annemden habersiz adına hat açmışlar dikkat!!!!

emirin_annesi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
1.768
18
16
Eskişehir
arkadaşlar annemin hiç hattı yok kendi adına benim aldığım 1 tek 5 yıldır telefon numarası var şerefsiz avea oparatörü annemin adına bir hat açmış nasıl olduysa ve bu hattı adamın birine de satmış sattığı adamda bir adamla husumete girmiş sözlü hakaret ve tehdit olmuş karşı taraf mahk.vermiş ve hat annem adına çıkmış...

annemden habersiz adına hat açmışlar ve buda yetmemiş gibi turkselede taşımışlar sahte kimlik sahte imzalar hepsi sistemlerinde kayıtlı ve bizde numarayı ve imzalanan sahte evrakları bulduk şimdi onlara dava açalım diyoruz bir fikir verin şimdi napalım başına böyle bir olay gelen varmı avukat manevi tazminat davası açabilirsiniz diyor ama avea yada turksell değil bu işlemi yapan bayilere dava açıcakmışız..sizlerde adınıza 1 adet hat varsa btk.com adresinden sorgulama yapın benim adıma farklı 5 numara daha çıktı....

Son düzenleyen: Moderatör:
kesinlikle öncelikle hangi oparatör açmışsa gidip hat açılırken imzalana evrağı isteyin o şehirde değilse bile bayi iletişim merk.bilgisayarlarında kayıtlı evrağın taranmış hali vermek zorudalar mahkeme kararı ile alırım diyin... hattıda kapattırın hemen bizim başımıza gelen sizede gelmesin manevi tazminatda alabilirsiniz açan bayiden...

aynı durum esimin basına geldi gecen sene bana hat almak için gittiğimizde adına kayıtlı hat olduğu öğrendik esim nüfus cüzdanını kaybetmiş 1 yıl önce sanırım biri onu bulup sahte hat açmış neyse biz numarayı aldık onlardan araştırdık aradık bi adam cıktı tlf satısı ile ugrasan oradan anladık zaten neler döndüğünü.gsm şirketine bunu bildirdik fakat imza var adres var falan dediler sonrasında dava açtık birde baktık ki ne adres doğru ne imza halen dava sürüyor..sizi yıldırmak için birçok sey yapıcaklar mesajlar falan sakın pes etmeyin..

peki bu kontrol edecegimiz site resmi bir site mi?
tc kimlik ve telefon numarasini istiyor sanirim
tcmizi numaramizi falan almasinlar
:44:

peki bu kontrol edecegimiz site resmi bir site mi?
tc kimlik ve telefon numarasini istiyor sanirim
tcmizi numaramizi falan almasinlar
:44:

​Resmi bir site sorgulayabilirsiniz hiçbir şey olmaz.İnternetten btk yazınca hat sorgulama çıkıyor zaten.

bende sorgulaattım güvenılır bı sıte bence bı sorun yok zaten tc nı ve tel nonu yazıyosun cep telıne bı sifre gelıyo onu gırıp bakıyosun üstüne baska bı hat varmı yokmu dıe

Suan cepten giriyorum yarin bakicam ama gov.tr goverment turkey demektir ve sadece devletin resmi sitelerine verilir iciniz rahat olsun
Konu sahibine hem gecmis olsun isin pesini birakmasin diyorum
Ayrica bu yararli paylasimdan oturu tesekkur ederim

biz savcılığa gittik annemle ordaki savcıda bu siteden sorguladı yani devletin resmi bir sitesi elbette 3 oparatörüde aradığınızda söylüyorlar ama müşteri temsilcisine bağlanmak için malümunuz baya uğraş söz konusu....

size çok geçmiş olsun
sayenizde bişey öğrendik çok teşekkürler
hat da sorgulattım çıkmadı şükür

hat nufus cuzdaniyla acilmiyor mu? eger oyleyse annenizin adina nasil aciliyor bu hat? birde anlamadigim ayni isimde bir suru insan var

hat nufus cuzdaniyla acilmiyor mu? Eger oyleyse annenizin adina nasil aciliyor bu hat? Birde anlamadigim ayni isimde bir suru insan var

annemin nufus kağıdı ile açılmış zaten ama sahte imza ile bizde nufus kağıt fotokopisini nerden aldıklarını araştırıyoruz birçoğumuz kargo için bile nüfu kağıdımızı vermiyormuyuz yada fotokopi çektirmiyormuyuz adam 1 tane fazla çıkarmış olamaz mı avukat aynen bunu dedi bize sahtekarlık için bir fotokopi yeter li ama imzalar sahte biz hat alınırken kamera kayıtlarını bile çıkartırıcaz avea ya uğraşcız bu işle bir fotokopi ile hat açılmış ve satılmış

Simdi anladim canim…gecenlerde boyle bir uyari gormustum ben…

Nufus cuzdani fotokopisi verdigimizde bir yerlere uzerine kopya oldugunu yazacakmisizki kimse kullanamasin…bundan sonra aklimizda bulunsunda boyle yapalim.

Canim eger isin icinden cikabilirseniz tazminat bile alabilirsiniz belki…

burdaki forum avukatı ve çalıştığım kurum avukatı alabilirsin uğraşmalısın dedi bende annem adına uğraşacağım annemin 2 gün migren krizi tuttu çok üzüldü o yaşta suçsuz yere adliye ye gitmek ifade vermek zoruna gitti kadının tabi
turkcell ve avea küçük bir şirket olsa neyse ama uğraşıp bedelini ödeteceğim..

insaAllah, sonucunu bizlerle paylasirsan seviniriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…