- Konu Sahibi puccakanka
her zaman derim rabbim kimseye muhtaç etmesin..Ben sorun göremedim.Alan razı, veren razı hesabı.
Kimse bakmak zorunda değil, tercih meselesidir, buna saygım var, kimseye zorla çocuklarımızı baktıramayız.
En çok da "çocuk yaptık, babaannesi bakmıyor, anneannesi bakmıyor"lar beni deli eder, kime yaptın o çocuğu? Yapmayı bildiğin gibi bakmayı da bileceksin, öndeden manevi de maddi de hesabını yapacaksın.
Ama evlat boşanmış, çocuğu var, işe gidip yeni bir hayat kurmak zorunda ve anneanne de "bakarım" demiş ve bakıyor.
Eee sorun ne?
Bence olay kızlar arasındaki hesaplaşma."Benim çocuğuma hiç bakmadı, seninkine de bakmadı, ama küçük kardeşimizinkine bakıyor, haksızlık bu" olayı.Anneanne şikayetçi olsa "bakamıyorum" der, olay kapanırdı.Kimse silah zoruyla baktırmıyor ki!
Allah boşanana, evladıyla yeni bir hayat kurmak zorunda kalana, bu sırada çalışmak zorunda da olana yardım etsin.
Umarım ablanız/ kardeşiniz işinde en kısa sürede terfi eder, daha iyi paralar kazanmaya başlar, evladı içinde kimseye muhtaç olmadan ve minnet etmeden güzel, sağlıklı ve mutlu bir hayat yaşar.
çok zor ..