Benzeri bana da yapılmıştı. Yeni doğum yapmıştım. Annem kendi evimde daha rahat bakarım, dikişlerin iyileşene kadar bende kal dedi. Üç gün sonra kız kardeşim geldi. Benim büyük kızımla kardeşimin kızı anlaşamadılar, annem de surat yapınca evime geçtim.
Lohusa olduğum halde, kız senede bir geliyor diye büyütmedim.(Lohusa kafası biraz değişik çalışıyor çünkü) Sonrasında olanlara kırıldım ama.
Kardeşim bir hafta kaldı. Annem karşı binamda olmasına ve ameliyatlı olmama rağmen bir tas çorba bile teklif etmedi. İlk gün yerimden kalkamadığım için kızım evde yarı aç dolandı. Dolaptan kuru peynir bulmuş onu yiyordu. Ona çok içerledim.
Kardeşimin gittiği gün annem bir tencere çorba, bir poşet meyve almış, babamı da peşine takmış çıktı geldi. Ne annemi ne elindekileri almadım. İhtiyacım olduğunda yoktunuz, şimdi de benim ihtiyacım yok dedim gönderdim. Ben küseceğime haftalarca onlar küstü. Sonra da kendi kendilerine barıştılar
Yani size hak veriyorum. Anneniz iletişime geçerse içinizdekileri söyleyin. Yoksa yaptıkları şeyin farkına varmıyorlar.