ben size anlatsam aylar yetmez kizlar.esra kardesim sen benden cok sanslisin.ben artik istemedigim halde beni doguran kadinla gorusmuyorum 1 yildir.gorusmeyi de dusunmuyorum.nedenlerim o kadar cokki bu kararimi anne olduktan sonra aldim.dogdugumden beri bana yapmadigi eziyet kalmadi.kucuklugumde hep beni asagiladi, her gun olduresiye dayak yerdim.kisin beni ciplak ayakla disari atardi butun gece eve almazdi, samanlikta yatardim.hic istisnasiz 2 ayda bir kafami yarardi birde ustune tuz basardi kanamasin diye, vs vs.sonra genc kiz oldum.sokaklara cikip o.... diye bas bas bagirrdi.arkadaslarimin yaninda kafami duvarlara vururdu, kizgin masayla elllerimi yakardi.cok agladim cok iyi hairliyorum gozyaslarim bile kurumustu.sonra universiteyi kazandim o.... mu olacaksin diye beni gondermedi.bu arada babam bu olanlara kayitsiz kaliyordu.neyse universiteye evden kacarak gittim.babamla terminalde gorustuk cebime harclik koydu ben tek basina universiteye geldim.bursa basvurdum.okula basladigim hafta bir kafede is buldum,okul arkadaslarimin bulasiklarini yikiyordum.gunde 1 ogun yiyerek okulumu biirdim.bu arada 4 sene boyunca beni arayip sormadilar.1 kere memlekete gittim niye geldin dediler bana bir dahada gitmedim.evlendim dugunume cagirdim misafir gibi geldiler ama.ben herseye sunger cekmeye karar verdim hep aradim para yardimi yapttim.gel gelelim bebegim oldu arayip sormadilar beni.sezeryan oldum tek basina esimle beraber.4 saat sonra ayaga kalktim dr lar sasirdi nasil olur diye nasil olmasin ben ne acilar cektim bu neki diyesim geldi.biraz karisik oldu ama sunu soyleyeyim.annelik en kutsal kurum cocuklarimiz yaslansa bile onlardan sorumluyuz.para pul veremiyorsak en onemli seyi verelim sevgimizi.artik bana soranlara annem yok diyorum.cok aciki benim hicbir zaman annem olmadi.
Okurken, ben de senin hiç annen olmamış ki diye düşündüm. Kendiniz de de söylemişsiniz zaten.Şok oldum resmen. Ne kadar güçlü bir insanmışsınız, kendi başınıza ayakta durmuşsunuz. İnşallah eşiniz iyi bir insandır da bundan sonra mutlu olursunuz. Okurken acaba gerçek annesi değil mi diye de düşündüm. Vicdansız üvey anne hikayesi gibi. İnşallah kızmazsınız ama var mı böyle bir ihtimal? Babanıza sordunuz mu hiç annem niye böyle davranıyor diye? Ya da aramayın sormayın, para da yollamayın çocuğunuzun rızkından kesip, eşinize çocuğunuza bakın.