Anneme kirildim

holdmetight

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
291
80
38
Arkadaslar sevgilimin kuzeni evleniyor dugune gitmek icin elbise aldimda, bu aralar 5-6 kilo aldim normalde 65 kiloydum simdi 70 kilo oldum 1.73 boyundayim ve gobegim cikti neyse eve gelince giydim anneme gosterdim, o gobek ne, cok siskosun, cok kilolu gorunuyorsun, herkes sana bak nekadar kilolu diyecek vs tarzinda seyler dedi, elbise hic yakismamis, zaten yakisan elbisede bulamassin dedi hep bu tarz sustum sustum en sonunda aglamaya basladim yaziklar olsun sana diyip odama cekildim, tam o sirada sevgilim aradi niye agliyorsun vs bende anlattim anneme kirildigimi o'da uzuldu neden oyle demis olsun bosver ben seni 100 kiloda severim tarzinda konustu sakinlestim
ama simdi keske sevgilime soylemeseydim diyorum, sence soylemekle hata mi ettim?

Bence sevgiline ailevi şeylerini anlatma ileride üzülürsün onlar hakkında birşey söylerse bunlar basit gelip geçici şeyler biranlık kırılma olabilir ama sevgilinle paylaşma insanı ailesinden çok düşünen de biraz zor bulunur ..

Şu düğünü atlat hatta şimdiden spor ve diyete başlamalısın.6-7 kg versen yeter zaten boyun uzun.
Ama kendin için yap bunu başkalarını umursama. Ben de 72 kg olduğum zamanı hatırlıyorum ve senden kısayım boyum 1.64 ama diyet ve sporla 59 kilo oldum hala da devam ediyorum diyet ve spora.Hedefim 55 yaza kadar vereceğim umarım şu son 4 kgyi. :)

keşke arkadaşına söylemeseydin,erkekler bu tür şeyleri unutmuyor ve gerektiğinde beklenmedik bi anda pat diye söyleyince üzülen taraf yine sen olursun arkadaşım

annen seni özellikle incitip kilona dikkat etmeni sağlamaya çalışmış, bu bir tür gaza getirme taktiğidir.. annene alınma, kilona dikkat et..

sevgiline de aynen böyle söyle, ama yukarıdaki cümlemi annen sana söylemiş gibi anlat, sen kırılınca annen böyle açıklama yapmış olsun..
ve bir daha da ev içinde olan şeyleri sevgiline anlatma.. çünkü sen yaşadıklarını unutursun ama sevgilin bilinçaltına iter ve ileride ailene saygı duymaz..

sevgiler..

Evet sevgilinize söylemekle hata etmişsiniz.

tesekkur ederim evet belki gaza getirmek icin dedi ama bana cok kotu birsey yapti, ben o elbiseyi begenerek hevesle almisitim simdi istesemde kendimi o elbisede guzel ve rahat hissedemecegim onun yuzunden, dugunde rahat olamayacagim fotograf cekinmek istemeyecegim kisacasi kotu gececek ve cirkin sisko hissedecegim sagolsun ve kirginim, insan annesine kirilmi derdim ama oluyormus gercekten

sen boşver anneni al bir korse giy içine tamamdır
istersen kıyafetini giyip bir foto çek yüzünü kapatıp buraya ekle, hatta yeni konu açarak ekle güzel olup olmadığını gelen yorumlardan anlarsın

annen gayet iyi söylemiş,
böyle şeyler insanı hırslandırıyor,
ben de depresif dönemlerimde makyaj yapmayı, kendıme bakmayı bırakmıştım,
annemin baskıları sayesinde, çeki düzen vermiştim kendime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…