Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah Rabbim gönlüne merhamet versinkendini üzmemeye çalış... hiç birimiz ailemizi kendimiz seçmedik.. mesafe koy araya, kötü de davranma ama çok yakın da olma... zor durum..Allah annenin içine sevgi versin ne denir ki başka üzüldüm.
eşimden bazı durumlari sakliyorum yoksa oda kızıyor anneme gitmemi istemiyor benimde vicdanim el vermiyor ondan sakliyorum. Ablam onun gözbebeği onu isteyerek dogurmus
inanın bende anlayamıyorum hemde daha ilk çocuğum olmasına rağmen ben nasıl hasretle bekliyorum evladıma kavuşmayı ama annem gerçekten taş kalpli denilen cinsten ve bende tam tersine o ne yaparsa yapsın uzulmekten aglamaktan alamıyorum kendimi.Eşinizden bazı şeyleri saklamanız doğru olmuş.
Erkekler bazen bu konularda aşırıya kaçabiliyor ve gereksiz tepkilerde bulunabiliyorlar.
Fakat annenizin yaptığı sağlıklı bir davranış değil.
Ne size karşı olan davranışı, ne de iki kardeş arasında yapmış olduğu bu kadar bariz olan bir ayrımcılık.
Mesafe koymanız ve uzaklaşmanızda fayda var derim.
Hem kendi sağlığınız hem de görmüş olduğunuz haksızlık adına.
Bebeğiniz doğduğunda anlayacaksınız, gerçekten ben evlat ayrımı yapanlara anlam veremiyorum.
Dünyanın en güzel varlıkları evlat bence, bir insan nasıl yapar bunu hem de kendi çocuklarına...
Maalesef çok acı ve üzücü ama gerçeknasıl bir annedir ki bu düşmanımın başına vermesin
inanın bende anlayamıyorum hemde daha ilk çocuğum olmasına rağmen ben nasıl hasretle bekliyorum evladıma kavuşmayı ama annem gerçekten taş kalpli denilen cinsten ve bende tam tersine o ne yaparsa yapsın uzulmekten aglamaktan alamıyorum kendimi.
Evet yaşadıkları zordu ama kendisininde karakteristik özellikleri var aksi bir insan. Bir kere her ne olursa olsun dediğiniz gibi insan başkasına neyse de evladına nasıl yapar aklım almıyor. .Ben insanların yaşadıkları yüzünden böyle olduklarına inanırım.
Çünkü hiç kimsenin taş kalpli doğacağına inanmıyorum.
Özellikle oğlum doğduktan sonra bunu daha iyi anladım.
Eminim annenizde böyle değildi ama yaşadıkları veya yaşatıldıkları böyle yaptı.
Fakat bu annenizi aklamaz.
Hiç kimse kendi yaşadıklarını bir başkasından hele hele ki evladından çıkartmamalı.
En başta ben kendi annemden "seni doğurmak istemedim, istemeyerek oldun, seni sevmiyorum" lafını duysam,
Nasıl bir anne-baba evladını "evlatlıktan reddetme" hakkına sahipse onu ebeveynlikten reddederim!
İstemiyordun niye doğurdun?
Hadi doğurdun, bir şekilde geldim dünyaya, suçum ne?
Yapana kadar aklın nerdeydi?
Netice, sıkmayın canınızı.
Siz karnınızdaki meleğinize odaklanın.
Canınızı birşeye sıkmayın...
annenizin size vermediği sevgiyi sizde bebişinize verirsiniz. üzülmeyin bebeğnize odaklanınMaalesef çok acı ve üzücü ama gerçek
Başka evlatlar gibi onu yılda bir arayip sormadigim ona fazla değer verdiğim için böyle olduO anne değil asla ve asla.......... Annem deme o kadına. Ve asla görüşme
meniere yada kristal oynaması dediler teste giricem kesinleşmesi için. Benim Annem inanın yüz yıl geçse de aramaz biliyorum huyunu hamileligimin 7. Ayindayim tebrik etmedi hala hiç sevinmiyor bileAnnenize çok kizdim, sevgi vermesini bilmiyor ve bu saatten sonra öğrenemez fakat seni bir daha böyle yaralamasina izin verme.
bir kere benim annem atak gecirmişdi ,
hastaneye ziyaretine gittim ve bana devol seni görmek istemiyorum dedi.
kalbim sizlamişdi oysaki ben onun durumuna ne kadar üzülüyordum.
bende gitmedim ziyaretine taki kendi beni merak edipde çağittirana kadar.
Diyecem,annene direkt söyle, sen beni bu laflarinla çok üzdün kalbimi kirdin ,
sen torununu kabul etmiyorsan tamam bende birdaha sana gelmem cünkü o benim bir parçam o benim içimde .
Sana gecmiş olsun de ve kapat konuyu.
uzun zaman arama anneni biliyorum çok zordur ama bazi insanlar anca kendileride aci cektimi anliyorlar.
birde başdönmeniz psikolojik olabilir .
birsey bulunmadiysa olabilir.
zencefil cayi veya zencefil happi varsa onu tavsiye ediyorum cok faydali hem kusmayada karsi iyidir.