- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
kinli degilim sadece kirginim kin huyunu aylar once biraktimAnnemle benim de yıldızımız malesef pek barışmadı, zaten bambaşka insanlarız. Yine de annemdir dedim çoğu huyunu olduğu gibi kabullendim geçmişe de sünger çektim. Size de öneririm çünkü bunları düşün düşün bir yere varamazsınız kabul etmek zorundayız yıllardır böyle değişmemiş ne yapalım. Tartışmamaya çalışıyorum
Annenizdir ne de olsa, cahillik eskiden yaptıkları belki genç anne olduysa çocukluk..
bence bu kini atın içinizden siz de hafiflersiniz
olabilir annemin psikolojisinde sorunlar varİnsan üvey evladına böyle davranmaz ki davranmamalı da.. pskolojileri bozuk herhalde.. yani... yüzde yüzz ..
konusunca senin iyiligin icin diyor ozguvenli ol domusuksun nemrutsun diyor evde biraz bagiriyim agliyim hemen babani cagiririm diyor babamda beni dovuyor sinirleninceHiç konuştunuz mu duygularınızı neden bu şekilde davrandığını yani elalem seni küçük düşürürken neden gülüyor ki gerçekten aşırı sinir bozucu.Ailesini seçemeyior insan mesafeli olun moraliniz bozulmaz en azından
ben cok cabaladim annemi sevmek icin olmadi olmuyor her seferinde bir hareketiyle kendinden sogutuyor beni afedersiniz ama dengesiz bir gun cok iyi benimle arkadas gibi bir kac gun soguk nevale yuzume bakmiyor ozellikle bir yeri agrisin cok azarliyor beni sarilmama opmeme asla izin vermiyor olmuyor sevemiyorum onuAnnemdir böyle kabul etmem lazım demedim ben, 20 yıldır ne yüzünü görüyorum ne sesini duyuyorum. Sevildiğimi hiç hissettirmedi bana da. Dövülmedim ama istenmediğimi hep hissettim. Boşverin sizde onlar olmadan daha iyiyiz biz
psikologa gidiyodum sonra 600 tl aliyor diye gondermediledcanım önceki konularını da takip ettim senin.
ailen problemli orası belli ama senin de yardım alman şart.
bir önceki konunda da belirttigin gibi eziklik duygunu yenemiyorsun. bunun için psikologa git terapi vs ne gerekiyorsa al.
google a gir, neler yapabileceğini öğren bunu yenebilmek için.
daha çok gençsin en guzel yıllarını da bu düşüncelerle heba etme, kendin için bir şeyler yap kimseden bekleme.
Ailemizi sevmek zorunda değiliz zaten. Sevmediğin için lütfen kendini kötü hissetmeben cok cabaladim annemi sevmek icin olmadi olmuyor her seferinde bir hareketiyle kendinden sogutuyor beni afedersiniz ama dengesiz bir gun cok iyi benimle arkadas gibi bir kac gun soguk nevale yuzume bakmiyor ozellikle bir yeri agrisin cok azarliyor beni sarilmama opmeme asla izin vermiyor olmuyor sevemiyorum onu
Sanırım çok zıt karakterlerde olduğunuz için sürtüşüyosunuz ama değiştirmeyin kendinizi herkes aynı olacak değil belki anlar hatasını birgün anne sonuçta bişey de yapamazsınkonusunca senin iyiligin icin diyor ozguvenli ol domusuksun nemrutsun diyor evde biraz bagiriyim agliyim hemen babani cagiririm diyor babamda beni dovuyor sinirlenince
haklisin sanirimAilemizi sevmek zorunda değiliz zaten. Sevmediğin için lütfen kendini kötü hissetme ☺
evet cok zitiz ayrica cok baskici ne alsam begenmiyor istemiyor illa kendi dedigi olacak surekli yonetmeye calisiyor beniSanırım çok zıt karakterlerde olduğunuz için sürtüşüyosunuz ama değiştirmeyin kendinizi herkes aynı olacak değil belki anlar hatasını birgün anne sonuçta bişey de yapamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?