- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi Adimbenlesakli
-
Darp raporu alın. Mümkünse telefonunuzla size edilen hakaretleri kaydedin ve mahkemeye verip tazminat davası açın.Siz nasıl susturdunuz ? Kadın kafayı bana takmış anında motor gibi saydırıyor . Ben cevap versem babam gelio dövüuor cevap vermesem çocuğumu alıp odaya girsem getir o çocuğu buraya diye gıcık olup dövüyorlar beni . Kuklaları gibiyim evde .( bana söylenmedirler gün Yok evde. Tamamen sorun yaşamadığınız günlerse misafir kabul günleri... ben nasıl bir taktik uygulayım varsa tecrübeli biri yardımcı olsun lütfen(
Ya bir yere giderlerken izin vermiyorum götürmelerine rızam olmadan alıyorlar hep. Yakında da şehir dışına çıkacaklar . Bugün bu hakaretlerden sobra Ben gitmek istemiyorum dedim sen bilirsin ama çocugu götüreceğiz dediler . Sizce ne yapmalıyım? Gezmeye yani de. Ben istemiyorum çocuğumdan ayrılmayı.nasıl bir yol izlemeliyim? Başa çıkamıyorum kendi anne babamla ...
sende git darp raporu al madem. bağırmaya sosyal hizmetlerse dövmeye polisle karşılık ver.
Ses kayıtları delil olarak sayılmıyor . Sadece delil diye dosyada bulunuyor ama hiçbir yaptırımı Yok. Bir ay önce çok ağır darp edilmiştim fotoğraflarını cektim.Darp raporu alın. Mümkünse telefonunuzla size edilen hakaretleri kaydedin ve mahkemeye verip tazminat davası açın.
Ya da bununla korkutun.
Sen kaydet olüm tehtidlerini delil diye kayıt etmeseler bile hakimin insiyatifindeSes kayıtları delil olarak sayılmıyor . Sadece delil diye dosyada bulunuyor ama hiçbir yaptırımı Yok. Bir ay önce çok ağır darp edilmiştim fotoğraflarını cektim.
Bildiğim kadarıyla davaya göre o kayıtlar delil sayılabiliyor.Ses kayıtları delil olarak sayılmıyor . Sadece delil diye dosyada bulunuyor ama hiçbir yaptırımı Yok. Bir ay önce çok ağır darp edilmiştim fotoğraflarını cektim.
Anne evinde mi yasıyrsunuz?Daha önceki yazılarımı okuyanlar bilir annemden ne kadar çektiğimi... Ama artık tak etti canıma!!! Eskiden olsa ölmek istiyorum yeter benim bu aileden çektiğim derdim ama şimdi bi evladım var ve bana çektirenlerin ölmesini istiyorum bu defaÇok çok çok fazla müdehale ediyorlar çocugumla olan ilişkime! Yemek bile yediremiyorym 5 yasında kendi kendine yemiyor ben yedirirken de şımarıklık yapıp redddefiyor haliyle kızıyorum hemen anında ebeveynlerim bana kızmakta başlıyor çocuk da nasıl olsa menem dedem beni korur diye aklınca iyi yaptığını zannediyor ve onlara sığınıyor bıktım artık herşey böyle herşey en ufak seyde bile sözümü dinlemiyor olay büyüyünce de çocuğu azarladıgum için babam beni telefonuyla çekip sosyalhixmetlere şikayet etmekle tehdit ediyor. Dayanamıyorum artık gerçekten istemiyorum çocuğuma kimsenin akıl vermesini ya
Yine polisle tehdit edeceksiniz ya da onlarla gideceksiniz.Ya bir yere giderlerken izin vermiyorum götürmelerine rızam olmadan alıyorlar hep. Yakında da şehir dışına çıkacaklar . Bugün bu hakaretlerden sobra Ben gitmek istemiyorum dedim sen bilirsin ama çocugu götüreceğiz dediler . Sizce ne yapmalıyım? Gezmeye yani de. Ben istemiyorum çocuğumdan ayrılmayı.nasıl bir yol izlemeliyim? Başa çıkamıyorum kendi anne babamla ...
Sevmemek farklı şey nefsi müdafa farklı sey sanırım bende ikinci sebepten dolayı düşünmüş olabilirim.En sevmediğim insanın bile ölmesini dilemiyorum
Tamam annesiz de her şeye karşılık bahane buluyorsunuz ya
darp raporu alsanıza
fotoğrafını çekmeniz neyin kanıtı olacak ki?
eşinizden neden boşandınız, ondan nafaka almıyor musunuz çocuk için
ablanız abiniz varsa onun yanına gidin
Tamam bu dediğinizi yapıcam teşekkür ederim. Oğlumun bu süreçte zarar görmeyeceğini bilsem en ufak birşeyde bile giderim ama bi kavgada arkadaşımın yanına gidip azıcık nefes alagım dediğimde bile kapıyı kilitlediler . Çocuğu da vermediler. Hep zor kullanıyorlar gücüm yermiyorSen kaydet olüm tehtidlerini delil diye kayıt etmeseler bile hakimin insiyatifinde
Nasıl dövüyorlar yaSiz nasıl susturdunuz ? Kadın kafayı bana takmış anında motor gibi saydırıyor . Ben cevap versem babam gelio dövüuor cevap vermesem çocuğumu alıp odaya girsem getir o çocuğu buraya diye gıcık olup dövüyorlar beni . Kuklaları gibiyim evde .( bana söylenmedirler gün Yok evde. Tamamen sorun yaşamadığınız günlerse misafir kabul günleri... ben nasıl bir taktik uygulayım varsa tecrübeli biri yardımcı olsun lütfen(
Eğer normal yoldan başa çıkamıyorsanız çocuğunuzu alıkoydukları için şikayetçi olabilirsiniz.Tamam bu dediğinizi yapıcam teşekkür ederim. Oğlumun bu süreçte zarar görmeyeceğini bilsem en ufak birşeyde bile giderim ama bi kavgada arkadaşımın yanına gidip azıcık nefes alagım dediğimde bile kapıyı kilitlediler . Çocuğu da vermediler. Hep zor kullanıyorlar gücüm yermiyor
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinEğer normal yoldan başa çıkamıyorsanız çocuğunuzu alıkoydukları için şikayetçi olabilirsiniz.
Ancak önce şu darp ve tehditler için dava açmak ne kadar işe yarar, onları öğrenin.
Ya bir yere giderlerken izin vermiyorum götürmelerine rızam olmadan alıyorlar hep. Yakında da şehir dışına çıkacaklar . Bugün bu hakaretlerden sobra Ben gitmek istemiyorum dedim sen bilirsin ama çocugu götüreceğiz dediler . Sizce ne yapmalıyım? Gezmeye yani de. Ben istemiyorum çocuğumdan ayrılmayı.nasıl bir yol izlemeliyim? Başa çıkamıyorum kendi anne babamla ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?