- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
cok haklisiniz biliyomusunuz ben bunu anneme dedigimde he ben manyagim kizimi kiskanacam dediBazı anneler kızlarını kıskanıyor bence. Baba-oğul ilişkisinde bu pek yok ama anne-kız ilişkisinde çok fazla görüyorum bunu. Kendi geçmişlerindeki mutsuzluğu hıncı çıkarıyorlar sanki çok ilginç.. dişinizi gösterin ezik durmayın o ne yapıyorsa 2 katını yapın
tesekkurlerElbette bu duygularınız bir sebebi var.... Bizim anne babalarımız ozaman lar konuştuklarının yaptıklarının çocuklar üzerinde ileriye dönük nasıl bir tesir edeceğini bilememişler. Sevemezsen sevemezsin....
Benim de babamla aramda bir politik ilişki vardır. Bayramda elini öpmeye bile erinirim. Güvenmem paylaşmam zaten inan aynı evde yılda 30 kere konuşmuyoruzdur. İnsan yapmayınca yapamıyor bazı duyguları kendini zorlama. İlla sevmek zorunda değilsin. İyi olsunlar yerinde iyi olsun de, işine gücüne bak oku çalış psikolojik destekte al yardımı olur sosyalleş. Ailenin yerini misliyle tutacak dostlar Edin. İyi olman dileğiyle ❤
Siz niye sürekli dayak yiyorsunuz anlamadım.Annemi sevmiyorum gicigim ona babama da oyle cocukluktan gelen bir sey bu annem hep beni disladi surekli ezdi dovdu oklavayla bacaklarimi mosmor etmisligi var ona bakinca icimden kocaman bir nefret geciyor aklima beni disladigi dovdugu ayirdigi geliyor kendisinin bana 1 hafta kusmuslugu var benim kusmeme bile izin yok kussem hemen nemrut domusuk diyor gicigim ona gicik kuzenim beni asagilarken gulen birisi babamin kuzeninin kizi bana bagirirken gulen birisi kuzenlerimin ikisi beni dovmuslerdi ve ben agzimi acip tek kelime etmedim anneme en son dedigimde o senin abin dedi
bilmiyorum ki ben herkesle iyi olmaya calisiyorum ki dayak yeme sebebim magazaya gitmek istemem birindede cocuklara sinirlenip laf dayagi yapti hincinin hepsini bendne aldoSiz niye sürekli dayak yiyorsunuz anlamadım.
Konuşmayın kuzenlerle aynı ortamda bulunmayın.
Anneye gelince yapacak birşey yok okulunu bitirip iş bulup kendi ayakların üzerinde durucaksın
var tabi annem dengesiz diyorum ya bana iyi ani da yasatti kotu anida ama en cok kotu aniİyi anılarınız var mı? Varsa neler?
Bir de kaç yaşındasınız?
insallah allah annemi ve babami bana imtihan olsun diye yollamisEskiden annemi sevmiyorum, babami sevmiyorum laflarini cok yadirgardim.
Herhalde buyudum. Keske hala yadirgayabilseydim.
Sonsuz tolerans duydugum her seferinde kiyamadigim ne olursa olsun dizinin dibinde agladigim babama oyle kiziyorum ki artik.
Ne babalik yapabildi, ne kocalik.
Nerden baksan elinde kaliyor insanin.
Insan ne yazikki kendi secemiyor ebeveynlerini.
Anliyorum, ama yasamayi da ogreniyoruz bir sekilde.
Inancliysan herkesin bir sinavi var diyecek, bir an once evden uzaklasip kendi hayatini kurmaya bakacaksin. Yoksa uzuntu ne yazikki bitmiyor.
Bende abim döverdi sürekli ağlardım erkek o abin derdi annem çok şeyler var annem için beni sevmiyor die arkadaşlarım annesi benim annem olsa die isterdim sonra büyüdüm de hep annem arkamda olduğunu fark ettim genç 16 yaş anne oldunu sinir hastası olduğunu babam da öyle kaynana ile aynı ev de sorunlar işde şimdi annem yanımda sadece bu durum atlattım sana kötü şey demiyorum asla ne yaşadın sen bilirsin Rabbim sabır versin yaş ilerledin de anne oldunda böle aklına gelince insan üzülüyor normal bir aile olabilir di anne babamız dieAnnemi sevmiyorum gicigim ona babama da oyle cocukluktan gelen bir sey bu annem hep beni disladi surekli ezdi dovdu oklavayla bacaklarimi mosmor etmisligi var ona bakinca icimden kocaman bir nefret geciyor aklima beni disladigi dovdugu ayirdigi geliyor kendisinin bana 1 hafta kusmuslugu var benim kusmeme bile izin yok kussem hemen nemrut domusuk diyor gicigim ona gicik kuzenim beni asagilarken gulen birisi babamin kuzeninin kizi bana bagirirken gulen birisi kuzenlerimin ikisi beni dovmuslerdi ve ben agzimi acip tek kelime etmedim anneme en son dedigimde o senin abin dedi
dipnot:eklemeyi unutmusum annem supurgenin sapiyla elime vurup kirmis birisi simdi linc yiyebilirim ama annem elimi kirinca ben de onun sacini cekmistim
18 e giricemYaş kaç ?
Ortaokuldayken buna benzer şeyleri (annemi sevmiyorum gibi) günlüğüme yazmıstım da okuyup günlerce aglamıstı kadıncagız
Kaç yaşındasınız?Annemi sevmiyorum gicigim ona babama da oyle cocukluktan gelen bir sey bu annem hep beni disladi surekli ezdi dovdu oklavayla bacaklarimi mosmor etmisligi var ona bakinca icimden kocaman bir nefret geciyor aklima beni disladigi dovdugu ayirdigi geliyor kendisinin bana 1 hafta kusmuslugu var benim kusmeme bile izin yok kussem hemen nemrut domusuk diyor gicigim ona gicik kuzenim beni asagilarken gulen birisi babamin kuzeninin kizi bana bagirirken gulen birisi kuzenlerimin ikisi beni dovmuslerdi ve ben agzimi acip tek kelime etmedim anneme en son dedigimde o senin abin dedi
dipnot:eklemeyi unutmusum annem supurgenin sapiyla elime vurup kirmis birisi simdi linc yiyebilirim ama annem elimi kirinca ben de onun sacini cekmistim
18 e giricemKaç yaşındasınız?
Ne diyeyim annedir bende çocukken çok annemden dayak yedim gençlik dönemleri oldu onlarında kendi içlerinde çözemediği problemler olabiliyor belli yaştan sonra bazı birikimler patlıyor çocuklara olması pek tabi hoş değil ama annedir bende annemi çok genç yaşta kaybettim bazı şeyleri o zaman anladım gıcık olmayın onun sizde emeği var Böyle düşünün dokuz ay karnında taşımış ortaya yolu bulmaya çalışın oda seviyordur sizi bazı sorunlar olabiliyor ergenlik dönemi sonrası babanız orta yolu bulsun onla aranız nasılAnnemi sevmiyorum gicigim ona babama da oyle cocukluktan gelen bir sey bu annem hep beni disladi surekli ezdi dovdu oklavayla bacaklarimi mosmor etmisligi var ona bakinca icimden kocaman bir nefret geciyor aklima beni disladigi dovdugu ayirdigi geliyor kendisinin bana 1 hafta kusmuslugu var benim kusmeme bile izin yok kussem hemen nemrut domusuk diyor gicigim ona gicik kuzenim beni asagilarken gulen birisi babamin kuzeninin kizi bana bagirirken gulen birisi kuzenlerimin ikisi beni dovmuslerdi ve ben agzimi acip tek kelime etmedim anneme en son dedigimde o senin abin dedi
Bir canlıyı 9 ay karnında taşımak en az 2 sene o bebek anneye muhtaç gece uykusuz kalmak emzirmek o bile anneliğin kutsallığı için yeterde artar bile anneliğin hakkını veremeyen anne diyemiycemiz insanlarda yok değil ama buradaki arkadaşın anlattıkları o kadar da abartılacak gibi değil ki kendide sonradan itiraf etmiş o kadar kızmaması gerektiğini annesine karşıMalesef yumurtlama doneminde sevisen her kadin anne oluyor. Kutsal birseyi yok.
anlattiklarinin onda birini yapan bir insan zate sevilmez.
Oku, eline meslegini alana kadar ayiya dayi de.
Sonea da vınnn
Onlarla ayni evde yasamak zorunda degilsin. Zaten anladigim kadariyla onlar da sana cok merakli degil. Artik sen saaaaagg onlar selamet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?