annemden nefret etmeye başladım

kardelen200808

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
142
1
0
44
İstanbul
annemden nefret etmeye başladım hem suçlu hemde analıgını ve büyüklügünü kullanıp ortada kendini haklı görüyor çıldırıcam sinirden babamı aldatan kendi beni evden kovan kendi,ameliyat oldum ne geldi ne aradı ne sordu, hakkını haram eden kendi şimdide buraya gelmiş memleketten kardeşimde kalıyor ben mi büyügüm omu diyomuş o gelsin elimi öpsün diyomuş akşam gelin kardeşim babam hepsi bizdeydi ama o gelinin annesine gitmiş bune kin bune öfke

Arkadaşım nedeni sordum ama nedeni ne olursa olsun birinden hatta bu biri senin annen ki ondan nefret etmen doğru bir davranış değil.

Tamam hataları vardır mutlaka bu kadar yaralandığına göre.

Özelse paylaşma istersen ,ama merak ettim nasıl başladı bu sorunlar

Benim de anneme hislerim senin gibi yazık...
Aldatma demişsin ne kötü, bizim öyle bir sorunumuz yok...
Ama annem bakmadı bana hiç...

yav nasıl babanı aldattı mı yani?
şayet böyleyse annenden nefret etmene şaşırmadım.bilmiyorumkismile

dogurmus olması yaptıgı herseyi haklı cıkarmaz yaptıgı seylerden sonra tabiki nefret etmeye baslarsın cok normal belliki halada aynı degismemis gorunce moralin bozulucaksa bence gorusmemeye devam et hangi anne kızı ameliyat olunca yanına gelmeski

Arkadaşın diğer konularını okumuştum çok sıkıntılı bir dönem yaşamıştı annesiyle ilgili sorunları vardı umarım sonu iyi bitmiştir.

belki bana saftirik diyebilirsiniz ama kendimi sizin yerinize koydum. olayları çok da ayrıntılı bilmiyorum. ben annemden asla nefret edemem. bana kötü şeyler de yaptı, kırdı da... babamı aldatsaydı eğer tamam üzülürdüm çok ama bu ondan nefret etmeme neden olmazdı. sonuçta o onların arasındaki bir şey. kimse eşini aldatmak istemez, biraz da hayat şartları onu oraya iter. babanız nefret edebilir ama ben annemden nefret edemezdim. gerçi dediğim gibi olayları bilmiyorum. çocukluktan gelen bir ilgisizliği, sevgisizliği varsa, aranızda zaten o bağ oluşmamıştır. ameliyatınızın ciddiyetini bilmiyorum ama ciddi bir operasyonsa gelmemesi çok kırıcı olmuş. sanırım siz de en çok buna kırıldınız değil mi? diğer konunuzu okudum, o kadar olaya rağmen yine de annenize kötü bir şey olmasını istemiyordunuz diye hatırlıyorum.

babami aldatsaydi bende nefret ederdim sanirim tam tersi oldu ama bende babamdan nefret ettim seni cok ii anliyorum canim

annemden nefret etmeye başladım hem suçlu hemde analıgını ve büyüklügünü kullanıp ortada kendini haklı görüyor çıldırıcam sinirden babamı aldatan kendi beni evden kovan kendi,ameliyat oldum ne geldi ne aradı ne sordu, hakkını haram eden kendi şimdide buraya gelmiş memleketten kardeşimde kalıyor ben mi büyügüm omu diyomuş o gelsin elimi öpsün diyomuş akşam gelin kardeşim babam hepsi bizdeydi ama o gelinin annesine gitmiş bune kin bune öfke

madem bu derece kinlisin neden insalık bekliyorsun neden gelmesini bekliyorsun o sildiyse sende sil. ne demek elimi opsun dalga mı geçiyor derdim ben! doğurulan değil doğuran düşünecek;9 ay taşıdım emzirdim diyorsa kendi düşüncek evladını yok düşünmüyorsa evlattanda beklimicek

Son düzenleme:
eğer sevmiyorsam anama bile seni seviyorum demeyi sevmem kim nasıl davranırsa öyle karşılık bulur arkadaşım

annem memleketten geldi evime davet ettim gelmedi ben elini öpüp çagırmalıymışım çocugun tekini komşuya bıraktım tekini okula gönderdim birinide kucagıma aldım gittim kardeşimgile anneme hoşgeldine gittim gayet soguk bir ortam 2saat oturdum banada beklerim bizede gelin deyip elini öptüm eve geldim.aradan 1hafta geçti babam zorla getirmiş bize geldi ben aramızda hiçbirşey geçmemiş gibi ddavrandım ama o konuşmadı benimle gelinle gelmişti o ikisi bibirlerinyle konuşuyorlardı bende mutfaga gittim akşam yemegi hazırlamaya çok rahatsızdım hastalıgımdan dolayı yemegi çok zor yapıyordum babam mutfaga geldi bana yardım etti ne annem ne gelin ikiside mutfaga gelmediler annem akşam namazını kılmak için seccade bile istemedi çantasından eşarpını çıkarmış üzerinde namaz kılıyordu allahın huzuruna çıkıyosun secceda istemiyosun.o namaaz kılana kadar sofrayı kurdum agır agır sofrada yemek dahi yiyemedim kaşıgı tutamıyor bardak elimden kayıyordu boynumdaki rahatsızlıktan dolayı kollarıma vuruyo birşey yapmakta zorlanıyorum neyse babam sen neden az yedin deyince kollarım çok agrıyo dedim sofrada agır agır atıştırdım annemden gelin yedi kenara geçtiler sofrayı tekbaşıma kaldırdım bulaşıkları agrımdan aglaya aglaya makinaya dizdim çay demledim çaydanlıgı dahi kaldırıpta bardaklara çayı koyamadım içeri girdim çaydanlıgı kaldırıp çayları dolduramıyorum dedim kimseden ses çıkmadı sonra babam anneme kızdı kalkta koy dedi ortayaa getirdi doldurdu benimkini doldurdu al bile demedi sonra ortada kaldı tepsi çaydanlık kaldıran yok kalktım demligi ayrı altını ayrı tepsiyi ayrı ayrı topladım mutfaga götürdüm tek tek onlarda kenarda oturrdular karışmadılar gece eve giderkende çıktı gitti aşagıda eşime bile veda etmemiş bu ne kahır bune öfke babam kızım sen üstüne düşeni yaptın ah bu anan ah deyip gitti

--------------------------------------------------------------------------------

Sok icinde okudum. Ne anneler var, bazen duyuyorum böyle seyleri ama inanamiyorum. Cok zor olsa gerek, allah sana güc versin. Takma, üzülme demek cok sacma olur. Insan anneyi silemez ki, bir anneye güvenemiyorsa kime güvenecek?! Bilmiyorum ki sana seni rahatlatmak icin ne desem.
Insallah esin senin degerini biliyordur ve seni üzmüyordur, öyleyse keni yuvanda cocuklarinla mutlu olmaya calis.
Cok sasirdim. Allah günah yazmasin ama böyle insanlar bide namaz kiliyo ve müslümaniz diye geciniyo tövbe allahim yaa.
Üzme kendini canim, allah sana annenden görmedigin sevigiyi, saygiyi, ilgiyi, kocandan tarafi versin.

Sok icinde okudum. Ne anneler var, bazen duyuyorum böyle seyleri ama inanamiyorum. Cok zor olsa gerek, allah sana güc versin. Takma, üzülme demek cok sacma olur. Insan anneyi silemez ki, bir anneye güvenemiyorsa kime güvenecek?! Bilmiyorum ki sana seni rahatlatmak icin ne desem.
Insallah esin senin degerini biliyordur ve seni üzmüyordur, öyleyse keni yuvanda cocuklarinla mutlu olmaya calis.
Cok sasirdim. Allah günah yazmasin ama böyle insanlar bide namaz kiliyo ve müslümaniz diye geciniyo tövbe allahim yaa.
Üzme kendini canim, allah sana annenden görmedigin sevigiyi, saygiyi, ilgiyi, kocandan tarafi versin.

amin allah razı olsun duaların için canım.

Annenden yana sana söylebilecek birşey bulamıyorum arkadaşım Allah eşin ve çocuklarınla sana huzurlu, içinde gülücüklerin eksik olmadığı bir yuva versin.

Back
X