• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneme ayip mi ettim

Cok haklisiniz evet ama ben kullanmasindan dertli degilim ki kullansin tabi annem o benim hic onemli degil. Fakat emanet sonucta onemseyerek kullanmamasina kiriliyorum.
eşyalarınızı annenize emanet etmeyin o halde...
şu dünyada ölüm diye bir gerçek varken, insanları böyle kırmamalıyız.. hele ki annemizi...
şahsi düşüncem bu...

Eşyaların izinsiz alınması yanlış ama iki senedir neden almadınız ki eşyalarınızı? Bir şekilde getirilirdi yaşadığınız yere. Sürekli kullanılan şeylerse iki yıldır yenisini almışsınızdır, bilemedim.
Valla almadim canim zaten disari cikmiyorum pek bir tane cizme bir tane spor ayakkabiyla gecirdim 2 seneyi

Tabi ki feda olsun ya kiymetli degildir aslinda ama evladinda olsa karsindaki saygili olmak lazim esinde olsa istedigi kadar kullansin onda problem yok ki ama emanete dikkat etmek lazim yani annem bana birseyini emanet etse gozum gibi bakarim anlatabildim mi
ya siz onun evladısınız eşya parçası sonuçta ne biliyim anneniz için böyle düşünmeniz dile getirmeniz tuhaf annenizi diğer insanlar gibi göremezsiniz elbete bir farkı olacak diğerlerinden o an beğenmiştir ihtyacı vardır nebiliyim insanın annesi kadar daha yakını varmı yahu

ya siz onun evladısınız eşya parçası sonuçta ne biliyim anneniz için böyle düşünmeniz dile getirmeniz tuhaf annenizi diğer insanlar gibi göremezsiniz elbete bir farkı olacak diğerlerinden o an beğenmiştir ihtyacı vardır nebiliyim insanın annesi kadar daha yakını varmı yahu
Cevabiniz icin tesekkurler. Haklisiniz fakat insan kendine hakim olamayabiliyor. Vicdan yapmasam sormazdim zaten:KK43:

bende olsam sinirlerimdim. benim için mesele eşya olmazdı bana sormadan kullanması veya vermesi olurdu. çok sinir bozucu ve saygısızca bence.. keske yüzüne kapatmasaydın ama ozamanda daha çok uzayacaktı sanırım

Valla almadim canim zaten disari cikmiyorum pek bir tane cizme bir tane spor ayakkabiyla gecirdim 2 seneyi

Düzleştirici filan yazıyor konunun başında o yüzden sordum.

Bence annenizi arayıp gönlünü alın, güzelce de anlatın "anne ben onları sana emanet ettim, durumu biliyorsun. Sen böyle yapınca bana kıymet vermiyormuşsun gibi hissediyorum" diyin.

Zaten dönüyormuşsunuz, alırsınız bıraktıklarınızı. Yoksa izin konusunda haklısınız. Benim de annemin evinde bıraktığım şeyler var. Tokadır, parfüm, şampuandır, pijama, eşofman, çamaşır, terlik gibi. Kalmaya gittiğimde taşımak istemediğim şeyler açıkçası. Bir kere bile yerinden oynamış olmuyor gittiğimde. Oynasa da kızmam ama yine de hoş değil sizin açınızdan düşününce.

Ama annenizin gönlünü alın, anne kıymetli.

bende olsam sinirlerimdim. benim için mesele eşya olmazdı bana sormadan kullanması veya vermesi olurdu. çok sinir bozucu ve saygısızca bence.. keske yüzüne kapatmasaydın ama ozamanda daha çok uzayacaktı sanırım
Ya yüzüne kapatmasaydim dediginiz gibi uzayacakti beni konusturmuyordu zaten bende tamam tamam dedim kapattim. Sorup sormamasini takmiyorum giymesi icin nolcak ama esyami vermesi sormadan o olmadi ama kalbini hic kirmadim verdi diye.bugunde boyle oldu iste birikim sanirim emanete sahip cikmadigi icin.

Düzleştirici filan yazıyor konunun başında o yüzden sordum.

Bence annenizi arayıp gönlünü alın, güzelce de anlatın "anne ben onları sana emanet ettim, durumu biliyorsun. Sen böyle yapınca bana kıymet vermiyormuşsun gibi hissediyorum" diyin.

Zaten dönüyormuşsunuz, alırsınız bıraktıklarınızı. Yoksa izin konusunda haklısınız. Benim de annemin evinde bıraktığım şeyler var. Tokadır, parfüm, şampuandır, pijama, eşofman, çamaşır, terlik gibi. Kalmaya gittiğimde taşımak istemediğim şeyler açıkçası. Bir kere bile yerinden oynamış olmuyor gittiğimde. Oynasa da kızmam ama yine de hoş değil sizin açınızdan düşününce.

Ama annenizin gönlünü alın, anne kıymetli.
Haklisiniz,tesekkurler cevabiniz icin..

Ya yüzüne kapatmasaydim dediginiz gibi uzayacakti beni konusturmuyordu zaten bende tamam tamam dedim kapattim. Sorup sormamasini takmiyorum giymesi icin nolcak ama esyami vermesi sormadan o olmadi ama kalbini hic kirmadim verdi diye.bugunde boyle oldu iste birikim sanirim emanete sahip cikmadigi icin.

olmuş artık olan düzelir konusunca merak etme

Ben böyle hatalı davransaydim ama kızım da bana bu tavrı yapıp yüzüme telefonu kapatsaydi. ..kimsenin telafi edemeyecegi kadar üzülürDüm. ..bir ayakkabı Swarovski Taşlı mi altın mi ederi ne de bedeli annenize bunu yapmak? Vijdaniniz varsa Yapın tabi...siz iki yıldır kadının evini depo olarak kullanmanın bedelini aylık olarak ödüyor musunuz? İnsan herkeste kusur arar da kendine kör bakar!Çok ayıp ya ...yedir içir giydir karşılığa bak!

Ben böyle hatalı davransaydim ama kızım da bana bu tavrı yapıp yüzüme telefonu kapatsaydi. ..kimsenin telafi edemeyecegi kadar üzülürDüm. ..bir ayakkabı Swarovski Taşlı mi altın mi ederi ne de bedeli annenize bunu yapmak? Vijdaniniz varsa Yapın tabi...siz iki yıldır kadının evini depo olarak kullanmanın bedelini aylık olarak ödüyor musunuz? İnsan herkeste kusur arar da kendine kör bakar!Çok ayıp ya ...yedir içir giydir karşılığa bak!
Vicdanim oldugu icin burda konu actim. Annemden degerli degil hic birsey.
Bence sacmaliyosunuz anneme her ay bedel mi vericem zaten oturdugu evi ikimiz calisip aldik. Oyle havadan sallamak kolay anlamadan yorum yapmayin.

Düzleştirici konusunda bence haksızsız ama ayakkabı konusunda ben de bozulurdum ama annemin tepki vereceğini ve bu tepkinin beni üzeceğini bildiğim için susardım.. boşver anne kız küs kalamaz zaten, özür dilerim kusura bakma aşırı tepki verdim de barışırsınız.. napıcaksın anneyle küs kalmak çok huzurunu bozuyor insanın, alttan almak lazım o yüzden.. ama eşyalarını artık ona emanet etme, tabii bunu ona çaktırma..

Back
X