- Konu Sahibi kardelen200808
-
annemden nefret etmeye başladım hem suçlu hemde analıgını ve büyüklügünü kullanıp ortada kendini haklı görüyor çıldırıcam sinirden babamı aldatan kendi beni evden kovan kendi,ameliyat oldum ne geldi ne aradı ne sordu, hakkını haram eden kendi şimdide buraya gelmiş memleketten kardeşimde kalıyor ben mi büyügüm omu diyomuş o gelsin elimi öpsün diyomuş akşam gelin kardeşim babam hepsi bizdeydi ama o gelinin annesine gitmiş bune kin bune öfke
Sok icinde okudum. Ne anneler var, bazen duyuyorum böyle seyleri ama inanamiyorum. Cok zor olsa gerek, allah sana güc versin. Takma, üzülme demek cok sacma olur. Insan anneyi silemez ki, bir anneye güvenemiyorsa kime güvenecek?! Bilmiyorum ki sana seni rahatlatmak icin ne desem.
Insallah esin senin degerini biliyordur ve seni üzmüyordur, öyleyse keni yuvanda cocuklarinla mutlu olmaya calis.
Cok sasirdim. Allah günah yazmasin ama böyle insanlar bide namaz kiliyo ve müslümaniz diye geciniyo tövbe allahim yaa.
Üzme kendini canim, allah sana annenden görmedigin sevigiyi, saygiyi, ilgiyi, kocandan tarafi versin.
analık doğurmakla olmuyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?