Annemden nefret ediyorum!!!

Darp raporu alın. Mümkünse telefonunuzla size edilen hakaretleri kaydedin ve mahkemeye verip tazminat davası açın.
Ya da bununla korkutun.

sende git darp raporu al madem. bağırmaya sosyal hizmetlerse dövmeye polisle karşılık ver.
Ya bir yere giderlerken izin vermiyorum götürmelerine rızam olmadan alıyorlar hep. Yakında da şehir dışına çıkacaklar . Bugün bu hakaretlerden sobra Ben gitmek istemiyorum dedim sen bilirsin ama çocugu götüreceğiz dediler . Sizce ne yapmalıyım? Gezmeye yani de. Ben istemiyorum çocuğumdan ayrılmayı.nasıl bir yol izlemeliyim? Başa çıkamıyorum kendi anne babamla ...

Darp raporu alın. Mümkünse telefonunuzla size edilen hakaretleri kaydedin ve mahkemeye verip tazminat davası açın.
Ya da bununla korkutun.
Ses kayıtları delil olarak sayılmıyor . Sadece delil diye dosyada bulunuyor ama hiçbir yaptırımı Yok. Bir ay önce çok ağır darp edilmiştim fotoğraflarını cektim.

Allah yardımcınız olsun
boşandığınıza göre nafaka filan almıyor musunuz
acilen iş bulmalısınız
çocuğunuzla yatılı çalışabileceğiniz işler baksanız
yaşlı insanlar yatılı bakıcı çalıştırabilir, çocuğunuz da büyük çok da sorun olmayabilir
kaymakamlığa belediyeye iş için, maddi yardım için başvuru yapın
çocuğunuzu yarım gün filan da olsa kreşe verseniz
sizde kendinize göre yapabileceğiniz işler baksanız güzel olur

siz de her şeye karşılık bahane buluyorsunuz ya
darp raporu alsanıza
fotoğrafını çekmeniz neyin kanıtı olacak ki?
eşinizden neden boşandınız, ondan nafaka almıyor musunuz çocuk için
ablanız abiniz varsa onun yanına gidin

Ses kayıtları delil olarak sayılmıyor . Sadece delil diye dosyada bulunuyor ama hiçbir yaptırımı Yok. Bir ay önce çok ağır darp edilmiştim fotoğraflarını cektim.
Bildiğim kadarıyla davaya göre o kayıtlar delil sayılabiliyor.

Anne evinde mi yasıyrsunuz?
Esinizden ayrı mısınz?
Yani 7/24 aileyle kalıyorsanız isiniz zor.
Ama bunun için annem ölsün demek?
Cok abartı değil mi?
Görusmeyın ozaman sık daha kolay.

Yine polisle tehdit edeceksiniz ya da onlarla gideceksiniz.

Sen kaydet olüm tehtidlerini delil diye kayıt etmeseler bile hakimin insiyatifinde
Tamam bu dediğinizi yapıcam teşekkür ederim. Oğlumun bu süreçte zarar görmeyeceğini bilsem en ufak birşeyde bile giderim ama bi kavgada arkadaşımın yanına gidip azıcık nefes alagım dediğimde bile kapıyı kilitlediler . Çocuğu da vermediler. Hep zor kullanıyorlar gücüm yermiyor

Nasıl dövüyorlar ya
Yok artk
Acilen is bulup ayrılın o evden.

Eğer normal yoldan başa çıkamıyorsanız çocuğunuzu alıkoydukları için şikayetçi olabilirsiniz.
Ancak önce şu darp ve tehditler için dava açmak ne kadar işe yarar, onları öğrenin.

istemiyorsanız ve bütün gemileri yakacak gücünüz varsa şikayet edeceksiniz.
darp raporuda alın.
kadın sığınma evine yerleştirirler sizi.
iş bulup kendi düzeninizi kurarsınız.

Hikayede eksik taraflar var bence. Sanki burada şey nedeniyle senin burnunun sürtmesini istiyorlar. Evlenmeni mi istemediler boşanmanı mı onaylamadılar belli ki bir şey var. Hep annem diyorsun ama seni döven de baban. Senden nefret etseler çocuğuna da bakmazlar. Ama belli ki seviyorlar. Tamam onlar da normal değil ama senin de desteğe ihtiyacın var.

İnsan ailesinin ölmesini nasıl ister anlamıyorum. Keşke boşanıp da oraya dönmeseydin.
Eğer ailenle yaşamaya mecbursan pek bir alternatifin yok. Bir işe başla. Çocuk zaten anaokulu yaşına gelmiş. Sakın nefretini ona yansıtma. Ailenle inatlasma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…