- Emoji Skoru
- 7.448
- Puanlar
- 683
Borcu tatil icin almadım tabiki. Arabami alırken dayım eksigimi tamamladi. Ama vaktini kendimi çok sıkmayacagim bir tarihe ayarladım ki tatillere de gidebileyim. Harcamalarimi da çok kısmak zorunda kalmayın .Baktım şimdi ayni yaşlarda görünüyoruz. Annelerimiz de yakin yaşlarda diye düşündüm. Benim annem bu işi beceremezdi ve kesinlikle yardımcı olurdum. Birkaç şeyi yanlış yapsa uğraş dur yani ne gerek var? Zor geldiyse baştan yorum yazmayın o zaman ki baskasi ilgilensin. Borç alıp tatile giden insandan nefret o yüzden ona yorum yapmayayım. Bankalar bu isler için var.
Tatillere gittiğimde de millete haber vermem. Zaten sosyal medyada paylaşım yapan biri de değilim. Yakın çevrem sadece haberdar olur.
Benim annem üniversite mezunu her işini kendi yapabilen becerikli bir kadın. Babamdan sonra yapamıyorum demeleri onun yaşlanıyor olduğunu hissettiriyor ve üzülüyorum. Burada da yapamam diyen olmuş da ilan vermek zeka düzeyi en düşük insanlara göre ayarlanmis zaten. Normal bir zeka duzeyindeki her insan yapar. Yapabilirsiniz yani sevgili kk hanımları