- 19 Şubat 2014
- 237
- 43
- 118
Ben 33 yaşına girdim evliyim 2 çocuk ama hala annemden ödüm patlıyor. Evliliğimde de onun baskıları(ay kötülük olmasın alttan al) ile kendimden farklı bir kişiye büründürüldüm.(huysuz da değilim de aslında eşimin ailesi zor insanlar).Ara ara (ben saygısızlık yapmasam da gerçekten) bakışım bile problem olup bir sürü kavgalar oldu.
Yarın annem gelecek(onu çok seviyorum o da beni çok sever ) stres oldum. Şimdi evde bakacak dağınık yer var mı diye
Her zaman elimi düzeltmiştir. Dağınıklığımı toparlamama yardım etmiştir. Ama laflar da bol bol tabii. Sonra yediğime bakacak ne kadar yiyorum kiloma dikkat ediyor muyum diye. Gerçekten 1 aya yakın süredir bayağı bir moralim bozuk onu çok seviyorum ama iki lafının biri eleştiri kendimi uzaklaştırmaya başladım. Hatta o da bana bütün hafta çocukları görmedi diye "Seni özlüyorum dedi" Evimiz 10 dk bile değil arabayla. Ama ben gitmedim gidemedim. Şimdi kiloluyum acaba annemin de etkisi var mı bilemiyorum. Eskiden beri hep kilo baskısı. Babam da (şuanki kilomdan 20 falan azdım herhalde Hormonlu Sergen derdi bana. Gülerdi ama ben çok kırılmışım.
Kısacası yardım istiyorum ve sizlerinkiler nasıl merak ediyorum

Yarın annem gelecek(onu çok seviyorum o da beni çok sever ) stres oldum. Şimdi evde bakacak dağınık yer var mı diye

Kısacası yardım istiyorum ve sizlerinkiler nasıl merak ediyorum