Annemden nefret ediyorum

Annenle asla kavga ortamı yaratmamaya çalış. Annen birşey söylediğinde cevap verme oda değiştir. Şimdi gidecek biryerin yok o yüzden sabretmek zorundasın. Bebeğin için bazı şeylere katlanman gerekiyor. Ev işlerine yardımcı ol falan biryerden yardım et uyumlu olmaya çalış. Bu Arada eşinin ailesi yüzünden demişsin ama tam olarak neler yaşadın da boşanmaya karar verdin, eşinin ailesi mi seni istemiyor

Kadın sığınma evlerini araştırıp başvurun. Aileniz şuan size herkesten çok destek olmalı, bu şekilde psikolojiniz daha çok bozulur zaten yuvanız dağılıyor yeterince üzgünsünüzdür.
Durumunuzu gerekirse devlet tarafından onaylatın yani maddi manevi zor durumda olduğunuzu. çok cüzi miktarlarda devlet kreşleri var. İş bulup çalışırsınız bebeğinizi de kreşe verirsiniz iş çıkışı alırsınız.

Allah yardımcınız olaun, ailenin de eşin de evladın da hayırlısını versin.

Yalnızım sanıyordum. Annem de sürekli bana şu evden gitsen de kurtulsak diyor Doğurduysan bakmak zorundasın diyorum çenesini kesiyor. Haklı olduğunuzu düşünüyorsanız siz onu bastırın yoksa çok fazla üstünüze gelirler... Ayrıca antidepresan kullanmak utanılacak bir durum değil. Çocuğunu evden kovduğu için aynaya bakıp kendinden utansın çok sevgili anneniz

Hic de umursama!
Onlar senin ailen,
Ya seve seve ya ipe ipe bakacaklar sana!
Aksine okadar umursamaz ol ki
Cevap bile verme!
Doktor onayi olmadan hastaneye de yatiramazlar korkma.
Iyilesmeye bak.
Bir is bul, birikim yap ve kendi evine de cik.
Ondan sonra kimseyi tanima.
Basligi gorunce azarlayacaktim seni
Annelerden nefret etmeye hakki yok cocuklarin diye ancak bu biraz fazla.

Aynen oyle..
Anne isen bakacaksin arkadas!
Ozaman yapmayacaktin diyeceksiniz.
Olacak bitecek bu is.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…