annemden biktim usandım

Demekki annen senden ilgi bekliyor, ona ilgi gösteren kimse yok. Evlenince aklına gelecek keşke bağırmasaydım keşke bir dediğini iki etmeseydim annemin diyeceksin. Öyle bi anlayacaksın ki annenin değerini kıymetini ama o zaman da üzüleceksin.
Bazen insanlar sadece ilgi ister. Biraz sev ilgi göster hemen iyi olur emin ol :KK66:
en çok sevdiği ben değilim. hatta nedendir bilmem en az beni sever ve umursar. bundan eminim. devamlı bana nazlanmasının tek sebebi diğer çocukları gözünde ç

İyi de uzakta olana söylenmezse ne bilecek ki

Annem kokum ağrıyor demezse götürmezler tabii

Sen de ağrıyorsa doktora git ya da unutalım bu konuyu de

Umursama
Demekki annen senden ilgi bekliyor, ona ilgi gösteren kimse yok. Evlenince aklına gelecek keşke bağırmasaydım keşke bir dediğini iki etmeseydim annemin diyeceksin. Öyle bi anlayacaksın ki annenin değerini kıymetini ama o zaman da üzüleceksin.
Bazen insanlar sadece ilgi ister. Biraz sev ilgi göster hemen iyi olur emin ol :KK66:
n çok sevdiği ben değilim. hatta nedendir bilmem en az beni sever ve umursar. bundan eminim. devamlı bana nazlanmasının tek sebebi diğer çocukları gözünde çok yüce bir yerde olduğu için onları rahatsız etmek istememek, onlara sorun çıkarmamak.

yine de ben hep ilgilenşyorum iyi davranıyorum ama bazen sinirden kendimi duvardan duvara vurasım geliyor.

Anne atsan atılmaz görüşüne katılmıyorum.
Yerinizde olsam duymamazlıktan gelirim koskoca kadın hastaysa hastaneye gider.

Bir oğlu bir kızı daha var benden başka. İkisi de isini gücünü eline almış parası arabası olan insanlar. Ama annemin nazi sadece bana geçiyor. Yemin ederim artik bağıra bağıra feryat edesim geliyor bu evde.

Her hastalandığında başı karni agridiginda midesi bulandiginda sadece bana söyler. Nazlanır da nazlanır. Hadi doktora gidelim derim onu da kabul etmez. Ablama söyle oğluna söyle onların arabası var hemen götürürler derim sırf karşıdakinin rahatı bozulmasın diye onların yaninda ağzını açmaz. Sadece beni darlar , endişelendirir.

Şimdi de kolu ağriyormus. 4 yıl önce falan lifleri koptuğu için devamlı sıkıntısını ceker. Ama ilk defa bu kadar agridigini gördüm. Yahu kalk gidelim doktora diyorum. Doktor ne yapacak gitmem diye inat ediyor. Başkasının yaninda gıkını çıkaramıyor her şey yolundaymis gibi davranıyor ama bana yaptığı bu eziyetten biktim artik. Zaten bu sabah fena patladim. Yeter artik bana dert yanma git kizinla oğlunu darla zaten sınav stresi cekitorum bi de senle mi ugrasayim diye çok kotu bağırdım. Bu doktora gitmeme inadından , sadece bana şikayet etmesinden, başkalarına karşı çok mutlu tavir takinmasından , onları endiselendirmekten cekinip ağzını acamayip benim ruh halimi gram dusunmemesinden. Biktim.
Yaptiginiz cok cok cok AYIP.
Sana nazlaniyor olmasi kendini sana daha yakin hissetmesinden kaynakli. ANNENIZ o sizin. BANA NAZLANMA DIGERLERINE NAZLAN ne demek. Hem abiniz ve ablaniz hakkinda konusurken annemin oglu annemin kizi diye bahsediyorsunuz. Ilgincsiniz.. Bir o kadar da kötü

Yaptiginiz cok cok cok AYIP.
Sana nazlaniyor olmasi kendini sana daha yakin hissetmesinden kaynakli. ANNENIZ o sizin. BANA NAZLANMA DIGERLERINE NAZLAN ne demek. Hem abiniz ve ablaniz hakkinda konusurken annemin oglu annemin kizi diye bahsediyorsunuz. Ilgincsiniz.. Bir o kadar da kötü
konuyu anlamadan ya da anlamaya çalışmadan iyi kötü diye damgalama yapmanız çok yanlış. konu ilgilenip ilgilenmemenin çok ötesinde. çok çok yanlış anlamışsınız siz olayı.

konuyu anlamadan ya da anlamaya çalışmadan iyi kötü diye damgalama yapmanız çok yanlış. konu ilgilenip ilgilenmemenin çok ötesinde. çok çok yanlış anlamışsınız siz olayı.
Yooo gayette dogru anladim. Tekrar soyluyorum o sizin anneniz ve ona bu sekilde davranma hakkiniz yok. Tabiki nazini da cekeceksiniz kaprisini de. Biz evlatlar annelerimize yetiskin olsak bile sorunlarimizi yansitip bazen teselli bekliyoruz bazen biraz nazlaniyoruz ya da kahrimizi cektiriyoruz. Her yuku her cefayi annelere reva gorup kapris yapma hakkini kendimizde bulamayiz. Siz sinav yuzunden kapris yapiyorsunuz ama anneniz biraz nazlanamiyor. Belki de daha cok israr bekliyordur. Annecim kolun agriyorsa masaj yapayim ? Ya da ben artik bu kadar aci cekmene dayanamiyorum itiraz istemem gidiyoruz doktora diyip randevu alsaniz. Belki bunlari bekliyor. Ben ilk mesajimda israrciyim. Ayip etmissiniz annenize

Yooo gayette dogru anladim. Tekrar soyluyorum o sizin anneniz ve ona bu sekilde davranma hakkiniz yok. Tabiki nazini da cekeceksiniz kaprisini de. Biz evlatlar annelerimize yetiskin olsak bile sorunlarimizi yansitip bazen teselli bekliyoruz bazen biraz nazlaniyoruz ya da kahrimizi cektiriyoruz. Her yuku her cefayi annelere reva gorup kapris yapma hakkini kendimizde bulamayiz. Siz sinav yuzunden kapris yapiyorsunuz ama anneniz biraz nazlanamiyor. Belki de daha cok israr bekliyordur. Annecim kolun agriyorsa masaj yapayim ? Ya da ben artik bu kadar aci cekmene dayanamiyorum itiraz istemem gidiyoruz doktora diyip randevu alsaniz. Belki bunlari bekliyor. Ben ilk mesajimda israrciyim. Ayip etmissiniz annenize
hayır işte, durum öyle değil. benim sinirli davranmam artık bi patlamanın eseri. çünkü belki de her hafta 115 kere hastaneye gidelim diyorum. yalvarıyorum ama yok. doktor bana ne yapacak gidemem diyor. ama sürekli sızlanınca da benim moralim bozuluyor. sürekli acaba annemin kötü bi hastalığı mı var ölecek mi diye içim içimi yiyor. böyle böyle de psikolojim alt üst oluyor.
ben de kendi dediklerimde ısrarcıyım. sonuçta bana çektirdiği bi eziyet. naz falan değil. sırf diğer çocuklaının rahatı bozulmasın diye asla onlara şikayet etmez. bu bir ayrımcılık. naz falan diyorsunuz ilgi bekliyo diyorsunuz ama benim bozulan psikolojim ne olacak? anneler naparsa haklı çocuklar ağzını açamaz mı yani? böyle düşünüyorsanız çok saçma düşünüyorsunuz bilin istedim. siz beni filmlerde gördüğünüz annesine bakmayan başından atan tiplerden sanmışsınız ama annemi umursamayan biri olsaydım satır satır yazı döşemezdim burda.

O zaman sende annenin yanında diğer kardeşlerine telefon et.Annen konuşmaları duysun.Doktora götürmek istiyorum gitmemek için inat geliyor bi gelinde annemi birlikte hastaneye götürelim de.Zaten annende gelmesinler diye iyiyim der.Sende öyleyse iyiysen ben derslerime çalışıcam hastayım dersende gelsinler götürelim dersin.Belki arayıp rahatları bozuluyor diye bir daha hastayım demez.

Hastaneye gitmeyi teklif edittiniz hayir deyip hala oram agriyo midem bulaniyo dediginizde ambulansi cagirin . Sanirim birdaha itiraz etmez.

Back
X