Anneme gitmem yasak

• Konu Sahibi Konu Sahibi yagmur17
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
madem annenın yanına gıdebılme ımkanın yok senın annenı ozledıgın kadar annen senı ve kardeslerını ozlemedı mı pekı
annen kısa surelıgıne de olsa yasadıgın sehıre gelse gızlı kapaklı bıle olsa senı ve kardeslerını gorse olmaz mı
bu yasta senın omuzlarına bu yuku bırakacagına kendısı sızı gormek ıcın caba sarfetse
sonucta babanla ve halanla ne kadar kotu olursa olsun onlarla bırlıkte sızı de cezalandırmıs gıbı bır durum cıkıyor ortaya

yerinizde olsam firsat varken ve henuz yasiniz resit olmamisken annenizle yurtdisi icin pasaport ve vize cikarttirmaya bakin

yoksa zaten bir ömür ayri yasicaksiniz, anneniz sizi resit olduktan sonra asla alamaz yanina

ve sizde böyle izine gelimden gelime gizli gizli görürsünüz annenizi(ki bu hic adil degil)

annem buraya gelemz çünkü iş bulması gerekiyo ve buraya gleebilmesi için para lazım ve babm onu görürse iyi şeyler olmaz

haksızlığa uğrayan anneniz mi sizce?
annenizin gitmesinin sebebi artık dayanamamasımı?

haklı kimse onun yanına git tatlım, bu durumda anne-baba olmaz,kimi tercih ederki insan?
sen haklı olanın yanında ol.....

canım yaaa
annenin yanında olmak babana ihanet etmiş gibi geliyorsa babanın yanında kalmakta annene ihanet gibi oluyordur...
sonuçta burda yetişkin insanlar sizi düşünmek zorundalar halanı boşver sonucta sizin yanınızda olacak her zaman anne baba kardeşler hepsi gidicidir ama onlar gitmez böyle yaparsan annenden uzaklasırsın arada annenede git ve kal dogru olan bence bu
Allah yardımcın olsn

sagolun ama anneme gidemem babam asla istemez annemden nefret ediyo ve benim onunla telefonda gizlice konuştugumu duyarsa daha kötü olur

sagolun ama anneme gidemem babam asla istemez annemden nefret ediyo ve benim onunla telefonda gizlice konuştugumu duyarsa daha kötü olur

allah yardımcın olsun canım
inşallah babanın annene olan öfkesi tez zamanda azalırda senin annenle görüşmene karışmaz.bence şu durumda bunun için dua et
bu arada allah halan gibilere akıl fikir versin

baban annen gittiği için kızgın olabilir onların arasında olan bişeyi neden size yansıtıyoki senin bu kadar üzüldüğünü bi yanının eksik olduğunu görmüyomu böyle babalara çok sinir oluyorum suç sadece annendemi babanda suç yokmu o annenene kızıcana kızkardeşine kızsın aralarını bozan o peki mutlu oldumu sizide perişan etti abisinide allah onunda başına versin böyle bişeyi o zaman anlar sizi allah yardım etsin canım yaa inş kendi ayaklarının üzerinde durduğunda gidersin annenin yanına çok zor yaa ben anneyim ve kızımsız 1 saat ayrı kalsam özlüyorum annen 2 senedir görmüyo allahım yardım etsin

bende annemsiz 1saat duramzdım heryere onula giderdim ama şimdi artık öyle imkanım yok bazen düşünyomda bu hayatta kalmam için mücadele etmem için hiçbirşeyim kalmadı artık mücadele edemiyom dayanamıyom artık onların sorunları yüüznden acı çekmek sitemyiom hayatta artık mutlu olmam için bi sebebim bile kalmadı annemi hergün düşündükçe deli oluyom o ne yer ne içer acaba iyimi orda bunları düşündükçe deli oluyorum kendi hayatımı bi kenara attım bunları düşündükçe hiç birşeyden mutluluk almıyom benim sadece tek umudum var ölürken annemi babmı kardeşlerimi bi arada görmek son nefesimde görmek ve hzuur içinde ayrılmak isitiyom ben neptım da bana böyle acılar verdi.tmm artık gücüm kalmadı mücadele edemiyom pes ettimm bütün vucudumdaki agrıyla bas edmiyom tek basıma yapamıyom yapamıyom herzamn biryanımın eksik olmasından bıktım

Canım genç bir kızın yeri bence babasından ziyade annesinin yanıdır. O nedenle bence annen yurtdışında işe girerse onun yanına taşın. Baban kabul ederse tatillerde görüşürsünüz kabul etmezse de kendi bilir.

Bir anne nasıl çocuklarını bırakıp yurt dışına gider, bunu da benim aklım almıyor.

Bir anne nasıl çocuklarını bırakıp yurt dışına gider, bunu da benim aklım almıyor.

aynen bende onu diyecektim..........
neden annen sizi bırakıp yurt dışına gitti.........babanın da yasaklar koymasınız bir sebebide vardır belki..
tabi asla yasak hoş bir şey degil....
olmaması gerekiyor......
annenin sizi bırakıp gitmesine kızıyordur baban belkide görüşmenize izin vermiyor........
senin annenle görüşmen için harcadıgın çabayı ...annen de görüşmek için harcıyormu merak ediyorum.........
babanla ayrılmış olabilir fakat çocukları sizler varsınız.........
aneninde gelip sizi görmesi gerekiyor......
baban izin vermiyorsa polis var gerekli merciler var baş vurabilir annen........

Sanırım annenle babanın ayrılmasında başka sebeplerde var.Çünkü baban anneni görünce hiç iyi olmaz demişsin neden?? Evlenmek kadar boşanmakta vardır dimi hayatta..

Ayrıca annenin Türkiyede kalabileceği bir yer yokmuyduda yurtdışına gitti.

Kardeşlerin niye annenle görüşmüyorlar.

benimde hayat hikayem bu hiç bir şeyden yana yüzüm gülmedi ne aileden ne asktan nede hayattan

Ooo daha dur canım ne yaşadınki yaşın daha onyedi.. Hayatın daha başındasın hepimiz birçok zorluklardan geçtik ,ağladık, kızdık,yeri geldik neredeyse isyan ettik, ama hayat böyle işte..şimdi büyüdük ama hala en mutluyum diyenimizin bile başına yeri geliyor başaçıkamayacağımız sorunlar mutsuzluklar geliyor. ama hayat bu işte...

Annemi görürsem ; babam kızar, babamı görürsem annem kızar..Yaşın onyedi muhtemelen lise son sınıftasın, çalış çbala bir üniversiteye gir, Eğitimini ihmal etme,
kendi geleceğini kurmaya çalış, annende seni görmek istiyorsa birazda o çabalasın, babanla kendisi görüşemiyor ise birileri araya girsin ,söylesin ,babanla bir kereliğine belki kavga etmeden duygu ve düşüncelereni senin için anneni görmenin önemini anlat..
Ama iş inatlaşmaya gidecekse yasal olarak görme hakkı alabilir annen ve kanunen o günlerde görme hakkı olur bunun içinde gerekli mercileri kullanır..
ama dediğim gibi daha yolun başındasın , inşallah Allah anneciğinede uzun ömürler verirde kendi hayatını eline aldığında ikisinide yola getirir istediğin gibi görüşürsün. Sen şimdi tüm enerjini ve motivasyonunu okuluna eğitimine ver canım

bende annemsiz 1saat duramzdım heryere onula giderdim ama şimdi artık öyle imkanım yok bazen düşünyomda bu hayatta kalmam için mücadele etmem için hiçbirşeyim kalmadı artık mücadele edemiyom dayanamıyom artık onların sorunları yüüznden acı çekmek sitemyiom hayatta artık mutlu olmam için bi sebebim bile kalmadı annemi hergün düşündükçe deli oluyom o ne yer ne içer acaba iyimi orda bunları düşündükçe deli oluyorum kendi hayatımı bi kenara attım bunları düşündükçe hiç birşeyden mutluluk almıyom benim sadece tek umudum var ölürken annemi babmı kardeşlerimi bi arada görmek son nefesimde görmek ve hzuur içinde ayrılmak isitiyom ben neptım da bana böyle acılar verdi.tmm artık gücüm kalmadı mücadele edemiyom pes ettimm bütün vucudumdaki agrıyla bas edmiyom tek basıma yapamıyom yapamıyom herzamn biryanımın eksik olmasından bıktım

ahh şu baban ne olur annenle görüştürse sanada böyle bi acı yaşıtmasa bu yaşta bu kadar büyük sorumluluğu sana yüklemese çok kızıyorum babana ahh canım benim sende bu kadar üzülme üzülme diyorum ama yaşayan bilir ne kadar acı olduğunu benim annemle babamda ben küçükken hep kavga ederlerdi ve hep babaannem yüzünden kaç kere bavulunu toplayıp gitmeye kalkıştı annem ama gidemedi çocukları var diye gidemedi hep yolun yarısından geri döndü peki senin annen giderken bunların olucağını çocuklarını göremeyeceğini bilmiyomuydu annen neden savaş vermiyo sizi görmek için hak var hukuk var baba yada anne kafasına göre sen bu çocukları göremessin diyemez sanırım daha boşanma olmadı ayrılar sadece annen gelse sizin yaşadığınız şehre o görse sizi olmazmı madem sizin gitmeniz imkansız o neden gelmiyo annende babanda bu konuda ikiside suçlu alllahım kimseye yaşatmasın benim başıma böyle bişey gelse büyük konuşmak gibi olmasın ama kızımı babası göstermese ben hakkımı ararım bir anne çocukları olmadan nasıl yaşar nasıl nefes alır yaa allahım inşallah senin o çok istediğin anı en kısa zamanda gösterir sen annen kardeşlerin birarada görürsün allah babanada birazcık merhamet versin sizi bu kadar üzmeye mahvetmeye hakkı yok madem anlaşamıyosun eşinle bunu çocuklarına yansıtmadan güzel bi şekilde çözmesi lazımdı ve arada çocuklar var diyerek onların psikolojisi ne olur diye düşünerek hareket etmesi lazımdı iyi bir anne baba değiller malesef canım kader keşke seçebilme şansın olsaydı ama yok allahım bu özlemini en kısa zamanda dindirsin canım benim allahım dayanma gücü versin:Saruboceq::Saruboceq:

senin once o halanin bacaklarini ortadan ayirmali ardindan babanada iki kalin mese odunu indirmeli ne demek anneyle evladi gorusturmemek ya aklim almiyor anne evlat bir butundur arasindaki bag kolay kolay kopmaz kopamaz ben beni annemle gorusturmeyecek sorun yapacak babanin anlini karislarim herseyin bir haddi var durust ol ve elini masaya vur gidicem de gorucemde de baban seni tek basina mi yapmis ilk defa boyle abuk sabuk bir durumu okudum GIT kardesim GIT ana gibi yar olmaz annenin anneligi mezara kadar bitmez ama babanin babaligi bir kadin bulana kadar devam eder gun gelicek anne olucaksin kendini o zaman annenin yerine koyar o zaman anlarsin

bence kesınlıkle annenın yanına gitmelisin ne demek babam kızar babanın kendı kızgınlıkları yuzunden ya da halanın yaptıkları yüzünden sizin görüşmenize birşey deme hakkı yok ki ya çok sinir oldum ben olsam annemı secerdim saçmalık bu senı doğuran kadın o 9 ay taşımış bakmış büyütmüş şimdi gizli gizli görüşüyosun her ne olursa olsun annenın yanında olman gerek

annen sonucda ınankı dun benım bı arkadasım bana annenı ekde gel dedı..
ve bu yuzden o kısıyle tartısdım anne herkes gıder o kalır..hayatta senı karsılık beklemeden seven tek kadındır..

Bence kesinlikle git, babani ortada birakmis olmasin merak etme, asil sen anneni ortada birakma.

Bence kesinlikle git, babani ortada birakmis olmasin merak etme, asil sen anneni ortada birakma.

bence kesınlıkle annenın yanına gitmelisin ne demek babam kızar babanın kendı kızgınlıkları yuzunden ya da halanın yaptıkları yüzünden sizin görüşmenize birşey deme hakkı yok ki ya çok sinir oldum ben olsam annemı secerdim saçmalık bu senı doğuran kadın o 9 ay taşımış bakmış büyütmüş şimdi gizli gizli görüşüyosun her ne olursa olsun annenın yanında olman gerek

Arkadaşlar,bu yavrumuz annesinin yanına gidemez çünkü daha reşit değil,pasaport çıkarması ve yurtdışına çıkması için ebeveyn izni lazım,yasalara göre tek başına yolculuk yapamaz bildiğim kadarıyla,ayrıca bu çocuk reşit olmadığı için anne baba boşandıysa velayeti babaya verilmiş olabilir,yağmur kızımız babasının yanından giderse,kızımı kaçırdı diye dava açabilir baba a.sBu da ikisi arasında yeni bir sorun demek,çocuklar etkilenir:((

Yağmur gülüm,
sen annenle telefonda msnde görüşmeye devam et,annenle baban anlaşamamış ayrılmış ama sonuçta biri annen,diğeri baban,ikisinden de vazgeçme.
Baban hala annene kızgın demekki,erkekler eşlerinden ayrıldıklarında anlamsız bir öfkeye kapılırlar,ister istemez bundan yara alan hep çocuklar olur,daha çok gençsin,pes ettim,yoruldum,kendimden vazgeçtim demeni sana hiç yakıştıramadıma.s
Annenin babanın gurur duyacağı bir kız ol,oku mesleğini eline al,anne ve babanla ilişkilerini hep sıcak tut a.s
Nasılsa bu durum böyle gitmeyecek,bir şekilde annenle görüşmeye başlayacaksınıza.s
Hem inan baban bir süre sonra annene karşı tutumunu değiştirecektir,hadi ablacım artık umutsuzluğu bırak,benimde annem babam ayrı,benzer şeyleri bende yaşadım zamanında, ama şimdi her ikisiyle de görüşüyorum,onlarda birbirlerine olan kızgınlığı bir tarafa bıraktılar,zaman herşeyin üstesinden gelir,sen şimdi kendi geleceğin için çabala gülüm:teselli:

Son düzenleme:
Back
X