annemden soguyorum..

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
bir insan annesinden nefret edebilirmi? yasadigim evde mutlu dglm.. sanki bu evde yasadikca dunyadan kopuyorum.. gercekten arkadaslar hic bsy canim istemiyor.. her gun hakaret .. benden 10 yas kucuk erkek kardesim yuzunden ne dayaklar yiyorum ne hakaretler yiyorum.
22 yasindayim kendime ayri bir ev tutup ve is bulup cikmak istiyorum herkesten uzak..
kontagimi kesmek istiyorum ailemlen.. pisman olurmuyum bilmiyorum mutlu dglm cok mutsuzum bu evde.. bende insanim hayvan dglm..

yaptigim dogru olurmu sizce ..

Bir eğitimin bir mesleğin var mı kendini geçindirebilecek kadar bi kazancın olabilecek mi :26:

Eğer varsa böyle bi imkanın bekleme ayrı eve çık.

bir insan annesinden nefret edebilirmi? yasadigim evde mutlu dglm.. sanki bu evde yasadikca dunyadan kopuyorum.. gercekten arkadaslar hic bsy canim istemiyor.. her gun hakaret .. benden 10 yas kucuk erkek kardesim yuzunden ne dayaklar yiyorum ne hakaretler yiyorum.
22 yasindayim kendime ayri bir ev tutup ve is bulup cikmak istiyorum herkesten uzak..
kontagimi kesmek istiyorum ailemlen.. pisman olurmuyum bilmiyorum mutlu dglm cok mutsuzum bu evde.. bende insanim hayvan dglm..

nasıl bir olayki küçük kardeş yüzünden dövülmek ya!!!!!imkanın varsa bencede durma ama hayat zorluk ve tehlikelerle dolu.hangi şehirdesin?

basimin cagresini bulurum elbet.. yurt disinda yasiyorum.. bu aile sorunlarindan biktim sadece.. depresiyonmu bilmiyorum hep uyuyorum cok mutsuzum. uyudugum icinde bisuru hakaret yiyorum.. napim canim bsy istemiyor bu evde..

sadece endisem var acaba pisman olurmuyum diye..sizce dogru bir kararmi? adim attimdada geri donemem

basimin cagresini bulurum elbet.. yurt disinda yasiyorum.. bu aile sorunlarindan biktim sadece.. depresiyonmu bilmiyorum hep uyuyorum cok mutsuzum. uyudugum icinde bisuru hakaret yiyorum.. napim canim bsy istemiyor bu evde..

sadece endisem var acaba pisman olurmuyum diye..sizce dogru bir kararmi? adim attimdada geri donemem

valla doğru karar olup olmadığı nereye gideceğine ne yapacağına bağlı...neden böyle sorunlar yaşıyosunuz.çözülemez mi

nerede yaşıyorsun? işin ve mesleğin ne? belki bunları söylersen az-çok fikir verebiliriz. bir de kardeşin yüzünden nasıl dayak yiyorsun anlamadım orasını :44:

Neden annen sana bu kadar kötü davranıyormuş, sordun mu ona?
Neden hakaret ediyor, dövüyor?
Konuşunca çözüme ulaşamıyor musunuz hiç?
Ona rahatsızlığını dile getirdin mi?

Nasıl bir anne bunu yapabilir? Öfke problemi mi var acaba, psikolojik bir hastalığı falan?

lise meslek okulunu bitirdim. buro isi ve secreter uzerine okudum..

bir kardesim sorun dgl.. anlasamiyorum annemlen.. kucuk seylerde buyuk hatalar ariyor.. oturupta dusunemiyor sanki..benimde duygularim var bende bir insanim .. okadar agir sozler soyliyebiliyorki.. odamdan cikasim yok hic bsy yapasim yok bu evde.. kendimden bile sogudum..
okadar sorunum varki.. uvey babam.. öz babam.. annem.. cikamiyorum icinden ..

cekip gidesim var sadece.. huzur istiyorum..
sadece korkuyorum gitsem nolur diye..

lise meslek okulunu bitirdim. Buro isi ve secreter uzerine okudum..

Bir kardesim sorun dgl.. Anlasamiyorum annemlen.. Kucuk seylerde buyuk hatalar ariyor.. Oturupta dusunemiyor sanki..benimde duygularim var bende bir insanim .. Okadar agir sozler soyliyebiliyorki.. Odamdan cikasim yok hic bsy yapasim yok bu evde.. Kendimden bile sogudum..
Okadar sorunum varki.. Uvey babam.. ã¶z babam.. Annem.. Cikamiyorum icinden ..

Cekip gidesim var sadece.. Huzur istiyorum..
Sadece korkuyorum gitsem nolur diye..

çalışıyor musun?

Nasıl bir anne bunu yapabilir? Öfke problemi mi var acaba, psikolojik bir hastalığı falan?

keske konusabilsem.. cok tavirli.. psikolojik sorunlari var sanirim kocasiylan.. uvey babamlan yani.. adam.eve bile gelmiyor aksamdan aksama..

herseydende benim.uzerime patliyor.
eziliyorum bu durumda..cok uzuluyorum..
sabretim senelerce..

çok üzücü ya.Tez zamanda bi çözüm bulunur inşallah. baban sizinlemi belliki annende mutsuz,siniri bu yüzden belkide

nasıl bir olayki küçük kardeş yüzünden dövülmek ya!!!!!imkanın varsa bencede durma ama hayat zorluk ve tehlikelerle dolu.hangi şehirdesin?

Bir eğitimin bir mesleğin var mı kendini geçindirebilecek kadar bi kazancın olabilecek mi :26:

nerede yaşıyorsun? işin ve mesleğin ne? belki bunları söylersen az-çok fikir verebiliriz. bir de kardeşin yüzünden nasıl dayak yiyorsun anlamadım orasını :44:

çalışıyor musun?

hayir calismiyorum.. aylik devleten para aliyorum is bulasiya kadar.. egitim kursa yazilmayi dusunuyordum.. bir kac sene depresiyon yuzunden uykudanda doyamadim bsy yapasim yok.. yavas yavas toparlaniyorum.. evdede kimseye bir zararim yok ki..

hayir calismiyorum.. Aylik devleten para aliyorum is bulasiya kadar.. Egitim kursa yazilmayi dusunuyordum.. Bir kac sene depresiyon yuzunden uykudanda doyamadim bsy yapasim yok.. Yavas yavas toparlaniyorum.. Evdede kimseye bir zararim yok ki..

canım annen üvey babanla sorunları nedeniyle tutarsız davranıyordur sana muhtemelen,bence kendine sağlam bir iş bulup ,evini ayır,sonuçta çocuk değilsin .ayaklarının üstüne basma zamanın gelmiş bence ,sevgiler.

canım annen üvey babanla sorunları nedeniyle tutarsız davranıyordur sana muhtemelen,bence kendine sağlam bir iş bulup ,evini ayır,sonuçta çocuk değilsin .ayaklarının üstüne basma zamanın gelmiş bence ,sevgiler.

bende oyle dusunuyorum.. yasim 22 oldu ve cok yiprandim.. eskiden civil civildim.. eski halim kalmadi.. etrafimdaki arkadaslarim mutlu.. sanki mutlulugu haketmiyormusum gibi geliyor artik.. :(

üvey babam demişsin sanıyorum ki kardeşin üvey babandan
ve annen "benim kızım" gibi bi ayrım yapıp huzuru bozmak istemiyor
sanırım sen hariç evde ortam iyi bi senle kötüler
ilk okuduğumda böyle dar bir aile ayrı eve de bırakmaz rahat edemezsin diyecektim ama
okuduğun bölümde iyiymiş iş bulabilirsen ayrı ev fikri neden olmasın..kafan rahat olur hem
hem de ailen de olsa özleme fırsatı bulursunuz

üvey babam demişsin sanıyorum ki kardeşin üvey babandan
ve annen "benim kızım" gibi bi ayrım yapıp huzuru bozmak istemiyor
sanırım sen hariç evde ortam iyi bi senle kötüler
ilk okuduğumda böyle dar bir aile ayrı eve de bırakmaz rahat edemezsin diyecektim ama
okuduğun bölümde iyiymiş iş bulabilirsen ayrı ev fikri neden olmasın..kafan rahat olur hem
hem de ailen de olsa özleme fırsatı bulursunuz

evet kardesim uvey babamdan..oz babamida taniyali 2 sene oldu.. annemde onunla gorusmemi istemiyor.. sutumu helal etmem diye konusmalari var.. uvey babamla sorun yasadim ondan buyuk bir siddet yedim dovdu (kucuk bir olaydan beni dovmeye hazirmis meger).. aklima tek oz babam girdi o var arkamda diye kendimi guvende hisettim.. yani oz babami nasil sirtimi donebilirim? basima dusman kalkabiliyorlar. o gunleri ben asla unutamadim bana yapilan en buyuk kotuluktu. 1 hafta yatagimdan cikmadim ne yemek yedim.ne su ictim.. ya cekersin ya defol olup gidersin diye sozler soylendi evin icinde..

ben hala kimseyi uzmemek derdindeyim.. ne annemi ne oz babamda durmak istemiyorum.. kendi yolumu cizmek istiyorum artik.. tukendim..

aticagimda buyuk bir adim. yanlizlik ve korku var icimde..

yapabileceginiz en iyi sey bir an once is bulmak. yasiniz kendinizi kurtarmaya musaitmis ne guzel. ailenizle de baglarinizi koparmayin sadece yavas yavas aile ekseninden cikmaya ve bir an once kendi hayatinizi kurmaya calisin. bu sure icinde biraz sabirli olmalisiniz zaten mesajlarinizdan anladigim kadariyla sabretmisiniz de. insanlari degistirmek mumkun degil, sadece sizi huzursuz eden, depresyona surukleyen bir ortamdan kendini cekip cikarabilirsiniz. kendinize guvenin ve icinizden umudu asla cikarmayin. is bulun, calisin, degisik insanlar taniyin yeni ortamlara girin, fobiler edinin. benim tavsiyem budur. (benzer seyleri yasadigim icin bunlari yazdim.)

annenle konusmayı denedinmi hic veya annen ve babanin sıkıntıları olabilirmi? belki psikolojiyi etkileyecek derece kötü bir sey yasadilar?

Back
X