Tembellik mi bıkmışlık mı?

Ay vallahi kitap yaz alayım parti kur oy vereyim 😘😂😂
En son erkeklerin üstüne ateş püskürtüyodum, senin mesajın da bana çok iyi geldi, yumuşatıcıya bastırılmış gibi yumuş yumuş oldum :D Kııııızzz maşallası bize 🧿 Kadın dayanışması işte budur.

Bir yapay zeka vibesi aldım 🤣
Tövbe haşa, onu daha çok başka işlerde kullanmaya çalışıyorum ama hata veriyor, söylediklerimi yapmıyor :D Hangi yapay zekanın ağzı böyle bozuk söyle de yürüyim bari dsdhsa Ama size de hak verdim çünkü ai sanılacak kadar mükemmelim 💃💃💃

Çok sıkılıyorum hayattan zevk almıyorum. Evde dursam sıkılıyorum dışarı çıksam bunalıyorum. Nişanlımla bile görüşmek gelmiyor içimden. Hiç bir şey yapmadan durmak istiyorum. En basit şeyler bile çok ağır geliyor. Duş almak, yatak toplamak, yemek yemek bile. Mutsuzluk mu tembellik mi bilemiyorum.
Hormonlara baktırın ,demir,vit d ,b12,tiryoid
Bunlarda aynen öyle hissettirebilir

Sorunumuz yok da evlilikten çok korkuyorum. Temelinde de insan ilişkileri var.
Psikoloğa gitme şansiniz yoksa en azinda youtube videolarina bakin .
Neyden korkarsaniz o başiniza gelir.Aman dikkat yoksa gercekten evliliğiniz sorunlu olur
Mustafa Kilinc ve Bülent Demircioğlu nun çok güzel çalişmalari var

En son erkeklerin üstüne ateş püskürtüyodum, senin mesajın da bana çok iyi geldi, yumuşatıcıya bastırılmış gibi yumuş yumuş oldum :D Kııııızzz maşallası bize 🧿 Kadın dayanışması işte budur.

Tövbe haşa, onu daha çok başka işlerde kullanmaya çalışıyorum ama hata veriyor, söylediklerimi yapmıyor :D Hangi yapay zekanın ağzı böyle bozuk söyle de yürüyim bari dsdhsa Ama size de hak verdim çünkü ai sanılacak kadar mükemmelim 💃💃💃
Allah'ım bide mütevazı 🤣🥰

Psikoloğa gitme şansiniz yoksa en azinda youtube videolarina bakin .
Neyden korkarsaniz o başiniza gelir.Aman dikkat yoksa gercekten evliliğiniz sorunlu olur
Mustafa Kilinc ve Bülent Demircioğlu nun çok güzel çalişmalari var
Teşekkür ederim bakayım

Alt tabaka buna "lilika" der.

İlac olarak degil de, madde niyetine kullanan/satanlar boyle diyor gercekten de. Ama depresyon veya kaygi icin kolay kolay yazilmaz diye biliyorum, bizde annem ve anneannem kullaniyor fibromiyalji icin, onlarin bile yazdirmasi cok zor oluyormus.

Konu sahibi, sizin durum direkt depresyona benziyor. Zaten ilac kullaniyormussunuz ama, demek ki doz yeterli gelmiyor veya baska bir ilaca gecis yapmak gerek. Psikiyatriye randevu alin acilen.

İlac olarak degil de, madde niyetine kullanan/satanlar boyle diyor gercekten de. Ama depresyon veya kaygi icin kolay kolay yazilmaz diye biliyorum, bizde annem ve anneannem kullaniyor fibromiyalji icin, onlarin bile yazdirmasi cok zor oluyormus.

Konu sahibi, sizin durum direkt depresyona benziyor. Zaten ilac kullaniyormussunuz ama, demek ki doz yeterli gelmiyor veya baska bir ilaca gecis yapmak gerek. Psikiyatriye randevu alin acilen.
images-11.webp

tam evlilik öncesi boyle bir surec yasadiysaniz belki mustakbel evlilikle ilgili beyninizde bir seyler size "dur" diyordur
Git gellerim var aslında bu da doğru. Bazen beynim bir şey anımsıyor onunla ilgili, alarm veriyor sanki. Sonra güzel bir şeye tutunup unutuyorum.

Git gellerim var aslında bu da doğru. Bazen beynim bir şey anımsıyor onunla ilgili, alarm veriyor sanki. Sonra güzel bir şeye tutunup unutuyorum.
iste guzel bir seye tutunuyorsun ilkel gudulerin uyarıyor "dur dur , bir emin ol" diye.
bence meselenin özü bu.
sumenalti etme, bir düşün bence.
cevremde birkac arkadaşıma daha benzer seyler oldu nisanliyken, hatta biri o kadar görmezden gelmeye calisti endiselerini vücudu dudaginda ucuk cikararak hatirlatti kendini.
boyle seyler oluyor büyük bir adim öncesinde

Ahahshahhsah ayyy kahkaha attim 🤣🤣🤣 Yazarken aklimdan gecmisti, simdi biri cikip "Sen nerden biliyon, muptezel misin?" derse diye 🤣
Kotu yasanmisliklar var midir bilemiyorum ama, olmasa bile su an boyle hissetmeniz mümkün sanirim. Sonucta butun duzeniniz degisecek, icten ice kaygilaniyorsunuzdur belki. Bu da depresyonu tetiklemis olabilir. "İntihar dusunceleri" de gördüm sanirim yukarida; direkt planlamiyor olsaniz bile, sadece aklinizdan gecme durumunda bile bir uzmana basvurmaniz gerekir, ihmal etmeyin lutfen.

Back
X