Anneme sarkıntılık eden adam!

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
634
85
118
İstanbul
Az önce öyle şeyler okudum gördüm ki aklımı kaybedecegim. Şiddete karşı oldugum halde o adamı tehdit etmek, dövmek istiyorum.
Az önce annem birini aramami istedigi icin telefonuna baktim ve yabancı bir numaradan gelen mesajlari gördüm. Adam annemi resmen rahatsız etmiş. Annem cevap vermemiş. İşte bana cevap ver, ortaokuldan beri sana asigim, neden bana cevap vermiyorsun gibi türlü mesajlar. Yazarken bile dislerimi gicirdatiyorum. Terbiyesiz herifin profil fotoğrafında çocukları ve eşi var bir de.
Anneme soylesem bir şey yapmamam için susturur. Babam duysa adamı öldürür. Kesin katil olur.
Ne yapmalıyım nolur akıl verin bana

Siz de erkekmiş gibi adamın eşine yazın bakalım nasıl oluyormuş. Sapık herif!!!

Belki baska biriyle karistirmistir.
Cevap vermemeye devam edin.
Gerekirse numarasini degistirin annenin.

3 maymunu oynayın
Öbür türlü hem anneniz hem babanız zararlı çıkacak çünkü.
Diğer kadın kocasına sarılır askomu dövdüler diye sağa sola ağlar.

Oynayamam kendim deliririm. Kendim halletmeye calismaliyim ama nasıl olacak bilmiyorum
yavrum kaç yasindasin sen
Nesini halledeceksin ne yapacaksın?
Az biraz akıllı mantıklı hareket edin yahu
Anneni zor duruma düşürüp babani katil mi etmek istiyorsun? Annen durumu kestirebiliyor ki susuyor. Annen müdahale etmedikçe susup oturman gerek,burnunu sokmadan.

22 yasindayim, hatri sayılır bir isim ve çevrem var. Adamı işinden etmeyi düşünüyorum.

22 yasindayim, hatri sayılır bir isim ve çevrem var. Adamı işinden etmeyi düşünüyorum.
Nasıl edeceksin anlamadım?
Anneme sarkıntılık yaptı işten atın dediğin an herkesin işten atmak için sıraya dizilecegini mi sanıyorsun?
Bol dizi izlemek zararlı,hayal dünyasına kapılma
Anneni zor duruma düşürme kâfi.
Boyle çocuğum isime karışıp beni zor duruma düşürmek için üstün caba sarfetse cikardigim yere geri sokardım onu

TV ile aram yoktur. Çalıştığım yer ile alakalı olarak muhattap olduklarim üst düzey kişiler. Bilmiyorum sadece annemi düşünüyorum şuan. Sağlıklı düşünemiyorum belki de. Annemi zor duruma düşürmemek hatta haberinin bile olmamasini istiyorum.

Bence sakin olun . annenizle konussaniz zaten mesajlari gormemis mi?

Hastanede sekretersin.
Gercekten hayret ediyorum bazen.
Ne yapacaksın? Bagli oldugun doktora şikayet edip işten at mi diyeceksin? Hastane yönetimine mi çıkacaksın ağlayarak? Ust duzey kisiler değil,hepsi hizmet sektöründe bütün hastane. Ne yapacaklar,sendikaya gidip işten atmaları için eylem mi? Bu kadar küçük mü düşünüyorsunuz gerçekten.
Kesinlikle bu işe karışmayın,hicbir sey bildiginiz yok iyice yüze göze bulastiracaksiniz.

Annenizle konuşmadan bir şey yapmayın.
Mesajları siz gördüyseniz babanızın da görme ihtimali var.
Anneniz bunu bile bile bırakmamıştır telefonunda.
Belki babanızla konuşacak ve gösterecektir, belki öncesi vardır, belki dava düşünüyorlar dünyadan haberiniz yok kendi başınıza iş arıyorsunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…