

Bende artık bunu düşünüyorum bayramdan bayrama arayıp sormam daha mantıklı olacak sanırım. Yoksa ne yapsam yaranamiyorum buraya geldiğimden beri bebeğimde huzursuz onuda dusunmeliyim. . Ama kahretsin ki ben annemi çok seviyorum

Kendi kendinize ediyorsunuz bence.

Tamam, annedir.
Ben de bir anneyim, fakat evlatlarıma böyle zulmedeceksem olmasın anneliğim...

Anneniz kriz geçirmiş, siz de hastalığında koşmuşsunuz.
Fakat durumunuz hassas ve belli ki hassas bir gebelik sürecinden geçeceksiniz.
Size minnettar olması gerekirken bu nedir?

Kaldı ki nasıl bir anne evladına "seni istemeyerek doğurdum, seni sevmiyorum" der... :sinirli:
Sevmezsen sevme bende sana çok meraklıydım derim ve bir daha görüşmem o anne ile.
Bu nedir ya, gerçekten çok sinir edici bir durum.

Allah yardımcınız olsun.
Fakat tavsiyem kendi sağlığınız için anneniz ile görüşmeyin.
Çocuğunuz doğduktan sonra bırakın dilerse torununu görmeye gelsin.
Fakat siz bir adım atmayın.

Benim eşim bana bu şekilde annem tarafından davranışlar görse, sanırım önce bir annemi fırçalar sen ne yapıyorsun diye? Ardından da görüşmekten men eder. Hele ki hamilelik durumu söz konusuysa, sizin eşiniz sanırım bu durumlarda tarafsız kalmayı yeğliyor... Belki o da kendince haklı, fakat annene biri dur demeli...

Ablan var sanırım, ona da mı böyle davranıyor? Yoksa sadece size mahsus bir durum mu?

neden sevmiyormuş bunu da söyledi mi
neden doğurdun o zaman anne deseydiniz
en azından doğum olana kadar uzak durun derim
babanız nerde bu arada ona da sorun evlatlık mıyım veya ben başka kadından mıyım diye

Her doguran anne degil iste....
Sizin adiniza uzgunum...
Bebeginizle esinizle mutluluklar dilerim ♡

aynı anda açmışız anne konularını.çok zor,allah yardımcınız olsun.benim annem de sözde çok sever beni ama üzmek için, elinden ne geliyorsa yapar

Bir annenin cocugunu sevemeyecegını bı turlu dusunemıyorum
O zaman sıze yapacak tek sey uzak durmak

Doğurmakla anne olunmuyor işte. Bu kadın sana iyi gelmiyor ki. Aksine seni hasta ediyor. Mutlu yuvanı dağıtmaya çalışıyor. Ne kadar acımasızca farkında mısın? Görüşme hiç. O seni nasıl yok saydıysa, sende onu yok say. Anne baba hakkı olduğu kadar evlat hakkı diye bişey de var. Bu kadar vicdansız olunmaz ki... Yarın bir gün evladın doğduğunda onu da sözleri ile zehirler bu kadın. Uzak dur, uzak tut...

Kendi kendinize ediyorsunuz bence.

Tamam, annedir.
Ben de bir anneyim, fakat evlatlarıma böyle zulmedeceksem olmasın anneliğim...

Anneniz kriz geçirmiş, siz de hastalığında koşmuşsunuz.
Fakat durumunuz hassas ve belli ki hassas bir gebelik sürecinden geçeceksiniz.
Size minnettar olması gerekirken bu nedir?

Kaldı ki nasıl bir anne evladına "seni istemeyerek doğurdum, seni sevmiyorum" der... :sinirli:
Sevmezsen sevme bende sana çok meraklıydım derim ve bir daha görüşmem o anne ile.
Bu nedir ya, gerçekten çok sinir edici bir durum.

Allah yardımcınız olsun.
Fakat tavsiyem kendi sağlığınız için anneniz ile görüşmeyin.
Çocuğunuz doğduktan sonra bırakın dilerse torununu görmeye gelsin.
Fakat siz bir adım atmayın.

Benim eşim bana bu şekilde annem tarafından davranışlar görse, sanırım önce bir annemi fırçalar sen ne yapıyorsun diye? Ardından da görüşmekten men eder. Hele ki hamilelik durumu söz konusuysa, sizin eşiniz sanırım bu durumlarda tarafsız kalmayı yeğliyor... Belki o da kendince haklı, fakat annene biri dur demeli...

Ablan var sanırım, ona da mı böyle davranıyor? Yoksa sadece size mahsus bir durum mu?
eşimden bazı durumlari sakliyorum yoksa oda kızıyor anneme gitmemi istemiyor benimde vicdanim el vermiyor ondan sakliyorum. Ablam onun gözbebeği onu isteyerek dogurmus

neden sevmiyormuş bunu da söyledi mi
neden doğurdun o zaman anne deseydiniz
en azından doğum olana kadar uzak durun derim
babanız nerde bu arada ona da sorun evlatlık mıyım veya ben başka kadından mıyım diye
babam ile 8 yaşında ayrıldılar fakat bana hamile kaldıktan sonra babamla araları bozulmus o yüzden beni suçlu gösteriyor

babam ile 8 yaşında ayrıldılar fakat bana hamile kaldıktan sonra babamla araları bozulmus o yüzden beni suçlu gösteriyor
annen taaa orda mı kalmış.
yuh yani.
kaç yaşına gelmişssin evlenmiş barklanmışsın hamilesin bir de.
annen hiç tedavi gördü mü psikolojik olarak.
hayatındaki başarısızlığının ve mutsuzluğunun sebebi olarak seni görüyor ki
hastalıklı bir durum.
bu dönemde uzak durmanı tavsiye ederim.
ne yazık ki tek taraflı yürütülemiyor ilişkiler.
anne-evlat arasında bile.
biraz kendini koru lütfen.çünkü annen cidden saçma sapan konuşuyor seninle

annen taaa orda mı kalmış.
yuh yani.
kaç yaşına gelmişssin evlenmiş barklanmışsın hamilesin bir de.
annen hiç tedavi gördü mü psikolojik olarak.
hayatındaki başarısızlığının ve mutsuzluğunun sebebi olarak seni görüyor ki
hastalıklı bir durum.
bu dönemde uzak durmanı tavsiye ederim.
ne yazık ki tek taraflı yürütülemiyor ilişkiler.
anne-evlat arasında bile.
biraz kendini koru lütfen.çünkü annen cidden saçma sapan konuşuyor seninle
maalesef kabul etmiyor tedaviyi. Gerçek hastalar hasta olduğunu kabul etmezmis ya o misal işte.

Back
X