- 3 Aralık 2017
- 16
- 8
- 1
- Konu Sahibi Ebruli2552
-
Canım benım boşanmak uzereyım ben evı bosalttık annemden baska gıdıcek yerım yokKendi evine gitmekle başla işe.
Evlimisiniz bekar miEvlendım cocugum oldu annemde kalıyorum benı sureklk evden kovuyo kardeşlerım de dahıl annem ustume cok gelıyo bana vurmaya kalkıyo artk cınnet gecırtıyo bana bendee onu ıtıyorum antıdepresan kullanıyorum bana sürekli delı hastaneye yatırcaz senı dıyolar ama ben doktorumla konustum ole bı durumun yok aıleme üstüne gıtmeyın dıyo hakaret edıyo apartman da herkes duyuyo bana dedıklerını dısarı cıkmaya utanır oldum ben napıcam
Çocuğunuza tek başınızada gayet güzel bakabilirsiniz.Evlendım cocugum oldu annemde kalıyorum benı sureklk evden kovuyo kardeşlerım de dahıl annem ustume cok gelıyo bana vurmaya kalkıyo artk cınnet gecırtıyo bana bendee onu ıtıyorum antıdepresan kullanıyorum bana sürekli delı hastaneye yatırcaz senı dıyolar ama ben doktorumla konustum ole bı durumun yok aıleme üstüne gıtmeyın dıyo hakaret edıyo apartman da herkes duyuyo bana dedıklerını dısarı cıkmaya utanır oldum ben napıcam
Eşinle çok mu problemleriniz var ? Bazen eşler aileden daha iyi oluyorCanım benım boşanmak uzereyım ben evı bosalttık annemden baska gıdıcek yerım yok
Evliyim ama ayrılmak uzereyımEvlimisiniz bekar mi
Esimle annesi yuzunden ayrıldımEşinle çok mu problemleriniz var ? Bazen eşler aileden daha iyi oluyor
Hayır degıldı evlendım geldım bu sekılde olduAile iliskileriniz evlenmeden öncede böyle miydi ? Neden böyle davranıyorlar size. İnsanı deli ediyorlar sonra da deli diyorlar yazık.. insan çocuğuna hangi sebeple böyle davranır.
Oglum 2 yasında annemde calısıyo bakıcı tutsam nasıl oducegımı bılmıyorum devlete basvursam belirli sartları varSonra da ailene git onlar daha iyidir diyoruz iste. Turkiyede aile baglari cok kuvvetli gibi duruyor ama degil aslinda. Cok nadir vardir tam anlamiyla kucak acan oh be iyi ki bosanmisim dedirten aile. Kiz cocugu evden gitti mi geri donusu yuk gibi goruluyor malesef. Insallah bizim nesilin anneleri boyle olmaz.
Cocugun kac yasinda calisabilir misin evden uzaklasmak parani kazanmak iyi gelir. Biraz alttan almaya her soyleneni duymamaya calis.
Her kapiyi dene. Uygun fiyatli kresler var. Tek tek hepsini arastir muhakkak uygun bi yer bulursun. Olmadi evden bir seyler yap. Yada 1 sene sabret 3 yas devlete gonderebiliyorsun. Annenle fiziksel kavgaya tutusma. Elinden geldigince ilimli ol. Kendi huzurun icin. Annen calisiyormus suan icin calisamazsan evi derle topla yemekleri yap belki yapiyosundur bilmiyorum hem annenin kalbi yumusar hem araniz duzelir. Senin kadar kimse etkilenmez o kavgalardan.Oglum 2 yasında annemde calısıyo bakıcı tutsam nasıl oducegımı bılmıyorum devlete basvursam belirli sartları var
Esin ile çok büyük problemin yoksa bir daha düşün derim ailen anlattığına göre aşırı hor görüyor seni üzüldüm Allah yardimcin olsunEsimle annesi yuzunden ayrıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?