Annemden nefret ediyorum!!!

Olay büyüyünce sosyal hizmetlere şikayet edilecek kadar nasıl bir azarlama oluyor yani bu .
Sadece azarladığın içinmi baban seni şikayet edecek.
Evet aynen öyle sinirlerimi kopartan şey de bu ya! Çocuk ağlıyor diye ben kızarlçken cejecekmiş ! Ne terbiye verebiliyorum ne birşeyi öğrenebiliyorum onların yüzünden vallahi usandım!

Sende annesin ya nsil annenden nefret efiyorsun. Soyle bunh annene senden nefret ediyorum diye buraya yazmasi kolay
Size de ordan konşması kolay tabi. Her Allah'ın günü bu bedduaları ben yiyorum siz değil. Köle gibi çalışıyorum bütün gün evde bir de üstüne keşke ölaeydim de seni doğurmasaydım diyor çok sevgili anacım!!! İçini bana kusuyor kendisi merak etmeyin. Ancak arada çocuğum var fevri davranamam fikir verin bana:/

Az çok tahmin edebiliyorum. Çok bunaldınız sanırım. Anneyim bende. Anne çocuk ilişkisine müdahale edilmesi beni de rahatsız eder. Bu sefer çocuk size karşı onları kullanıyo nasılsa dediğim yapılacak diye. Sizi korkutmak içinde sosyal hizmetlerle tehtit ediyolar. Aile boyu destek almanız şart gibi.

Bagirmanin yanında fiziksel şiddette var mı ? Babanız tehdit ettiği için soruyorum .Konuda uzman değilim ama kadın sığınma evine filan basvurdsniz veya bir krese filan basvurdsniz oğlunuz anaokulu na filan gidiyor mu onu da yanınızda götürebilirsiniz belki

öncelikle güzel bir is bul kardesim, bunun icin dua et, sabirli olmaya calis. Mümkün mertebe para biriktir..ayri eve cikmam biraz sürebilir, cocugun var sonucta. Cok sabirli bir sekilde bu zor günlerin bitmesini beklemelisin. Akil ve ruh sagligini mutlaka korumaya calis..bolca temiz hava al, kavgadan uzak urmaya calis..ayrica annenle konusmaya calis, tatli dilli olmaya özen göster.

Çocuğum örnek bir çocuk hiç bir zaman yormadı beni taa ki ana evine dönene kadar... çığrımdan çıktım burda. Çocuğun bana olan saygısı kalmadı şimdi de böyle Fuzuli yere onukorumaya çalışmaları baba olan sevgisini yitirecek diye korkuyorum. Çünkü bu doğru değil.ben yemek yedşrşrken müdehale eden böyle yarına diye ye tehdşt eden nene dede biz yediririz sen git diye beni dışlıyor. Yani madem yemesi gerekiyor neden beni desteklemek yerine çocuğu bana karşı dolduruyorlar? Annemin bana olan nefretimi benim hayatımı yıkacak ((

Hayır Yok . Olsaydı bu kadar zoruma gitmezdi heralde bu tehditler !

Bu sebebten ötürü mü ölmesini istiyorsunuzz annenizin.
Allahım hayırlı ver
At gözlüğü ile bakmışsınız bu olay yaşadıklarımın zerresi olamaz...

Maalesef bazı aile büyükleri aşırı müdahale ediyor. Bizde de bu kadar olmasa da benzer şeyler yaşandı. Küslük vs derken kimse karışmıyor artık. Çünkü herkesi sözlerimle susturdum ben. Ömür boyu çocuğun yanında olmayacaklarını söyleyerek başlayın yahu, çocuğa yeni huylar kazandırmasınlar.

birde karsi tarafi dinlemek gerekir.
Tabi dinleyin keşke dinleseniz.. çünkü hayatınızda kendini Herseyiyle MÜKEMMEL sanan bir kadın Emin'im görmediniz.arkadaş çevresini dişine göre seçer hiçbir zaman haksız olduğu konu yoktur . Bütün gün kanepeye uzanıp emirler yağdırır. Asla iş yapmaz . Eve hiç bir katkısı yoktur.Ancak konuşur. Konuşur da konuşur. Ah KEske bir dinleseniz ... Belki o zaman kurtuluş yolumu da söylersiniz ...

Ya ben sadece karışamazsınız bu benim çocuğum dediğimde bile anında dövüyor babam beni ! Bırakın baska sözleri ...

Siz nasıl susturdunuz ? Kadın kafayı bana takmış anında motor gibi saydırıyor . Ben cevap versem babam gelio dövüuor cevap vermesem çocuğumu alıp odaya girsem getir o çocuğu buraya diye gıcık olup dövüyorlar beni . Kuklaları gibiyim evde .( bana söylenmedirler gün Yok evde. Tamamen sorun yaşamadığınız günlerse misafir kabul günleri... ben nasıl bir taktik uygulayım varsa tecrübeli biri yardımcı olsun lütfen (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…