- 18 Eylül 2020
- 6
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi Cilginkedi
Ben 20 yaşında bir kızım 4 kardeşiz. Annemle alakalı evde bir sorun var. 17 yaşındaki kız kardesimle annemin hırsızlık yaptığını düşünüyoruz. Bu konuda ne yapacağımızı bilemiyoruz. Çok çaresiziz. Başımızdan geçen birkaç olayı anlatmak istiyorum. Benim için bir ayakkabı alışverişine çıkmıştık bir mağazada küçük kardeşim için ayakkabıyı çantasına koyduğunu düşünüyorum. Bunu küçükken de yapardi ama biz küçük olduğumuz icin tam hatırlayamadığımı düşünüyorum. O ayakkabıcıdan çıkınca yolun karşısından askıdan ekmek alıp(büyük sehire geldiğimizden beri buna alıştı) ayakkabıyı içine koymaya çalıştı ki bunu benim fark etmediğini sanıyor ben sinirden önden yürüyordum bu olaylar beni o kadar kırıyor ki anlatırken bile utanıyorum. Sanki biz fark etmiyoruz gibi bir gün şampuan sabun genel ürün satan bir dükkanda ürünleri kasadan geçirirken kasanın alt kısmından büyük sıvı sabununu geçirdi. Ki biz bunu tam çıkarken fark ettik ve biraz da inanamadik sonuçta mağaza çalışanları fark ederdi diye düşünüyoruz. Bu tarz garip olaylar var ve belki de ona konduramiyoruz bunu onun önünde açamıyoruz. Kardeşimle içimize atıp ağlamaktan o kadar yorulduk ki babama da bir sey diyemiyoruz alnının teriyle çalışıyor ama evde bereket yok bizce bu duruma çok üzülüyoruz. Sanki anneme bunları desek evden kaçar intihar eder ya da babamla boşanırlar diye de korkuyoruz. Daha 2 tane küçük kardeşimiz var. biz ne yapmalıyız sizce boğazımızdan haram lokma geçmesini de hiç istemezken bize bir öğüt verin