Anneme sinir oldum

Ben sizi haklı buldum.
Sonuçta 40 lira borçlu olsanız o mobilyacı size yok kalsın diyecek mi?
Terasa koyacağım demek ayrı, kızım x'in masa ve sandalyeye çok ihtiyacı var demek ayrı.

Hic kimsenin 'zar zor' parayla degistirdigi esyasinin hala kullanilabilir durumda olacagini dusunmuyorum. Annenize verebilecek veya kullanilabilecek durumda olan esyanizi hangi zorunluluga bagli degistirdiniz ki? Size veya annenize, fark etmez, beklentisiz iyiligi dokunmus birine bir yardiminiz dokunmus, cok mu yani? Ikinci el olarak 100 200 liraya satabileceginiz bir sey icin annenizle bosu bosuna kusluk yaratmayin.

Bana baştan söz verdiğini söylememize kızıyorum
Annemin zar zor parayla eşya değiştirdiğini bilsem onun masanı başkasına vermem
Evde oğlu var kadın koktuk taşımakta yardıma geliyor
Senin oğlun var o yardım etsin dedim
Kadın geliyor
Sonra çok borçlu oldum ne versem diye düşünüyor
Akıl verip duruyorsunuz ama Kadın masa sandalye verince de deliriyorsunuz. Kaç yaşında kadına oğlu kızı yardım etmiyor bir tane Kadın sürekli yardım ediyor o da karşılık vermek istemiş tmm anne diyip kapatacağınıza hala ama bunu dediydi bunu yaptıydı. Ayıp ediyorsunuz Benin yadırgadım sizi
Ayrıca anneniz bir tane ahretlik bulmuş kendine her derdine koşan size ne! Yok ona yaptırmasın kendi yapsın ki borçlu hissetmesin diyorsunuz bir de er bir zahmet siz gidin kadının yardımına o zaman.

Eşyalarımızı beyaz eşyalarımızı değiştirdik
Eskilerini sattık yerine yenilerini aldık
Mutfak masamız ve sandalyemiz vardı
Onu annem ben kullanırım satma terasa koyarım dedi
Kendinin de benimkine benzer vardı
Tamam dedim verdim

Akşam bana telefon etti
Bir tanıdığımız var akraba
Bana yardıma geldi
Ne olursa geliyor
Ona Verdim dedi
Bilseydim satardım hibe edicek yanım yok şu an dedim
Daha önce kızım masasını verirse ben de kendimin kini sana veririm demiş
Bana hiç söylemedin ya dedim

Tamam kadın çöm yardımsever anneme çok yardıma geldi
Bana bile evime taşınırken gelmeye kalktı yardıma ama ben istemedim
Birdahaki borçlu kalınca rahatsız oluyorum
Anneme çöm kırıldım
Masa sında sandalyesinde değilim
Ama beni dinlemediği için kızdım
Annene yrd geliyormus ne olsa sonucta annende ikram yapmis kadina ne var ki?
Fazla abartmissiniz gibi geldi.

Durumunuz olmasa tum beyaz esyalari masayi falan da degistiremezdiniz demek ki varki degistirmissiniz. Verdiginiz masa sandelyenin hesabini yapacak kadar pinti olmaya ne gerek var. Soylemedi diye kiriliyorsunuz ama belki de annem soylemeyi unuttu diye dusunmuyorsunuz bile. Madem oyle bir daha bir sey verirken anne kullanacaksan al baskasina vereceksen ben razi degilim satacagim dersiniz sorun olmamis olur. Ama hayat boyle seylerin hesabini yapacak kadar uzun degil bilginize.

Ben olsam annemin her derdine kosan kisiye ne verecegimi sasiririm. Bence siz haksizsiniz.

Back
X