Annemden nefret ediyorum..

Benim annemde bende hiç memnun değil değişitrme şansı olsa bir saniye bile düşünmeyecek ki dünde kendisi söyledi.O da mükemmel bir kız beklerken anti mükemmel bir kıza kavuştu hiç bir şeyimden mutlu değil sürekli problemli insan benim sorun yaratan bende bu yüzden uzaklaşmak istiyorum ama ona da izin vermiyor

Annen menopoza girmiş olabilir ve umarım bundan başka çok kötü günler yaşamazsın ve o kötü annene bir gün muhtaç kalmazsın henüz bir çocuğun ve eşin yok belkide bu günlerini arayacaksın

Annen menopoza girmiş olabilir ve umarım bundan başka çok kötü günler yaşamazsın ve o kötü annene bir gün muhtaç kalmazsın henüz bir çocuğun ve eşin yok belkide bu günlerini arayacaksın

22 yıldır bu sorunu yaşıyorum diyor yani bizim annelerimiz evlendikten itibaren mi menopoza girmişler

annenin kendi ki$iligiyle ilgili problemi vardir.bir insan normal olsa niye evladina böyle davransin ki.Allah sana kolaylik versin canim.en azindan okumussun yakinda da atanacagim diyosun en azindan o ortamdan uzaklasma firsatin olacak.o zaman belki degerini anlar..

bu dünyada herkes sınanıyor ve herkesin bir derdi var. senin sınavında bu demekki canım allah her çekene sabır versin kolay diil tabi aynı evde en çok sevmen gereken insandan bu şekilde tavırlar görmek. ama napıcan işte anne... atsan atılmaz satsan satılmaz. kendi çıkarların doğrultusunda sırlarını falan verme dediklerine de tmm de geç, bazen kulaklarını tıka.. allah yardımcın olsun

keşke kulaklarımı tıkamak kolay olsa:( odama gdyrm kapımı kapatıyorum,,geliyor kapıyı açıyor..sanki ben oda da gizli bişilrt yapıorum gibi..tek istedgm yalnız bi evde yaşamak huzr istiyorum Allah'ım..inşallah en yakın zmanda atanıp giderim..deresyondayım,,evdeki herkes anormal..ünideyken rahattım,,eve geldm hersey berbat..gtmek istiorum:(

allah sabır versin arkadaşım vardır anneninde kafasında birşey ama üzülme nasıl olsa gidecekmişsin kafanı dinlersin oda anlar kıymetini

ne olursa olsun ne yaparsa yapsın sonucta o senın annen.bende cok cektım annemden emınım hıcbırınız benım kadar cekmedınız.ama bırgun olsun sıkayet etmedım.en basıtı gecen yıl annem benı sokok ortasında evıre cevıre dovdu.ve nısanlıydım o zaman.sucumda yarım saat eve gec kalmamdı.ınsan dunyada sevgılı es dost arkadas bulur ama bı anne bulamaz.demkkı bıldıklerı bu kadar.annelere kızılmaz nefret edılmez.bırgun anneenden uzak dusersen anlarsın.dunyada anneler kadar kutsal bı sey varmı ya.allah annelerımızın acısını gostermesın.

Keşke katılabilsem... Annemden uzakdayım ama değişen hiçbişey yok, artık düşün yakamdan diye çığlık çığlığa ağlamak istiyorum. 37 yıldır anneden, babadan çektim. Artık hayatta kimsey güvenmiyorum. 550 km den yetişiyor, bayramı burnumdan getirdi. Diğer günler tamamda bari bayramda rahat bıraksa idi beni. Şu sıralar tek istediğim kaybolmak...

bu dünyada herkes sınanıyor ve herkesin bir derdi var. senin sınavında bu demekki canım allah her çekene sabır versin kolay diil tabi aynı evde en çok sevmen gereken insandan bu şekilde tavırlar görmek. ama napıcan işte anne... atsan atılmaz satsan satılmaz. kendi çıkarların doğrultusunda sırlarını falan verme dediklerine de tmm de geç, bazen kulaklarını tıka.. allah yardımcın olsun

Katiliyorum canim aynen aklimdan gecenleri yazmissin.

Allah kolaylık versin.
Annenize bu saatten sonra yapılacak pek bişey yok sanırım.
Umarım istediğiniz yere atanır orada çok daha huzurlu bir hayat kurarsınız..

ben size anlatsam aylar yetmez kizlar.esra kardesim sen benden cok sanslisin.ben artik istemedigim halde beni doguran kadinla gorusmuyorum 1 yildir.gorusmeyi de dusunmuyorum.nedenlerim o kadar cokki bu kararimi anne olduktan sonra aldim.dogdugumden beri bana yapmadigi eziyet kalmadi.kucuklugumde hep beni asagiladi, her gun olduresiye dayak yerdim.kisin beni ciplak ayakla disari atardi butun gece eve almazdi, samanlikta yatardim.hic istisnasiz 2 ayda bir kafami yarardi birde ustune tuz basardi kanamasin diye, vs vs.sonra genc kiz oldum.sokaklara cikip o.... diye bas bas bagirrdi.arkadaslarimin yaninda kafami duvarlara vururdu, kizgin masayla elllerimi yakardi.cok agladim cok iyi hairliyorum gozyaslarim bile kurumustu.sonra universiteyi kazandim o.... mu olacaksin diye beni gondermedi.bu arada babam bu olanlara kayitsiz kaliyordu.neyse universiteye evden kacarak gittim.babamla terminalde gorustuk cebime harclik koydu ben tek basina universiteye geldim.bursa basvurdum.okula basladigim hafta bir kafede is buldum,okul arkadaslarimin bulasiklarini yikiyordum.gunde 1 ogun yiyerek okulumu biirdim.bu arada 4 sene boyunca beni arayip sormadilar.1 kere memlekete gittim niye geldin dediler bana bir dahada gitmedim.evlendim dugunume cagirdim misafir gibi geldiler ama.ben herseye sunger cekmeye karar verdim hep aradim para yardimi yapttim.gel gelelim bebegim oldu arayip sormadilar beni.sezeryan oldum tek basina esimle beraber.4 saat sonra ayaga kalktim dr lar sasirdi nasil olur diye nasil olmasin ben ne acilar cektim bu neki diyesim geldi.biraz karisik oldu ama sunu soyleyeyim.annelik en kutsal kurum cocuklarimiz yaslansa bile onlardan sorumluyuz.para pul veremiyorsak en onemli seyi verelim sevgimizi.artik bana soranlara annem yok diyorum.cok aciki benim hicbir zaman annem olmadi.

Allahım neler okudum ben,gözlerime inanamıyorum..çok üzüldüm inanın ..
bir evlat annesinden nasıl bu kadar nefret edebiliyor..
bir anne evladına nasıl buları yapabiliyor..
bunlar sıra dışı şeyler ama gerçek olduğunada inanıyorum,
ne kadar inanmak istemesemde gerçekler biliyorum..
Ben, annenin davranışları gerçekse tedavi görmesi gerektiğine inanıyorum,
yok evlatları bu şekilde düşünüyorsa, onların tedavi görmeleri gerekir diyorum..
Her şey gönlünüzce olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimden :((

Evet gerçekten çok acı,
Ve o annelerin evlatları dişleriyle tırnaklarıyla okuyup bir yere geliyorlar,
Övünülmesi gereken evlatlar depresyon hastası haline getiriliyor,
Ne kadar sevgisiz bir toplum olduk böyle,
Annelerin yüreğindeki merhamet bittiyse, bu dünyanın sonu yakındır.

annesiyle sorunu olan herkesin Allah yardımcısı olsun çok zor bir durumdur eminim.bence annelerinde bazen tedavi görmeye ihtiyacı oluyor.ama onlar sürekli erteledikleri içinmi acaba bu durumlara geliniyor?hayat onları yoruyor onlarda çocuklarını yoruyor sanırımCADIARZU

Back
X