Nedir bu kadınların çilesi bu ülkede???
Adamı bir erkeğe arattırın babanız gibi.Gözünü korkutsun.
Siz de erkekmiş gibi adamın eşine yazın bakalım nasıl oluyormuş. Sapık herif!!!Az önce öyle şeyler okudum gördüm ki aklımı kaybedecegim. Şiddete karşı oldugum halde o adamı tehdit etmek, dövmek istiyorum.
Az önce annem birini aramami istedigi icin telefonuna baktim ve yabancı bir numaradan gelen mesajlari gördüm. Adam annemi resmen rahatsız etmiş. Annem cevap vermemiş. İşte bana cevap ver, ortaokuldan beri sana asigim, neden bana cevap vermiyorsun gibi türlü mesajlar. Yazarken bile dislerimi gicirdatiyorum. Terbiyesiz herifin profil fotoğrafında çocukları ve eşi var bir de.
Anneme soylesem bir şey yapmamam için susturur. Babam duysa adamı öldürür. Kesin katil olur.
Ne yapmalıyım nolur akıl verin bana
Siz de erkekmiş gibi adamın eşine yazın bakalım nasıl oluyormuş. Sapık herif!!!
Belki baska biriyle karistirmistir.
Cevap vermemeye devam edin.
Gerekirse numarasini degistirin annenin.
Tabii ki yaşatma ben ironi amaçlı yazmıştım. Böyleleri mantar gibi mübarrk bi bitmediler.Bu durumun aynısını başka kadına yaşatamam
Tabii ki yaşatma ben ironi amaçlı yazmıştım. Böyleleri mantar gibi mübarrk bi bitmediler.
3 maymunu oynayın
Öbür türlü hem anneniz hem babanız zararlı çıkacak çünkü.
Diğer kadın kocasına sarılır askomu dövdüler diye sağa sola ağlar.
yavrum kaç yasindasin senOynayamam kendim deliririm. Kendim halletmeye calismaliyim ama nasıl olacak bilmiyorum
yavrum kaç yasindasin sen
Nesini halledeceksin ne yapacaksın?
Az biraz akıllı mantıklı hareket edin yahu
Anneni zor duruma düşürüp babani katil mi etmek istiyorsun? Annen durumu kestirebiliyor ki susuyor. Annen müdahale etmedikçe susup oturman gerek,burnunu sokmadan.
Nasıl edeceksin anlamadım?22 yasindayim, hatri sayılır bir isim ve çevrem var. Adamı işinden etmeyi düşünüyorum.
TV ile aram yoktur. Çalıştığım yer ile alakalı olarak muhattap olduklarim üst düzey kişiler. Bilmiyorum sadece annemi düşünüyorum şuan. Sağlıklı düşünemiyorum belki de. Annemi zor duruma düşürmemek hatta haberinin bile olmamasini istiyorum.Nasıl edeceksin anlamadım?
Anneme sarkıntılık yaptı işten atın dediğin an herkesin işten atmak için sıraya dizilecegini mi sanıyorsun?
Bol dizi izlemek zararlı,hayal dünyasına kapılma
Anneni zor duruma düşürme kâfi.
Boyle çocuğum isime karışıp beni zor duruma düşürmek için üstün caba sarfetse cikardigim yere geri sokardım onu
Hastanede sekretersin.TV ile aram yoktur. Çalıştığım yer ile alakalı olarak muhattap olduklarim üst düzey kişiler. Bilmiyorum sadece annemi düşünüyorum şuan. Sağlıklı düşünemiyorum belki de. Annemi zor duruma düşürmemek hatta haberinin bile olmamasini istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?