Anneme kötü davranıyor

biraz ayrıntı yazmak istiyorum,annem oğluma bakıyor eşim hiç sevmiyor ve konuşmuyor annemle ,bende onun ailesine elimden geldiği kadar güzel davranmaya çalışıyorum.

paşa oğlu eşin niye sevmiyormuş anneni, niye konuşmuyormuş. Tavuğuna kıştmı demiş annen:umursamaz:

nasıl davranıyım ne yapıyım bilemiyorum.

klasik damat tavri canim...sen ama yinede onun ailesine iyi davran canim sakin misilleme yapma,ama esine sor neden böyle yaptigini?konus canim?
ve aciklama yapmiyorsa fazla üzerinde durmamaya bak yoksa yuvan belki yikilir..üzme kendini canim ..ama cok dua et bak mubarek aylardayiz inan faydasini göreceksin...

kimse kimseyi sevmek zorunda değil, ama saygısızlık yapıyorsa anacığıma alır karşılığınıalsanaalsanasmile

biraz ayrıntı yazmak istiyorum,annem oğluma bakıyor eşim hiç sevmiyor ve konuşmuyor annemle ,bende onun ailesine elimden geldiği kadar güzel davranmaya çalışıyorum.

kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygısızlık yapmaması gerekiyo sonucta bir anne ve eşinin annesi en azından senın hatrına böyle yapmaması gerekıyo ama emin ol eden bi şekilde bi gün bulur onun da annesi var gün olur devran döner sana düşen görev ortayı iyi bulman allah kolaylık versin canım zor iş

sevmek ayrı saygı ayrı.
saygısızlık yapıyorsa o zaman haklısın. bunu eşinle konuşup nie bu şekilde davrandığını sor.
bir sebebi vardır mutlaka.onların arasını bulmakta sana düşüyor.

allah yardımcın olsun bi taraf annen bi taraf kocan kolay değil elbet

eşinle konus bu konuyu canım..
sonucta benim basıma gelse, soyle yaparım ben boyle yaparım demekte yanlıs biz yorumcular acısından sonucta kımsenın kocası anası veya kendısı konu sahıbı değildir.. kısılıkler farklıdır..
kımısı hazmeder kımızı hazmedemez sonucta..
belkı kotu davranmak istemıyordurda evde senınle basbasa kalmak için yapıyor olamaz mı ? ;) bi ihtimal yanı hanı sey dıye dusunuyordur sımdı ben bu kadını hor gorup kötü davransam kendi evine doner belkı gibilerine ..olabılır sonucta..birazda esınızın acısından dusunmeye calısın ,problemı cozmesenız bıle tahmın edebılırsınız belkı..

Back
X